Imi poate spune cineva ce text se acunde in spatele acestor 32 de caractere ?
82ff6c2ba74cb077dcfe3a4c78e84084
Pare a fi un hash md5. Prin constructie, acestea sunt ireversibile (adica nu pot fi "decriptate") desi se poate afla ce se ascunde in spatele unui hash md5 prin atacuri de tip dictionar sau brute-force.
Cel mai simplu e sa cauti, pur si simplu, hash-ul pe Google. Din pacate, pentru al tau cautarea nu a generat niciun rezultat...
25 ianuarie 2013, 17:25:30 • actualizat 25 ianuarie 2013, 17:26:54 (1 ori)
Salut! Am un Sony Ericsson W880i si vreau sa-l decodez. Telefonul este din spania codat pe Yoigo. Din cate am vazut pe internet se poate decoda si prin IMEI. Astept PM cu oferte pentru decodare. Platesc prin PayPal. Multumesc anticipat!
Il poti decoda gratis cu setool2lite (daca este CID52) sau cu jdFlasher daca este cid53 (procedura mai complicata). Desigur, daca vrei sa platesti, mai bine du-te la un service, nu te mai complica.
Salut! Astazi am avut putin timp liber si am incercat sa decodez telefonul. Problema e ca este CID 53 Am cautat cateva tutoriale pe internet dar primesc tot felul de erori. Nu se merita sa pierd timpul cu atatea erori. Cum pe aici prin zona nu sunt service-uri pentru telefoane m-am gandit la solutia asta. Functioneaza cu asa ceva?
05 februarie 2013, 20:19:45 • actualizat 05 februarie 2013, 20:28:19 (5 ori)
salut. Am un prieten care are net de la akta si vrea sa il foloseasca la 2 calculatoare, am zis sa ii dau eu un modem Huawei SmartAX MT882 sa il foloseasca si pe lan si pe usb dar problema este ca la intrare principala nu este mufa ethernet ci mufa adsl. Ce as putea face ? exista cablu adsl to ethernet? Era bun si un splitter ethernet cu 2 iesiri dar astia de la akta da net pe mac. ceva de genu dar asta e adsl micro filter si nu se potriveste la pini:
salut. Am un prieten care are net de la akta si vrea sa il foloseasca la 2 calculatoare, am zis sa ii dau eu un modem Huawei SmartAX MT882 sa il foloseasca si pe lan si pe usb dar problema este ca la intrare principala nu este mufa ethernet ci mufa adsl. Ce as putea face ? exista cablu adsl to ethernet? Era bun si un splitter ethernet cu 2 iesiri dar astia de la akta da net pe mac. ceva de genu dar asta e adsl micro filter si nu se potriveste la pini:
Nu exista cablu adsl to ethernet. Spliterul ala de care vorbesti se numeste switch dar daca fac filtrare pe mac nu se paote cu un switch simplu, doar cu unul cu management. cablul ala adsl trebuie sa intre intr-un modem. Daca din modemul ala iese un cablu utp, atunci folosesti un router capabil sa cloneze mac-ul calculatorului principal si apoi poti imprastia cum vrei net-ul. Daca e nefericitul caz in care modemul e pe usb, solutia ar fi sa cumpere un router cu modem (intrare) adsl si sa il configureze cu setarile provider-ului - practic sa scimbe modemul dat in custodie sau sa mai cumpere o placa de retea si sa routeze internetul din PC-ul principal - dezavantajul e ca acel pc trebuie sa stea deschis.
este cineva care face scoala de soferi?Am nevoie de cd-ul ce ati primit de la instructor cu intrebari,chestionare etc.Multumesc
nu ma poate ajuta nimeni?
Unickull din cate stiu instructorii nu iti ofera asa ceva.Sau cel putin unii. Cel mult iti d-au niste sfaturi sa intri pe site-ul DRPCIV si sa faci chestionare acolo.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.