Astazi a fost publicata o noua sectiune pe Mobilewave: Blogs.
Blogul de fata nu e unul foarte complex, nu face concurenta cu alte platforme de blogging avansate (wordpress, blogger, etc). Exista pentru cei care vor sa-si impartaseasca ideile cu ceilalti useri din comunitatea MW..
Fiecare user poate folosi sectiunea blog, trebuie doar sa activati inainte (e usor si automatic)
Activarea se face astfel: - Intrati logati pe http://blog.mobilewave.ro - Click pe my.Blog - Urmati instructiunile
In pagina principala a blogului apar ultimele mesaje scrise de useri.
Asta am mai scris si pe blog:
Cateva din functiile blogului:
Cod BB, la fel ca pe intreg situl
Filtrare dupa: categorie (globala si locala), tag-uri (globala)
Optiune pentru a afisa doar o parte din mesaj in lista cu insemnari (tagul (tab) cu paranteze patrate) - utila cand mesajul este lung
Comentarii
Creeare de pagini simple (gen Despre, Telefoanele mele, etc)
ToDo: In pagina principala de blog, vor fi afisate informatii precum: cei mai activi blogeri, ultimele insemnari, categorii, ultimele comentarii, s.a.m.d. (va urma, dupa o perioada de activitate..)
ToDo: RSS (daca e cazul)
Local = doar pentru un user, la nivel de blog user. Global = pentru toti userii, la nivel de blog MW.
Daca aveti pareri, sugestii, etc.. sunt bine venite.
Inca nu stiu daca va exista posibilitatea de a scrie direct de pe telefon... Merita?
Normal ca merita mai @dsf,ideea e laudabila,cine a venit cu ea are un vot din partea mea.Sugestiile vor veni pe parcurs,depinde de cei ce va utiliza blogul care vor cere optiuni diverse si simple.Pana la urma blogul asta ii menirea,ceva simplu,usor de accesat
deci...am facut pe la 6 un blog si acum as fi vrut sa scriu ceva in el...ca arde sangele in mine de putin repros. numa ca nu pot sa scriu in blog de pe tel...cum naiba fac si eu asta...de vizualizat pot sa vizualizez, dar de scris..pace p.s: or sa treaca trupa vesela de pe cafenea pe blog...sa vezi rasu naibii atunci...scuze de off
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
O sugestie ar fi ca subiectele puse pe blog sa fie proprii,nu copi/paste de pe alte site-uri.O sa fac si eu unul,cand am timp,cu un titlu sugestiv Pro&Contra din diverse domenii:net,sport,politica adica tot ce poate fi criticat...de ce nu si laudat
pai un blog nu reprezinta jurnalul unui individ?...daca dai copy/paste de la altul ce ai reusit sa faci?...spune-ti frate frustrarile...bucuriile...si tot ce te enerveaza sau te bucura in viata aia a ta. asta e parerea mea. astept cu nerabdare blogul tau unick
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.