12 mai 2007, 23:33:57 • actualizat 12 mai 2007, 23:36:37 (1 ori)
vorba ta, loooooooooooooooool evident ca merge! eu ca loserul nu activasem servicul de serial port la bluetooth apropo, niste linkuri bune de aplicatii si games?
[quote name="mad.rottwailer" time="12-05-2007 23:33:57"] vorba ta, loooooooooooooooool evident ca merge! eu ca loserul nu activasem servicul de serial port la bluetooth apropo, niste linkuri bune de aplicatii si games? incearca aici http://mobile.johnex.se/
Invata toate regulile . Si incalca-le pe fiecare .
da bine, sint cai bune, dar ce fac eu cu problema asta.....
pai in rest merge pc suite? adica syncro, transfer date, etc? poate ai conectat tel in mod date si de aia nu.ti merge! ca sa poti face ce vrei trebuie ca tel sa fie conectat in MOD TELEFON nu mod transfer date (in caz asta merge mai repede insa vede numai cardul din tel) vezi setari conexiuni/usb
17 mai 2007, 13:10:27 • actualizat 17 mai 2007, 13:11:02 (1 ori)
win xp sp2 cind vreau sa instalez ceva pe tel cu application installer imi da o eroare: (80070005) Acces is denied sau instalation aborted.... am reinstalat windouws si pc suite si tot la fel....fac spume... am telu conectat prin cablu, il vede pc suite, il vede mrouter dar degeaba....
In mod deschis nu mai pot sa scriu pentru ca enter nu-si mai face treaba iar spatiu nu se mai pune ci imi selecteaza cuvantul precedent apoi imi deschide fereastra de formare numar. Disper ca nu stiu unde se dezactiveaza. Please help.
hai ca mi-ai dat cu firma in cap... da stiu sa folosesc t9 numai ca de cateva ori mi-a facut faza asta nasoala cu spatiu si enter. Chiar,nu mi-ai mai raspuns,harta aia de tomtom macar sa-mi spui de unde o ai ca s-o iau si eu daca nu poti s-o pui pe un server ,ceva.
Ei lasa,mai uita omul...nu-i problema,si mie mi se intampla cateodata sa n-am timp sa beau o cana cu apa. Mersi mult,in orice caz. Chiar,nu exista combinatii de taste pentru copy,paste ca la pc? tu trebuie sa stii.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.