Samsung Omnia i900

80 416 vizualizări
1 524 răspunsuri
linkid
Începător
2 mesaje
din 24/03/2010
24 martie 2010, 14:00:36
salut sunt nou pe aici dar am si eu o problema cu samsung omnia

orice as trimite pe telefon prin bluetooth imi spune ca memoria ii plina desi eu mam uitat si mai am liber 15Gb imi pote spune si mie cineva care ii problema??

Va rog care ma poate ajuta si pe mine
Publicitate
Publicitate
idm_luci
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
24 martie 2010, 15:29:44
cu rom-ul original si fara alte modificari si softuri pt. bluetooth orice fisier primit prin bluetooth intra in memoria principala nu in My Storage.Degeaba mai ai tu 15gb ca nu acolo sunt transferate fisierele prin bluetooth.In orice caz la omnia problema bluetooth e cam nasoala adica nu prea merge bine si viteza de transfer cand reusesti sa il faci sa mearga e sub orice critica.Mai bine folosesti cablul de date ca sa trimiti de pe calculator ca e mult mai rapid si simplu.Eu nu mai folosesc bluetooth-ul la omnia ca nu are rost.Iar daca vrei sa trimiti de la alt telefon sau device mai bine tot asa prin intermediul calculatorului.Asta e la omnia slab la partea de bluetooth.Ce sa ii faci ?Nu poate fi chiar perfect!
AICI AVETI MAJORITATEA APLICATIILOR NECESARE SI UTILE PENTRU OMNIA

http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
linkid
Începător
2 mesaje
din 24/03/2010
24 martie 2010, 16:32:17
ok multumesc mult de tot
angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
24 martie 2010, 18:10:40
@ luci...lucruile negative le-ai mentionat bine...dar solutia ai uitat sa i-o dai :)
@ linkid.... merg in settings->connections->Bluethooth->FTP, acolo apesi pe alea 3 puncte si selectezi MY Storage..
si ai rezolvat:D
m-am nascut original, ca sa nu mor o copie! creat de Dumnezeu...UNIC
idm_luci
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
24 martie 2010, 19:06:16
@angel_gabe asa ai tu impresia ca asta e solutia.Din cate stiu eu aia cu bluetooth FTP e pentru cu totul altceva in nici un caz nu schimba destinatia fisirelor primite prin bluetooth.Dar ma rog....daca tu zici ca asta e solutia o fi,poate nu stiu eu..........!

angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
24 martie 2010, 19:51:34
asta e sigur solutia :).... de asta ii si zice FTP :)....File Trasfer Protocol :)..... ceva de genu ca pe Nokia, cand scihmba destinatia mesajelor primite sia tunci iti intra orice ce marime de fisier prin bluethoth :)...doar ca asta e mai tare :) are direct ftp :)...si odata am incercat cu Pocket PC-ul meu de la HP, si ala are FTP, si am putut vizualiza si transfera fisiere direct pe Omnia :)
imi pare rau, nu am vrut sa fiu rautacios, dar mi se parea aiurea sa afirmi ceva ce nu cunosti :(....
blessings>:D<
idm_luci
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
24 martie 2010, 20:17:00
Exact ai nimerit-o pe jumatate.Daca intri in telefon prin FTP din alt device aia e setarea care trebuie facuta pt. memoria disponibila prin FTP si Able to write adica drepturi de scriere si modificare de fisiere prin FTP de pe alt device.Dar din pacate receptionarea de fisiere prin trimiterea directa de pe alt device cu comanda Send to/Bluetooth device/i900..... in nici un caz nu se va face unde setezi tu acolo la FTP.Am mai spus si repet de data asta SIGUR pe OMNIA cu Rom original sau cooked fara alte softuri pt. Bluetooth instalate(gen Obex Inbox) doar cu setarile din telefon , orice fisier receptionat prin bluetooth prin metoda Send to/Bluetooth de la alt device , va fi salvat in memoria principala in My Documents daca imi aduc bine aminte.

angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
25 martie 2010, 00:02:20
nu am de gand sa ma contazic cu tine..eu am telefonul in fata si am verificat, defapt am si facut setarea :) daca il aveai sigur verificai si vedeai ca nu e asa cum zici tu...dar ai incercat sa te scuzi " daca imi aduc bine aminte"....poi ori sti, ori nu sti? nu poti sa afirmi ceva ce nu sti! sau nu ai verificat!! lool...
este o vorba veche...." daca taceai[...] "
Alecs
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
25 martie 2010, 01:16:10 • actualizat 25 martie 2010, 01:18:33 (2 ori)
angel_gabe 25-03-2010 00:02:20
....poi ori sti, ori nu sti? nu poti sa afirmi ceva ce nu sti!
este o vorba veche...." daca taceai[...] "
Frateeee (cu accent à  la Mondenii).... scrie frateee ca lumea si pune doi de "i" la verbul ala! Frateee... din respect pentru cititorii acestui forum, nu mai posta daca nu STII sa scrii ca lumea un cuvant elementar. Nu am nimic cu tine, si fara suparare, dar faza asta cu I-ul e specifica anagramatilor care posteaza pe diverse trackere ori manelo-cocalarilor care parca n-au trecut prin clasa intaia.
...vorba ceea, daca taceai, tare bine ne faceai :wallbesh:
idm_luci
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
25 martie 2010, 01:21:50 • actualizat 25 martie 2010, 01:30:04 (1 ori)
Daca imi aduc aminte - ma refeream la locatia exacta adica folderul din memoria principala , eu nu am cu sa verific pt ca nu mai am de mult un rom original.Iar banuiesc ca la tine merge din acelasi motiv - nu ai rom-ul original.Iar de verificat am verificat cu mult inainte de a avea discutia asta altfel nu vorbeam degeaba.Nu postez aici doar de dragul de a scrie , chiar imi place sa fiu de ajutor.Daca imi aduc bine aminte chiar s-a mai discutat treaba asta undeva si oricum cred ca poti sa il intrebi pe steff daca am dreptate ca banuiesc ca pe el nu il mai poti contrazice . Eu am postat un raspuns pentru @linkid si asteptam o replica de la el nu de la tine , vroiam sa ajut omul sau sa vad daca vrea neaparat sa foloseasca bluetoothul si mai departe.......nicidecum sa incep cu tine o polemica despre cine e mai destept si cine stie mai multe despre telefon.AUUUUU acuma vad - mai esti si aradean de-al meu ! NASOL

Raoul
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
25 martie 2010, 09:21:45
Imi poate spune cineva cum se face update de ROM la telefonu asta? Dati-mi si mie programul necesar + instructiuni va rog. Si nu ar strica si un link catre un ROM stabil. :help:
Alecs
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Opera Mini
25 martie 2010, 10:20:43
Raoul, de parca n-ai avea instructiuni detaliate AICI...
steff195
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
25 martie 2010, 11:01:41
idm_luci 25-03-2010 01:21:50
Daca imi aduc bine aminte chiar s-a mai discutat treaba asta undeva si oricum cred ca poti sa il intrebi pe steff daca am dreptate ca banuiesc ca pe el nu il mai poti contrazice .
:smokie: Ca sa ma bag si eu aiurea in seama  :D , confirm ca ce spune idm_luci e corect. Optiunea aia nu are treaba cu locul unde se salveaza ce primesti prin bluetooth! Poti sa incerci sa schimbi acea locatie in oricare alta si o sa vezi ca nu vei avea in locatia data fisierele primite.
Dar, poate "nam" dreptate nici eu.... poate mai bine taceam. :lol:
mitrinel
Începător
36 mesaje
din 08/12/2009
Opera Mini
25 martie 2010, 14:29:17
vreau si eu un flash player pt opera. stiu ca skifire contine asa ceva, dar de pe el nu ma pot loga pe site-ul dorit (bet365). multumesc.
Publicitate
Publicitate
angel_gabe
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
25 martie 2010, 14:55:43 • actualizat 25 martie 2010, 14:56:48 (2 ori)
Frateee... din respect pentru cititorii acestui forum,
ca bine ai zis-o :)... daca nu ma insel, nu avem un topic despre gramatica, ci despre Samsung Omnia...deci respectul tau unde era, in legatura cu off-topicul?
e adevarat ca am gresit, si imi pare rau, dar era trecut de miezul noptii, si numai ce am ajunsesem acasa :)

@ Luci
@ Steff
va rog iertati-ma pentru greseala, se pare ca m-am "aprins" c-am repede...desi nu vroiam sa fiu rautacios, dar cred ca eram prea "dornic" sa-mi impun punctul de vedere....inca odata imi cer iertare pentru faza cu FTP-ul :)
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
relu
acum 14 ani
1
1 336 vizualizări
samsung i900 omnia soft în Samsung  
Deschis de gumy007 ⋅ acum 14 ani
idm_luci
acum 14 ani
86
15 124 vizualizări
Decodare Samsung Omnia i900 în Samsung Omnia  
Deschis de ninjaalexis ⋅ acum 17 ani 1 2 5 6
marusca
acum 14 ani
21
2 271 vizualizări
Digi mobil pe Samsung Omnia i900 în Samsung Omnia  
Deschis de silviu.b ⋅ acum 15 ani 1 2
cristi_1982
acum 14 ani
1
755 vizualizări
Probleme Samsung Omnia i900 în Trash  
Deschis de adriancostineanu ⋅ acum 14 ani
infinity
acum 15 ani
2
531 vizualizări
samsung omnia i900 ajutor în Trash  
Deschis de onscreen22 ⋅ acum 15 ani
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 18 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 14 ani
Sh4d0w
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.032⋅4⋅6
Portalul tău de telefoane mobile!