1.in primul rand obisnuinta cum spunea si Marius nu au fost prea multe saptamani in care sa nu intru macar odata pe MW de pe tel sau PC dupa caz 2.e unic si nu prea intalnesti aberatii prea multe si prea mari ca pe alte forumuri 3.destui useri care posteaza degeaba cam asta ar fi
Am vizitat acest site de pe la începutul existenței lui, m-am înregistrat mult mai târziu, dar și înainte și după înregistrare , zilnic am trecut/trec pe aici, aceasta pentru faptul că este unic - ușurința de a-l folosi pe telefon! În principiu cred că toți cei care folosesc telefonul și pentru altceva decât vorbit sau ascultat muzică au trecut si pe aici( mă surprinde că sunt puțini totuși) . Deși rar am apelat la ajutor, pentru că-mi place să găsesc singur soluții, știu că atunci când voi avea nevoie, aici voi găsi răspunsul! Nu-mi place lipsa de curaj din partea unora care-și fac clone pentru a adresa o întrebare! Sper ca acest site să rămână unul pentru telefoane în primul rând, pentru pc existând multe posibilități!
1+2. interfata mobila, usor si placut de folosit cum rar se vede la un forum wap, din pacate cu unele minusuri importante fata de versiunea veche (editare profil, ascunderea chatului din login page, lipsa butonului 'inbox' dupa 'pm sent' s.a.); informatiile si subiectele de discutie mai aerisite dar nu sarace; userii ok cunoscuti/intalniti 3. paranteza de la 2; CAFENEAUA care a scazut din calitatea forumului si a userilor inscrisi; mozii inactivi
1. obisnuinta si dorinta de a descoperi lucruri noi! 2. este primul si singurul meu forum pe care il vizitez de ceva timp la recomandarea unui amic! imi place foarte mult interfata wap! 3. unii mozi care ar trebui schimbati! in rest
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Am uitat sa menționez la capitolu 3, treabă cu moderatori inactivi! În curand mobilewave, se va dezvolta și mai mult! Şi doar 4 moderatori nu au cum sa faca fața! Ps @raoul, unde sunt așa de multe topic-uri de sport? sunt doar 5, și se postează doar pe 2. Pe celelalte doar cand își mai aduce cineva aminte.
16 decembrie 2007, 22:09:29 • actualizat 16 decembrie 2007, 22:16:16 (1 ori)
Marius 16-12-2007 15:34:00
2.userii,daca nu ar fi ei...nu ar exista nici mobilewave,aici s-a creat o comunitate mai rar intalnita pe alte forumuri cu 10000000 useri,unita,e ceva special...te simti ca in familie
Hmm... Imi place cat de cat, dar sunt putini useri, se vorbeste in mare parte despre telefoane,pc-uri, OS-uri, Symbian sau WM si in rest, discutii mai de plictiseala (gen Cafenea). Si da, stiu, nu sunt multi useri, iar majoritatea intra de pe telefon prin wap > Ceea ce nu poti spune despre Softpedia.com (nu-i fac reclama) unde poti vorbi despre ce-ti trece tie prin cap. Sa speram ca in viitor va ajunge si MW la fel de mare si renumit precum Softpedia!
Primul si unicul forum pe care stau...prima data cand deschid unul din browserele tel intru pe mw,si constat ca am 3 luni de cand intru pe forum zilnic.Mw are ceva care creaza dependenta,nu stiu ce anume,dar undeva ceva nu-i in regula,in sensul bun .Si cel mai misto e ca aici parca e o clinica gratuita pt telefoanele noastre,ca sunt winMobile ,symbiane sau altceva,pe mw gasim'tratamente' la aproape orice. Si nevertheless,avem un sef de nota 10Zece( normal ca de DSF vorbesc),care daca ar avea mai mult timp ar face un mw mai ceva ca xda:D
Ce vremuri . . . . . . . am inceput sa vizitez forum-ul prin 2005 ca guest cautand informatii despre sms via wap gratis , apoi am descoperit opera mini , am stat guest aproape un an fiind singurul forum vizitat cu regularitate ! Abia de la inceputul lui 2006 am decis sa devin user cu "acte in regula" . Imi place totul aici , mai ales cantitatea si calitatea informatiilor , acestea fiind si materia prima a unui forum ! Pot spune ca nu imi place faptul ca userii noi inregistrati deschid topice pocnind din degete si acest lucru este acceptat de administrativ (eu cand am devenit user puteam deschide un topic doar dupa ce aveam 30 de postari . . . . . parca . . . . nu mai tin minte sigur . . . ) si ar mai fi topicele ce nu au nici in clin nici in maneca cu un forum IT , eu inteleg ca este aria LIBER dar totusi . . . . . . . In rest numai de bine , sa fim sanatosi si petrecem cu bine sarbatorile si la anu tot asa sa ne fie , chiar mai bine si nu numai !
1. Obisnuinta, dorinta de a vedea ce s-a mai aflat din tolba cu lucruri gratuite cunoscute de mine. 2. Posturile mautamam-ilor. Sunt extrem de utile si interesante in opinia mea. 3. Ca nu se mai pot face clone, mai ales de pe telefon.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.