24 octombrie 2010, 20:29:17 • actualizat 24 octombrie 2010, 20:30:28 (1 ori)
Incearca sa schimbi, adica sa-i pui un password la cardul de memorie. Menu/Tools/Memory/Options/ si daca te lasa atunci i-l vei accesa cu pswordul ce ai pus
Cu PC ai incerca sa-l citesti? poti sa-i faci o scanare pe PC cu anti virusi, asta daca ai PC si-l vede, si daca gaseste ceva.xml incearca sa-l sergi, saudaca cer pswrd sa incerci cu numele cartelei, sau cu 0000 sau cu 12345 sau cu numele carelei ce ai pus anterior, sau cu pswordul de la ala, daca a avut, sau sa pui in telefon pe anteriorul, si sa-i schimbi numele pe cel al tau si sa pui pe asta cu probleme. alte idei nu-mi vin momentan in minte, dar daca reusesti cu careva sa nu uiti ce ai scris, Ai scris ca e mai importanta continutul cartelei decit telu. Astept cu nerabdare daca reusesti, sa-ti dau adresa unde sa trimiti. Cheltuielile postale suport eu...
Gabi, te intereseaza optiuni sau setările? Pt. Setări: *100# apoi alegi 6, apoi 1 pt. Mms si 2 activare pe cartela. Vei primi in 20 minute ce ai nevoie.
Ma poate ajuta cineva cu macar 2 euro pe Vodafone ? Returnez 3 euro peste maxim 1 saptamana.Am nevoie urgenta.Pot lasa numarul aici sau pe PM daca este cineva binevoitor...
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
08 decembrie 2010, 09:39:45 • actualizat 08 decembrie 2010, 09:49:03 (2 ori)
lyrics? scrie genul etc si-si textul daca-l au an baza de date melodia respectiva. Era un script php player, care cauta si lyrics, id . Nu-l mai am. sau editezi id ul piesei, folosesti scriptul de la winamp si addonsul si afisezi pe web piesa ce ascult,si genul etc. La winamp topic am scris despre asta. sau programul acela care recunoaste dupa un fragment fredonat. Parca scrie si genul piesei. Sau scrii an google piesa+id+lyrics
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.