06 aprilie 2008, 23:45:29 • actualizat 07 aprilie 2008, 00:16:09 (2 ori)
Ma enerveaza din ce in ce mai tare rom-ul asta,nu reusesc sa-i bag setarile,nu are tasta de mers inapoi... Cum pana mea sa salvez daca nu pot sa apas pe ok? Voi cum ati facut? Si nu merge nici cab-ul ala cu setarile!!
nu m-am putut abtine si l-am instalat si eu:D imi place, se misca excelent... din cate vad, nu are soft pt camera asta e cam naspa... acum incerc sa fac si eu setarile pt net...
@moalesipufos: incearca sa folosesti fake cursor pt a apasa pe ok...
07 aprilie 2008, 00:46:49 • actualizat 07 aprilie 2008, 00:50:32 (1 ori)
lol . moalesipufos tu citesti ce mai scriem si noi? s-a postat. citeste posturile lui bdesign si cel al meu anterior. si mie mi-a mers cab-ul cu setarile din prima.
ce fain se misca.. pacat ca are niste inconvienente :-(
bdesign parca se aude si mai tare in casti cu romu asta. sau doar mi se pare?
anyway mesaj postat de pe noul rom :-D
relu 07-04-2008 00:38:05
din cate vad, nu are soft pt camera asta e cam naspa...
@moalesipufos: incearca sa folosesti fake cursor pt a apasa pe ok...
are camera dar nu are shortcut. vezi in windows cu un file mamager. si fa-i shortcut.
cat despre butonul ok s-a mai scris. e cel deasupra tastelor de volum
07 aprilie 2008, 00:54:49 • actualizat 07 aprilie 2008, 01:04:09 (3 ori)
acum postez de pe telefon cu noul rom instalat... am gasit butonul ala de ok... mersi de pont cu camera
setarile de net le-am facut manual si vad ca merge ca lumea... mi-am facut shortcut la camera si a mers sa il pun si pe butonul special... interesant e ca si ActiveSync-ul pe computer a luat telefonul la PocketPC
lol . moalesipufos tu citesti ce mai scriem si noi? s-a postat. citeste posturile lui bdesign si cel al meu anterior. si mie mi-a mers cab-ul cu setarile din prima.
Cand pana mea sa apuc sa mai citesc,daca tot schimbam telefoanele?Si nu stiu cum v-a mers voua din prima cab-ul ala,ca la mine nu a mers! Oricum,am revenit la SP1,daca o sa-l mai finiseze poate am sa-l mai instalez,desi nu prea cred!
Setarile pentru Orange Wap (Wap Unlimited) : Navigati la Settigns -> Connections -> Tasks -> Manage existing connections -> Make new connection
Enter a name for the connection : WORK Select a modem: Cellular Line (GPRS) Apasati Next Access point name: wap Apasati Next User name : lasati gol Password: lasati gol Domain: lasati gol Apasati Finish
Navigati la Settigns -> Connections -> Manage existing connections Selectati WORK -> Proxy Setting Bifati This network connects to the Internet si This network uses a proxy server to connect to the Internet. Apasati pe Advanced . Aici o sa aveti nevoie de cursorul virtual. Tineti apasat pe Home 2-3 secunde. Click pe HTTP: Introduceti urmatoarele Server: 62.217.247.252 Port: 8799 Username: lasati gol Password: lasati gol Domain: lasati gol Click pe OK (butonul de deasupra volumului) .
Click pe WAP: Introduceti urmatoarele Server: 62.217.247.252 Port: 9201 Username: lasati gol Password: lasati gol Domain: lasati gol Click pe OK (butonul de deasupra volumului) . Va intoarceti la Manage my existing connections si selectati WORK , apoi apasati pe OK .
07 aprilie 2008, 15:22:48 • actualizat 07 aprilie 2008, 15:23:42 (1 ori)
Asa se pare,dar nu a folosit-o nimeni pe termen mai lung ca sa poata spuna cum se comporta,pt.moment este bine,un pic cam greu de lucrat pt.ca are cu totul alta interfata decat smartphon-ul!
Asa se pare,dar nu a folosit-o nimeni pe termen mai lung ca sa poata spuna cum se comporta,pt.moment este bine,un pic cam greu de lucrat pt.ca are cu totul alta interfata decat smartphon-ul!
Cat de diferita e interfata asta ? ceva poze se poate cu screen-ul telefonului 10x
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.