WM 6.1 Professional pt HTC Tornado
5 772 vizualizări
274 răspunsuri
Linkuri topic "WM 6.1 Professional pt HTC Tornado"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Opera Mini
imi retrag cuvintele dsp versiunea Pro Alpha...chiar merge bine.si netu si romu in genere e stabil.am gasit romul care ma multumeste.dar ce e f tare e ca se incarca bateria repede si se consuma greu nu stiu de ce dar am autonomia mai buna acum comparativ cu versiunile Standard
hardcore_writer@yahoo.com
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
06 iunie 2008, 15:28:30
Da, tot versiunea postata de bdesign o am
.
Dar ma gandesc ca si celalte ROM-uri au aceasi versiune de OS, adica:
OS 5.2.19199 (Build 19199.1.0.0)
Settings > System > About
si vedeti ce versiune e...
Nu i-am dat restart timp de mai bine de 7 zile, mergea OK, pana cand am schimbat piesa (sau am pus pauza, nu mai stiu) in minilyrics magic (e adevarat ca e versiune de smartphone..).. si atunci a inceput sa se blocheze programu, ciudat e ca in timpu asta procesul iexplore.exe consuma o groaza de CPU, desi am inchis aplicatia Itnerent Explorer (cel putin asa imi afisa Task Managerul inclus)..
Anyway, am dat un restart, si am constatat ca s-a corupt fisierul pim.vol, adica am pierdut contactele, intrarile din calendar, task-urile si etc
. Noroc ca aveam un backup facut inainte de a pune ROM-ul asta
Oricum.. ciudata faza
.Dar ma gandesc ca si celalte ROM-uri au aceasi versiune de OS, adica:
OS 5.2.19199 (Build 19199.1.0.0)
Settings > System > About
si vedeti ce versiune e...
Nu i-am dat restart timp de mai bine de 7 zile, mergea OK, pana cand am schimbat piesa (sau am pus pauza, nu mai stiu) in minilyrics magic (e adevarat ca e versiune de smartphone..).. si atunci a inceput sa se blocheze programu, ciudat e ca in timpu asta procesul iexplore.exe consuma o groaza de CPU, desi am inchis aplicatia Itnerent Explorer (cel putin asa imi afisa Task Managerul inclus)..
Anyway, am dat un restart, si am constatat ca s-a corupt fisierul pim.vol, adica am pierdut contactele, intrarile din calendar, task-urile si etc
. Noroc ca aveam un backup facut inainte de a pune ROM-ul astaOricum.. ciudata faza
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 iunie 2008, 11:26:56
nu stiu de ce in ultimul timp imi da de nenumarate ori "the remote party has ended this conection" sau cam asa ceva si imi deconecteaza netul pe c600
prin urmare cred ca o sa pun alt ROM.
am nevoie de niste sfaturi de la cei care au incercat diferite versiuni. Vreau si eu care e cel mai bun WM6 / WM 6.1 pana acum ,si un link daca se poate.
Si daca se merita trecerea la WM6.1 / Momentan am Wm6
Mersi
prin urmare cred ca o sa pun alt ROM.
am nevoie de niste sfaturi de la cei care au incercat diferite versiuni. Vreau si eu care e cel mai bun WM6 / WM 6.1 pana acum ,si un link daca se poate.
Si daca se merita trecerea la WM6.1 / Momentan am Wm6
Mersi
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
acum nu mail merge deloc netul pe c600 . nush ce are ca aseara mergea si nici nu am umblat la setari. trebuie sa schimb romul neaparat + ca devenise enervant delayul asa de mic pana oprea luminozitatea la ecran . curios vad ca pe ppc merge ok netul . nici nu mi s-a deconectat deocamdata
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
11 iunie 2008, 21:50:14 • actualizat 11 iunie 2008, 21:52:54 (1 ori)
Bdesign 27-04-2008 08:00:08
Windows Mobile 6.1 Professional Alpha . Pentru descarcare accesati linkurile de mai jos:#sharemobile/file.php?id=152288
#sharemobile/file.php?id=152289
#sharemobile/file.php?id=152290
#sharemobile/file.php?id=152291
#sharemobile/file.php?id=152292
Enjoy
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iunie 2008, 11:31:03
DSF ,sau cine au incercat romul ,este sau nu romul asta pentru c600? si un mic tutorial pentru ACEST ROM .am vazut ca cineva a zis ca dupa ce a pus in cateva ore i-a disparut meniul cu conections
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 iunie 2008, 13:46:44
Pai din moment ce e pus pe topicul asta, insemana ca o fi compatibil cu SPV C600.
Eu am tot ROM-ul pus de Bdesign.
Vezi printre primele posturi.
Si da, e versiunea PocketPC pt SPV C600 (citeste topicul - pt impresii, s-au pus si screenshooturi, etc)
Eu am tot ROM-ul pus de Bdesign.
Vezi printre primele posturi.
Si da, e versiunea PocketPC pt SPV C600 (citeste topicul - pt impresii, s-au pus si screenshooturi, etc)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iunie 2008, 14:12:37
aha...ok .inca o intrebare... trebuie sa fac iar superCID cu format binfs si alte alea? ca tin minte ca i-am facut asa prima data cand am pus wm6 si ar trebui sa se pastreze . ar fi de preferat sa nu mai trebuiasca aia...
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 iunie 2008, 16:09:05
SuperCID nu mai trebuie, e permanent
format binfs e optional , dar daca ai probleme (de ex: unele setari de la rom-ul vechi, probleme legate de viteza, etc) ii dai un hard reset. hard reset dupa instalarea unui rom e echivalentul unui format binfs inainte de instalare. cel putin asta am observat eu.
format binfs e optional , dar daca ai probleme (de ex: unele setari de la rom-ul vechi, probleme legate de viteza, etc) ii dai un hard reset. hard reset dupa instalarea unui rom e echivalentul unui format binfs inainte de instalare. cel putin asta am observat eu.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iunie 2008, 16:20:25
ok,hai ca ma bag sa-i dau direct ROMupdate utility. daca il tin fara sim si fara card de memorie in el pe parcursul de update ,nu are nimic nu?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 iunie 2008, 16:26:50
Ce sa aibe mai?
.
Oricum, le poti lasa in telefon.. nu patesc nimic
. Oricum, le poti lasa in telefon.. nu patesc nimic
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iunie 2008, 16:34:21
un ultim amanunt... cand intru in bootloader mode ,trebuie sa dezactivez din active sync conexiunea USB si COM sau il las sa-l vada?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
12 iunie 2008, 16:36:48
Nu dezactivezi nimic.. Este nevoie de ActiveSync pentru flashuire
Pur si simplu rulezi ROMupdate, dai next next.. si astepti sa se instaleze ROM-ul pe telefon (va intra in bootloader si vei vedea o bara de progres).
Tu nu ai mai flashuit ROM-uri pana acum?
Pur si simplu rulezi ROMupdate, dai next next.. si astepti sa se instaleze ROM-ul pe telefon (va intra in bootloader si vei vedea o bara de progres).
Tu nu ai mai flashuit ROM-uri pana acum?
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iunie 2008, 16:40:26 • actualizat 12 iunie 2008, 17:27:21 (3 ori)
ba da...dar acum un an
am si uitat cum se face ,ca eu nu schimb romul doar ca sa ma aflu in treaba. hai ca ii dau drumul. wish me luck 
GATA!!! A mers ...deci...e super tare romul asta. o sa-i dau un hard format JUST IN CASE
te pomenesti ca si setarile merg alea de ppc ,din cabul ala de orange nu?
la mapare butoane...care e AP 1,2,3,4 si POC?
la asa rom impreuna cu nine way keypad ...nici nu mai ai nevoie de joystick
Vad ca ceasul e in ruseste...trebuie sa-i bag cabul de limba engleza?
ar fi tare sa mearga si HOME UI de pe PPC pe smarphone ...
mersi pt sfaturi. acum mi-am adus aminte cum se facea...
NU gasesc clear storage pentru hard reset...
am si uitat cum se face ,ca eu nu schimb romul doar ca sa ma aflu in treaba. hai ca ii dau drumul. wish me luck 
GATA!!! A mers ...deci...e super tare romul asta. o sa-i dau un hard format JUST IN CASE
te pomenesti ca si setarile merg alea de ppc ,din cabul ala de orange nu?la mapare butoane...care e AP 1,2,3,4 si POC?
la asa rom impreuna cu nine way keypad ...nici nu mai ai nevoie de joystick

Vad ca ceasul e in ruseste...trebuie sa-i bag cabul de limba engleza?

ar fi tare sa mearga si HOME UI de pe PPC pe smarphone ...

mersi pt sfaturi. acum mi-am adus aminte cum se facea...
NU gasesc clear storage pentru hard reset...
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.