pachetul pt tel original sonyericsson trebuie sa contina automat ce am zis eu, scrie si pe ce contine!
Atentie nu luati tel dedicat (orange sau vodafone), nu stiu ce are in cutie dar softul e naspa nu e la fel cu cel original si nu puteti sa.i facet update!!!
Sony Ericsson P990
14 232 vizualizări
796 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson P990"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990i
Am cumparat (pt un prieten) de pe okazii.ro un p990i cu 10mil folosit 12zile! (dupa acte, cumparat de la eurogsm cu 14mil)
tipul il dadea pt ca se restarta des ha ha dupa ce i.am pus ultima versiune de soft telul e perfect si cu garantie 2 ani!
Ala nici nu stia ce cumparase, nu stia ce.i aia symbian nici pc nu cunostea, la luat ca i.au zis aia de la magazin ca era cel mai tare tel din stoc, el l.a cumparat fara sa clipeasca apoi...
Deci daca nu aveti minime cunostinte symbian sau macar pc stati cuminti lol
tipul il dadea pt ca se restarta des ha ha dupa ce i.am pus ultima versiune de soft telul e perfect si cu garantie 2 ani!Ala nici nu stia ce cumparase, nu stia ce.i aia symbian nici pc nu cunostea, la luat ca i.au zis aia de la magazin ca era cel mai tare tel din stoc, el l.a cumparat fara sa clipeasca apoi...
Deci daca nu aveti minime cunostinte symbian sau macar pc stati cuminti lol
KapitaK
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990i
Avantaj important!
Puteti rula pe P990i majoritatea jocurilor java de la tel sonyericsson 240x320! ...care.i avantajul? Pai JUCATI TOATE JOCURILE JAVA CU CLAPETA INCHISA FOLOSIND TASTA CU 5 DIRECTII CA LA ORICE TEL CU TASTA DE ASTA SAU JOYSTICK!
...la vechea serie P nu se putea asta pt ca nu avea tasta cu 5 directii
deci bagati P990i
Puteti rula pe P990i majoritatea jocurilor java de la tel sonyericsson 240x320! ...care.i avantajul? Pai JUCATI TOATE JOCURILE JAVA CU CLAPETA INCHISA FOLOSIND TASTA CU 5 DIRECTII CA LA ORICE TEL CU TASTA DE ASTA SAU JOYSTICK!
...la vechea serie P nu se putea asta pt ca nu avea tasta cu 5 directii

deci bagati P990i
KapitaK
MW Luver
123 mesaje
din 20/04/2007
04 mai 2007, 14:18:51
unde gasesc un p990 nou si garantie la schimb cu n70 + diferenta?
HTC Touch HD - BlackStone
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990i
Sfat: daca nu aveti semnal bun 3G mai bine inchideti 3G si ramaneti pe GSM!
Daca semnalul 3G e slab atunci tel poate max 4ore utilizare (convorbiri, internet, etc)...
Altfel cu semnal full aveti 9ore convorbiri, sau 12ore internet, sau 20ore muzica sau 10ore utilizare diverse! Astea in mod telefon, in flymode timpul creste considerabil!
Deci ... bagati P990i!
Daca semnalul 3G e slab atunci tel poate max 4ore utilizare (convorbiri, internet, etc)...
Altfel cu semnal full aveti 9ore convorbiri, sau 12ore internet, sau 20ore muzica sau 10ore utilizare diverse! Astea in mod telefon, in flymode timpul creste considerabil!
Deci ... bagati P990i!
KapitaK
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Pai eu ma gandeam sa-l iau de la Germanos. Mi-au spus aia d-acolo ca nu-i blocat,nici customizat...totusi, e ceva dupa care trebuie sa ma uit ca sa recunosc originalul?
MW Luver
123 mesaje
din 20/04/2007
04 mai 2007, 17:01:22
in primul rind sa nu aiba logo-ul vodafone pe el...cred... 
sau pe cutie...

sau pe cutie...
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
@mad. Ai mai avut uiq?
@cata Pai daca e cu clapeta inchisa se "micsoreaza" rezolutia... Nu? Daca jocul e pentru 320x240 isi schimba si el formatul?
@cata Pai daca e cu clapeta inchisa se "micsoreaza" rezolutia... Nu? Daca jocul e pentru 320x240 isi schimba si el formatul?
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990iMcMaster 04-05-2007 16:59:02
...totusi, e ceva dupa care trebuie sa ma uit ca sa recunosc originalul?...
Verificati telul si in MENIUL DE SERVICE toate info si testarile!
Note: Posts were merged
KapitaK
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990iMcMaster 04-05-2007 17:28:35
@cata Pai daca e cu clapeta inchisa se "micsoreaza" rezolutia... Nu? Daca jocul e pentru 320x240 isi schimba si el formatul?merge si daca e mai mica dar se vede naspa cu alb in lateral ca nu se intinde automat pe tot display
KapitaK
MW Luver
123 mesaje
din 20/04/2007
04 mai 2007, 23:20:27
n-am mai avut uiq, dar vreau mult prea mult sa am
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
04 mai 2007, 23:41:46
mad.rottwailer 04-05-2007 23:20:27
...dar vreau mult prea mult sa am 
KapitaK
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
05 mai 2007, 00:36:32
Dupa ce va luati P990i HBH-DS970 trebuie sa fie primul accesoriu cumparat de voi!

Când sună telefonul, o privire rapidă la afișaj relevă numele sau numărul apelantului, permițându-ți să decizi dacă accepți sau refuzi apelul.
Muzică stereo de calitate și manevrare simplă a apelurilor cu funcții de reglare automată rapidă a volumului și procesare a semnalelor digitale (DSP).
Multipunct
Conectează-te simultan la două dispozitive fără fir, având acces la fișierele muzicale din computer, din PDA sau din alte dispozitive cu Bluetooth
Auto pairing
O caracteristică de împerechere a dispozitivului cu telefonul mobil Bluetooth, mai repede și mai simplu, fără cod PIN și în deplină securitate.
Modulare adaptivă a frecvenței (AFH)
AFH reduce impactul interferențelor dintre tehnologiile wireless, cu rezultate excelente în calitatea audio.
Procesarea semnalelor digitale
Calitatea audio îmbunătățită se realizează prin tehnologia de procesare a semnalelor digitale (DSP), incluzând comprimarea și anularea ecoului.
Reglare automată a volumului
Mergi pe jos într-un mediu zgomotos și volumul se reglează automat în mai puțin de o secundă.
Transmisie fără fir a muzicii
Cu A2DP poți să transmiți muzică stereo de înaltă calitate de la telefon la căștile fără fir sau la alte dispozitive Bluetooth

Când sună telefonul, o privire rapidă la afișaj relevă numele sau numărul apelantului, permițându-ți să decizi dacă accepți sau refuzi apelul.
Muzică stereo de calitate și manevrare simplă a apelurilor cu funcții de reglare automată rapidă a volumului și procesare a semnalelor digitale (DSP).
Multipunct
Conectează-te simultan la două dispozitive fără fir, având acces la fișierele muzicale din computer, din PDA sau din alte dispozitive cu Bluetooth
Auto pairing
O caracteristică de împerechere a dispozitivului cu telefonul mobil Bluetooth, mai repede și mai simplu, fără cod PIN și în deplină securitate.
Modulare adaptivă a frecvenței (AFH)
AFH reduce impactul interferențelor dintre tehnologiile wireless, cu rezultate excelente în calitatea audio.
Procesarea semnalelor digitale
Calitatea audio îmbunătățită se realizează prin tehnologia de procesare a semnalelor digitale (DSP), incluzând comprimarea și anularea ecoului.
Reglare automată a volumului
Mergi pe jos într-un mediu zgomotos și volumul se reglează automat în mai puțin de o secundă.
Transmisie fără fir a muzicii
Cu A2DP poți să transmiți muzică stereo de înaltă calitate de la telefon la căștile fără fir sau la alte dispozitive Bluetooth
KapitaK
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP990i
E mortala "jucaria", dupa ce ca se aude perfect, sta bine in ureche, are castile micute sa iesi in evidenta pe strada cand le folosesti, e usoara... se uitilizeaza foarte usor:
ti le pui si daca te suna careva vb excelent, se aude puternic si microfonul e beton, cel cu care vb e super incantat de sunet, poti cand te suna careva sa raspunzi sai sa.i refuzi, poti efectua apeluri vocale, comenzi vocale.
daca ai chef de muzica, cu tel in standby, apesi play si deschide automat playerul, poti controla volumul, dai pauza sau inainte/inapoi pe player
pe afisay iti indica toate info melodie, artist, sau nr apel, daca primesti mesaj si de la cine, nivel baterie si cu cine esti conectat pt ca se poate imperechea cu max 10aparate simultan! adica daca ai mai multe tel, asculti muzica pe unu si daca te suna pe celalat te bipuie si poti vb daca vrei cat timp player sta in pauza.
evident merge si cu pc.ul!
face multe si bine, ca orice SonyEricsson!
ti le pui si daca te suna careva vb excelent, se aude puternic si microfonul e beton, cel cu care vb e super incantat de sunet, poti cand te suna careva sa raspunzi sai sa.i refuzi, poti efectua apeluri vocale, comenzi vocale.
daca ai chef de muzica, cu tel in standby, apesi play si deschide automat playerul, poti controla volumul, dai pauza sau inainte/inapoi pe player
pe afisay iti indica toate info melodie, artist, sau nr apel, daca primesti mesaj si de la cine, nivel baterie si cu cine esti conectat pt ca se poate imperechea cu max 10aparate simultan! adica daca ai mai multe tel, asculti muzica pe unu si daca te suna pe celalat te bipuie si poti vb daca vrei cat timp player sta in pauza.
evident merge si cu pc.ul!
face multe si bine, ca orice SonyEricsson!
KapitaK
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
05 mai 2007, 10:41:48
kapi ,ceva casti cu neodim sau d-alea de folosesc craniul pentru a reda sunetele nu gasesti si tu?
eu incerc sa ma las de ascultat muzica la casti d-astea normale cu magnet sau ce au ,pentru ca sunt FOARTE NOCIVE
daca gasesti pe net de vanzare baga si tu un link ca vad ca ai timp sa cauti dupa d-astea
eu incerc sa ma las de ascultat muzica la casti d-astea normale cu magnet sau ce au ,pentru ca sunt FOARTE NOCIVE
daca gasesti pe net de vanzare baga si tu un link ca vad ca ai timp sa cauti dupa d-astea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.