Care e mancarea preferata?
1 757 vizualizări
173 răspunsuri
Linkuri topic "Care e mancarea preferata?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
20 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6630
Da sunt bucatar :-)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
07 octombrie 2005, 13:55:10
Mie imi place ciorba de burta,facuta ca la carte...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
07 octombrie 2005, 18:43:45
Mie nu prea imi plac ciorbele de nici un fel.
http://djgsm.info new wap chat portal
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
Opera Mini
@intenso, ce zici de un salau umplut cu somon fumé, sau rulou de ricota pe pat de cruditati, cornete prosciuto cu pepene, sau un file mignon, mai merg si niste sarmalute ca doar suntem romani, si panna cotta sa mai mearga, am uitat sa mai adaug preferatul meu: muschi de vita cu sos de piper verde
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Nokia3300
Ati fost vreodata la un praznic la tara?Borsul/ciorba la cazan e cea mai buna!Si sarmalele in frunza de varza!
yumy yumy!Daca are cineva un
dati un pm!
cand stau pe acasa,imi place sa mananc cartofi pai cu mustar si branza scoapta(fara paine!)
yumy yumy!Daca are cineva un
dati un pm!
cand stau pe acasa,imi place sa mananc cartofi pai cu mustar si branza scoapta(fara paine!) Începător
20 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6630
@cracku lol da de unde ai luat meniul asta caci mie tare cunoscut 90% le prepar si eu la locul de munca!
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Symbian
Am uitat sa pomenesc de pizza si sosul special, preparate de mine. Sunt super delicioase!
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
Opera Mini
@intenso, lucrez la un hotel de lux in Arad :-D. o sa fiu putin
e o coincidenta de fapt. ai un 6630 si lucrezi la Continental in Oradea si esti bucatar. am un prieten care are 6630, e bucatar si lucreaza la Continental in Arad si intra pe wapix... nu ti-i se pare ciudat?
e o coincidenta de fapt. ai un 6630 si lucrezi la Continental in Oradea si esti bucatar. am un prieten care are 6630, e bucatar si lucreaza la Continental in Arad si intra pe wapix... nu ti-i se pare ciudat? Începător
20 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6630
@cracku sincer suntem colegi
MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK700i
Mda, doar ca eu nu sunt bucatar ci ospatar :-)
MW Luver
139 mesaje
din 13/08/2005
SAMSUNG-SGH-X460
Placinta cu branza de vaca. Facuta de bunica_mea.
Sau crema de zahar ars... Acestea inca n_am incercat sa le fac...dar invat repede!
Sau crema de zahar ars... Acestea inca n_am incercat sa le fac...dar invat repede!
My mind's like a parachute,works better opened.Have u lost yours?
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Opera Mini
-cartofi pai cu snitel de piept de pui
-piure de cartofi cu friptura de vita
-ciorba de burta
-mititei cu o bere
-creier la capac cu garnitura de cartofi si salata de varza
-salata beuf
gata ca deja mi s-a facut pofta:-)
-piure de cartofi cu friptura de vita
-ciorba de burta
-mititei cu o bere
-creier la capac cu garnitura de cartofi si salata de varza
-salata beuf
gata ca deja mi s-a facut pofta:-)
SGS FAN
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
@alin: eu am mancat acum salata beuf! yummy!
Începător
20 mesaje
din 27/09/2005
Nokia6630
@cracku doar nu la continental arad
Lolo! :-)
Lolo! :-) MW Addicted
916 mesaje
din 02/07/2005
1 aprecieri
SonyEricssonK700i
Am vrut sa merg acolo dar cei de la Hotel Coandi ma platesc mai bine si imi ofera mai multe avantaje. Hotelu e super (www.hotelcoandi.ro), si serviciile sunt ok. Am cativa colegi de la Conti. Am fost putin
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.