am avut un alt nick aici si imi uitasem parola am dat acolo ca am pierdut-o si nu am mai primit nici un raspuns si am dat acuma vreo 2 sau 3 saptamani... ce se intampla ca as vrea din nou acel nick!!!
Am avut aici, contul 'HTC' , dintr-o problema, de memorie, la disk-ul meu, am pierdut toate datele, inclusiv parole email, tot ce tine de partea date. Se poate sa ma ajute cineva, cu o idee? PM daca e nevoie
Am avut aici, contul 'HTC' , dintr-o problema, de memorie, la disk-ul meu, am pierdut toate datele, inclusiv parole email, tot ce tine de partea date. Se poate sa ma ajute cineva, cu o idee? PM daca e nevoie
Si eu am pierdut parola de la userul Admin. Am sters contul de email si nu mai pot da recover.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.