Buna ziua. Am si eu o problema cu un Airis t610. As dori sa stiu si eu cum pot instala WM pe el. Momentan am WM 5 dar as dori 6. Am reusit sa intru intr-un meniu de boot sau de care o fi el numit OSCAR 250/260AM_UT_R12, unde sunt urmatoarele optiuni:
0.Image upgrade tools
1.UBOOT upgrade tools
2.GPS tools
3. BT tools
4 Dump tools
5.Memory test
6.LowLevFormat
Am facut prostia sa dau format. Acum nu se mai aprinde, imi intra doar in meniul asta. Cand il aprind ramane displayul negru si nimic mai mult. Nici Active Sync-ul nu-l mai recunoaste. Cand l-am cumparat mi s-a spus sa il resoftez, sa ma pot folosi de Bluetoolth. Cam astea sunt problemele care le am. Va rog daca ma puteti ajuta astept niste raspunsuri.
Ajutor PPC Airis T610
878 vizualizări
8 răspunsuri
Linkuri topic "Ajutor PPC Airis T610"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
30 octombrie 2009, 16:26:29
se rezolva, insa problema e unde gasesti tu ROM pt el. ROM inseamna windowsul de care ai nevoie sa il pui inapoi (ca la PC, ai nevoie de windows). Deci ar trebui sa cauti pe net (sau sa dai mail la producator) dupa ROM pentru device-ul tau.
SGS2

Începător
3 mesaje
din 26/10/2009
13 noiembrie 2009, 20:27:00 • actualizat 13 noiembrie 2009, 20:55:28 (1 ori)
sal..ok bun si dupa ce fac rost de rom? c mai trebuie facut? intradevar ma apuc sa caut in mom asta sa vad ce pot gasi si cum pot face asta mai repede sa-l rezolv...
si daca nu gasesc romul prin intermediul lor si google-ului? pt ca nu este un ppc asa de cautat si asa de cunoscut...e km greu de gasit cva pt el....
si daca nu gasesc romul prin intermediul lor si google-ului? pt ca nu este un ppc asa de cautat si asa de cunoscut...e km greu de gasit cva pt el....

MW Addicted
1823 mesaje
din 24/06/2006
3 aprecieri
24 noiembrie 2009, 15:17:00
iti dai seama ca daca se gasea de mult iti dadeam link-ul. dupa ce il gasesti, il instalezi
. dupa cum e in bootmenu in care ai intrat, pp ca vei gasi o imagine a rom-ului, si dai image upgrade tools.

SGS2

Începător
2 mesaje
din 02/01/2011
02 ianuarie 2011, 14:00:36
Am un PDA AIRIS T 610 .Cardul de memorie extern s-a deteriorat. Am cumparat unul nou(kingston -4 G)dar PDA-ul nu il vede. Daca ma poate ajuta cineva sa il fac sa il recunoasca.Multumesc!

MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri

Începător
2 mesaje
din 02/01/2011
02 ianuarie 2011, 15:19:45
La AIRS T 610 cardul de memorie care s-a degradat este de tipul SD,iar cel cumparat nou de tipul SD-K04G

MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
02 ianuarie 2011, 16:00:50 • actualizat 02 ianuarie 2011, 16:01:52 (1 ori)
SD-K04G este un numar de serie, dar cardul este de tip SDHC: http://www.toshiba.com/taec/Catalog/Line.do?lineid=7230&familyid=7
Pocketpc-ul tau nu suporta SDHC, ci doar MMC, SD, SDIO: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=634&c=airis_t610
Daca celalalt card pe care-l aveai inainte era de 4GB, inseamna ca era SD, si de asta mergea, dar in prezent SD de 4GB nu prea se mai gaseste in magazine (pe okazii mai sunt, uite aici o licitatie http://www.okazii.ro/catalog/51376881/card-memorie-sd-4gb.html ). Actualmente, de la 4GB in sus mai toate sunt SDHC.
Deci fie cauti card SD de 4GB (avand grija sa fie SD simplu si nu SDHC cum ai cumparat tu acum), fie iei unul de 1 sau 2 GB (care la aceste capacitati nu are cum sa fie SDHC, ci va fi mereu SD simplu).
Pocketpc-ul tau nu suporta SDHC, ci doar MMC, SD, SDIO: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=634&c=airis_t610
Daca celalalt card pe care-l aveai inainte era de 4GB, inseamna ca era SD, si de asta mergea, dar in prezent SD de 4GB nu prea se mai gaseste in magazine (pe okazii mai sunt, uite aici o licitatie http://www.okazii.ro/catalog/51376881/card-memorie-sd-4gb.html ). Actualmente, de la 4GB in sus mai toate sunt SDHC.
Deci fie cauti card SD de 4GB (avand grija sa fie SD simplu si nu SDHC cum ai cumparat tu acum), fie iei unul de 1 sau 2 GB (care la aceste capacitati nu are cum sa fie SDHC, ci va fi mereu SD simplu).

Începător
1 mesaje
din 29/08/2014
29 august 2014, 15:21:42
Buna ziua. Am si eu o problema cu un Airis t610. As dori sa stiu si eu cum pot instala WM pe el. Momentan am WM 5 dar as dori 6. Am reusit sa intru intr-un meniu de boot sau de care o fi el numit OSCAR 250/260AM_UT_R12, unde sunt urmatoarele optiuni:
0.Image upgrade tools
1.UBOOT upgrade tools
2.GPS tools
3. BT tools
4 Dump tools
5.Memory test
6.LowLevFormat
Am facut prostia sa dau format. Acum nu se mai aprinde, imi intra doar in meniul asta. Cand il aprind ramane displayul negru si nimic mai mult. Nici Active Sync-ul nu-l mai recunoaste. Cand l-am cumparat mi s-a spus sa il resoftez, sa ma pot folosi de Bluetoolth. Cam astea sunt problemele care le am. Va rog daca ma puteti ajuta astept niste raspunsuri.
0.Image upgrade tools
1.UBOOT upgrade tools
2.GPS tools
3. BT tools
4 Dump tools
5.Memory test
6.LowLevFormat
Înapoi la Discuții tehnice PPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.