..Un fel de sondaj.
1. Ce va determina sa reveniti pe acest site?
2. Ce va place in mod special la acest site?
3. Ce nu va place?
Sa raspundeti cat se poate de serios, va rog
Acesta NU este un topic de sugestii, pentru asta exista topicuri dedicate in aria Administrative.
Multumesc
De ce va place MobileWave.ro?
2 543 vizualizări
86 răspunsuri
Linkuri topic "De ce va place MobileWave.ro?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
16 decembrie 2007, 14:11:44
LG/U880
1.necesitatea
2.unii useri te ajuta foarte mult
3.ca nu se poate modifica profilul de pe tel
Scurt si la obiect
2.unii useri te ajuta foarte mult
3.ca nu se poate modifica profilul de pe tel

Scurt si la obiect
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
16 decembrie 2007, 14:21:06 • actualizat 16 decembrie 2007, 14:26:35 (1 ori)
Sincer va spun,Mobilewave e primul forum pe care am postat si singuru pe care am intrat! Imi place ca esti mereu ajutat,rrcunosc ca aici mi-am gasit rezolvarea la multe probleme. Si revin mereu pe forum pt ca intotdeauna este o atmosfera placuta si o stransa legatura si buna intelegere intre useri. Cam toti sunt oameni buni si de incredere. Am facut si tranzactii si m-am si intalnit cu multi deci va dati seama...
Asa cai repet,nu neaparat forumul in sine e ceva deosebit,ci userii! Noi facem atmosfera si dam viata la MW! *** Si ca sa raspund si la ultima intrebare: nu-mi place faptul ca s-au deschis si de fapt sunt multe topicuri in FREE ZONE. Prea multe cu sport,nush ce probleme (ce nu tin de IT) etc... Si inca ceva,o gramada de topicuri pt fiecare model de tel! Chiar trebuie asa ceva?? Ca la cate telefoane am avut eu sau Mircea & others
) daca deschideam un topic pt fiecare unde ajngeam?
Asa cai repet,nu neaparat forumul in sine e ceva deosebit,ci userii! Noi facem atmosfera si dam viata la MW! *** Si ca sa raspund si la ultima intrebare: nu-mi place faptul ca s-au deschis si de fapt sunt multe topicuri in FREE ZONE. Prea multe cu sport,nush ce probleme (ce nu tin de IT) etc... Si inca ceva,o gramada de topicuri pt fiecare model de tel! Chiar trebuie asa ceva?? Ca la cate telefoane am avut eu sau Mircea & others
) daca deschideam un topic pt fiecare unde ajngeam?
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
16 decembrie 2007, 14:23:37 • actualizat 16 decembrie 2007, 14:35:10 (4 ori)
1. a) old friends b) sa ajut (ma simt indatorat sa mai ajut cum pot pe aici ca si eu am fost ajutat la inceput)
2. nimic in mod special... in general e destul de ok.
3. ca nu mai activeaza userii vechi
@raoul, te-ai gasit tu repede sa strici treaba
nu vezi primul post si cum am postat si restu?
lasa povestile
@dealer: sa inteleg ca nu iti place atmosfera placutade aici? omg... ma abtin
2. nimic in mod special... in general e destul de ok.
3. ca nu mai activeaza userii vechi

@raoul, te-ai gasit tu repede sa strici treaba
nu vezi primul post si cum am postat si restu?
lasa povestile@dealer: sa inteleg ca nu iti place atmosfera placutade aici? omg... ma abtin
SonyEricssonS500i
Îmi place pt ca:
1.e unic
2.aici,daca ai o problema,legata de pc,tel etc se gaseste mereu o rezolvare
3.e o atmosfera placuta
1.e unic

2.aici,daca ai o problema,legata de pc,tel etc se gaseste mereu o rezolvare
3.e o atmosfera placuta
Be happy!
MW Addicted
4901 mesaje
din 07/07/2007
Nokia6080
Revin mereu pentru ca nu am mai găsit nicăieri ceva asemănător! Îmi place pentru ca aici nu sunt acceptate comportamentele indecente! Îmi place pentru ca useri sunt întotdeauna amabili, și incearca sa te ajute! Şi pentru ca moderatorii nu duc duritatea la extrem! Nu îmi place pentru ca nu pot sa modific profilu de pe telefon, și pentru ca nu mai avem acces la codurile de la emoții!. ( mie nu îmi mai sunt necesare, dar useri noi au nevoie de ele. )
sters - nu respecta regulamentul
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Symbian
-singurul,cel mai informat forum/site it&c din ro acesabil direct pe mobil,o autoritate în acest domemiu în ro și afară!-
-nu cunosc personal nici un user,însă sunteți unici:o adevărată familie!
-minusuri nu am descoperit.
-nu cunosc personal nici un user,însă sunteți unici:o adevărată familie!
-minusuri nu am descoperit.
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
16 decembrie 2007, 15:21:33
mie imi place ca...
-se incarca repede,fata de alte forumuri...
-gasesti oameni intelegatori care ii ajuta si pe cei fara net
-are design aerisit,nu prea incarcat,nu prea saracacios
-dai de lume care chiar se pricepe in anumite domenii
-ah..si nu se posteaza in prostie.numar relativ restrans de useri. adica nu ca pe alte forumuri,azi dai drumul la un topic si maine vezi ca are 5 pagini de opinii,ca nici nu iti mai arde sa-l citesti
-se incarca repede,fata de alte forumuri...
-gasesti oameni intelegatori care ii ajuta si pe cei fara net
-are design aerisit,nu prea incarcat,nu prea saracacios
-dai de lume care chiar se pricepe in anumite domenii
-ah..si nu se posteaza in prostie.numar relativ restrans de useri. adica nu ca pe alte forumuri,azi dai drumul la un topic si maine vezi ca are 5 pagini de opinii,ca nici nu iti mai arde sa-l citesti
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
16 decembrie 2007, 15:22:20 • actualizat 16 decembrie 2007, 15:30:59 (1 ori)
Ce mă determină să revin pe acest site... în primul rând unii useri și faptul că se mai discută despre ce mă interesează, adică IT&C.
îmi place în special că comunitatea e mai unită decât pe alte siteuri si faptul că siteul e unic, non PHPBB.
Ce nu imi place... Calitatea deplorabilă a unor useri, faptul ca Free Zone se extinde, lipsa absolută a moderatorilor, Echipa Cafenea, faptul că văd din ce în ce mai multe programe + jocuri piratate, cererile cretine "500 bucăți de 10MB" și ce e mai rău, nu se face mai nimic.
îmi place în special că comunitatea e mai unită decât pe alte siteuri si faptul că siteul e unic, non PHPBB.
Ce nu imi place... Calitatea deplorabilă a unor useri, faptul ca Free Zone se extinde, lipsa absolută a moderatorilor, Echipa Cafenea, faptul că văd din ce în ce mai multe programe + jocuri piratate, cererile cretine "500 bucăți de 10MB" și ce e mai rău, nu se face mai nimic.
.
MW Luver
106 mesaje
din 31/01/2006
16 decembrie 2007, 15:24:45
-ma simt ca acasa
-userii sunt de treaba
-prea putini moderatori activi
-userii sunt de treaba
-prea putini moderatori activi
Dincolo de nori e lumea mea.
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
Opera Mini
1. faptul ca aici poti gasi orice tine de telefonie mobila,pc,etc. si primesti ajutor la nevoie!
2.in mod special imi place cam tot ce e pe acest forum! e bine organizat,marea parte a userilor si adminilor sunt de treaba,intelegatori,etc.,si lista poate continua
3 .ce nu imi place? nu imi place faptul ca nu pot face modificari la profil si cu telefonul,nu imi place ca ''anumite genuri'' de muzica nu sunt acceptate si se ia cam prea multwarn pentru treaba asta cu 'genul de muzica',si cam atat,in rest totul e ok!
2.in mod special imi place cam tot ce e pe acest forum! e bine organizat,marea parte a userilor si adminilor sunt de treaba,intelegatori,etc.,si lista poate continua
3 .ce nu imi place? nu imi place faptul ca nu pot face modificari la profil si cu telefonul,nu imi place ca ''anumite genuri'' de muzica nu sunt acceptate si se ia cam prea multwarn pentru treaba asta cu 'genul de muzica',si cam atat,in rest totul e ok!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
16 decembrie 2007, 15:33:54
Claudiu 16-12-2007 15:22:20
... faptul că văd din ce în ce mai multe programe + jocuri piratate, cererile cretine "500 bucăți de 10MB" și ce e mai rău, nu se face mai nimic.
(nu ma refer la freeware&shareware) asa ca tine era si info aka luna,dar si-a mai revenit un pic
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
16 decembrie 2007, 15:34:00
1.obisnuinta in primul rand,a devenit ca un viciu pt mine,de fiecare data cand deschid pc-ul...prima pagina pe care intru e mobilewave,am multi friends p-aici,dorinta de a verifica fiecare topic cu posturi noi
,a zis foarte bine dealer...chiar e unic.
2.userii,daca nu ar fi ei...nu ar exista nici mobilewave,aici s-a creat o comunitate mai rar intalnita pe alte forumuri cu 10000000 useri,unita,e ceva special...te simti ca in familie
+ ca orice problema are rezolvare pe forumul asta:userul ala stie ceva,celalalt altceva si uite asa ne completam reciproc
3.imi place tot
,a zis foarte bine dealer...chiar e unic.2.userii,daca nu ar fi ei...nu ar exista nici mobilewave,aici s-a creat o comunitate mai rar intalnita pe alte forumuri cu 10000000 useri,unita,e ceva special...te simti ca in familie
+ ca orice problema are rezolvare pe forumul asta:userul ala stie ceva,celalalt altceva si uite asa ne completam reciproc
3.imi place tot
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
16 decembrie 2007, 15:35:00
1. Ce ma determina sa revin?
Userii sunt foarte de treaba,ajuta mult...si cei enervanti dispar relativ repede datorita mediului placut
Mozii sunt intelegatori si nici nu-ti dai seama ca exista la un moment dat...
Parerile userilor chiar conteaza spre deosebire de alte site-uri unde e bagata in seama doar elita si newbies sunt trimisi invariabil spre google.
2. Ce va place in mod special?
Interfata e unica,userfriendly,si pt telefon si pt pc...
3. Ce nu imi place?
Prea multe topicuri freezone..adica de cand s-a deschis wapixul,cred ca s-au acoperit cam toate subiectele...
Userii sunt foarte de treaba,ajuta mult...si cei enervanti dispar relativ repede datorita mediului placut

Mozii sunt intelegatori si nici nu-ti dai seama ca exista la un moment dat...
Parerile userilor chiar conteaza spre deosebire de alte site-uri unde e bagata in seama doar elita si newbies sunt trimisi invariabil spre google.
2. Ce va place in mod special?
Interfata e unica,userfriendly,si pt telefon si pt pc...
3. Ce nu imi place?
Prea multe topicuri freezone..adica de cand s-a deschis wapixul,cred ca s-au acoperit cam toate subiectele...
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
16 decembrie 2007, 15:49:04
Cint
poti sa-mi zici si mie cat la % din softurile pe care le folosesti sunt licentiate?
(nu ma refer la freeware&shareware) asa ca tine era si info aka luna,dar si-a mai revenit un pic 
Am 15 freeware din 19 programe + jocuri.
Iar Luna e un om fals.
Cât despre licențe, de ce să îmi cumpăr PhotoShop de câteva zeci de dolari când am FastStone Image Viewer freeware care face doar ce am nevoie: o decupare + câteva efecte ? Te las să contemplezi...
.
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.