30 iunie 2006, 22:17:57 • actualizat 30 iunie 2006, 22:25:27 (1 ori)
Hmm... cam ce-mi place mie mai mult ar fi: ciorba de fasole cu carne de porc afumata si salata de ceapa (sau ardei iute), peste prajit cu mamaliga si mujdei, mici cu mult mustar (din cel mai iute), varza calita cu mult piper presarat deasupra, cartofii prajiti cu friptura de pui, gratarul, muraturile din belsug, pizza cu fructe de mare, hamburgerii, slanina afumata cu boia, cu ceapa si mustar, ardei copti cu catei de usturoi... si bineinteles nelipsita BERE!
Si daca nu e de mancare, bere sa fie si totul e ok! Pofta buna si nu mai tineti atata post ca va faceti numai rau. Stiu ce zic!
Oricum, eu mananc tot din ce am insirat mai inainte si la 23 de ani am numai 57kg.
Eu vara prefer rosiile cu branza proaspata iar apoi salata de vinete cu maioneza Dar cum vara aproape a trecut prefer friptura de pui facuta la cuptor cu niste cartofiori :
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.