sal.cum se poate instala o aplicatie java daca o iei de pe net in format jad?de ex ma chinui sa iau opera dimension,nu am gasit-o decat pe opera mini si nu o pot instala,deschide java manager sa o descarce si sa instaleze,imi arata 3 linii dupa care se blocheaza si imi zice mai tarziu ca nu o poate instala sau asa ceva.stiu ca am mai patit asa ceva cand aveam c600 da nu mai stiu cum faceam,parca schimbam setarile cand trebuia sa descarc fisier jad. sa descarc jar si sa instalez merge fara probleme.
Titlu vechi: java pe ppc
Edited by DSF at 15-08-2008, 13:43
Java pe PocketPC
3 217 vizualizări
43 răspunsuri
Linkuri topic "Java pe PocketPC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Luver
129 mesaje
din 20/09/2007
16 noiembrie 2007, 08:40:25
Eu am un Eten X500+.. si cand incerc sa intru in .jad sau .jar imi spune ca :
"There is no application associated with "shMessengerPlatinium". Run the application first, then open this file from within the application"
Ce pot face sa instalez si eu ShMessenger ?
"There is no application associated with "shMessengerPlatinium". Run the application first, then open this file from within the application"

Ce pot face sa instalez si eu ShMessenger ?
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
16 noiembrie 2007, 18:10:56
a inceput sa ma dispere,am instalat pana la urma opera dimension 4 ca sa vad ca nu se conecteaza,dar dupa aia vad ca nu mai merge nici celelalte vs care le aveam,2.05 si 4 beta.ce naiba se intampla,noua opera merge cu apn internet sau cu wap?
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
16 noiembrie 2007, 19:32:26 • actualizat 16 noiembrie 2007, 19:33:48 (1 ori)
lucian, uite aici ⤡ o solutie pentru aplicatii java via apn wap pe windows mobile (WM 5+).
setarile trebuie sa le ai precum in topicul cu setari din aceasta arie.
setarile trebuie sa le ai precum in topicul cu setari din aceasta arie.
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
16 noiembrie 2007, 19:53:42 • actualizat 17 noiembrie 2007, 10:19:37 (1 ori)
mda,mie imi mersesera opera mini ptr ca eram pe wind si cand am intrat pe orange nu mi-a mai mers pe wap.am mai avut managarul ala de java si l-am dezinstalat de curand cand am vazut ca-mi dadea eroare cand instalam niste aplicatii.totusi vad ca nu-mi merge nici acum opera dimension,nu are setari sa aleg reteaua ca la java manager.cum se foloseste?
am reusit pana la urma...am observat ca nu se instala..si tarziu am vazut ca zice ceva de data..eu aveam data din 2005 pe ppc ...am schimbat data si s-a instalat si merge...deci nu vreau sa mai am de-a face cu mobile explorer sau opera mobile...opera dimension e incredibila...
nu-mi vine sa cred cum au putut sa evolueze asa de bine un browser ptr orice tel care are java.totusi fiind legat si de java am o nelamurire...dat fiind ca opera merge cu apn wap cu managerul ala de java..nu ar trebui sa mearga si celelalte aplicatii java care folosesc apn internet,un exemplu fiind agile messenger?
am reusit pana la urma...am observat ca nu se instala..si tarziu am vazut ca zice ceva de data..eu aveam data din 2005 pe ppc ...am schimbat data si s-a instalat si merge...deci nu vreau sa mai am de-a face cu mobile explorer sau opera mobile...opera dimension e incredibila...
nu-mi vine sa cred cum au putut sa evolueze asa de bine un browser ptr orice tel care are java.totusi fiind legat si de java am o nelamurire...dat fiind ca opera merge cu apn wap cu managerul ala de java..nu ar trebui sa mearga si celelalte aplicatii java care folosesc apn internet,un exemplu fiind agile messenger?
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
21 mai 2008, 15:24:32
Esmertec Jbed 22.02.20008
noua versiune jbed o puteti descarca de aici ...

>> Download <<
Eliminarea permisiunilor pentru midle-urile java
Pentru a nu mai fi nevoit sa confirmi de fiecare data accesul la retea precum si read/write user files aveti mai aici fisierul policy.utf care trebuie sa il copiati si suprascrieti in folderul Appdata
prin aceasta metoda nu mai trebuie sa editati fisierul selector.utf pentru setarea permisiunilor fiecarei aplicatii java in parte.
dupa inlocuirea fisierului policy.utf cam asa va arata security-ul aplicatiilor java

>> Download <<
metoda functioneaza atat pe wm smartphones cat si pe ppc de aceea a fost postat in ambele sectiuni
noua versiune jbed o puteti descarca de aici ...

>> Download <<
Eliminarea permisiunilor pentru midle-urile java
Pentru a nu mai fi nevoit sa confirmi de fiecare data accesul la retea precum si read/write user files aveti mai aici fisierul policy.utf care trebuie sa il copiati si suprascrieti in folderul Appdata
prin aceasta metoda nu mai trebuie sa editati fisierul selector.utf pentru setarea permisiunilor fiecarei aplicatii java in parte.
dupa inlocuirea fisierului policy.utf cam asa va arata security-ul aplicatiilor java

>> Download <<
metoda functioneaza atat pe wm smartphones cat si pe ppc de aceea a fost postat in ambele sectiuni
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
15 iunie 2008, 00:03:21
buna versiunea asta de jbed. mi-a mers si cu romanian regional settings pe romul de c600 'ppc alike'
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1445 mesaje
din 28/04/2006
5 aprecieri
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
12 iulie 2008, 21:12:20
mi s-a intamplat ceva ciudat la jbed asta...in meniu apare icoana ca exe ca si cum nu ar mai fi programul acolo. m-am uitat cu file manager si este ,insa daca dau sa intru sta si se gandeste si asa ramane..daca vreau sa dezinstalez jbed sau sa suprascriu prin noua instalare la fel face... cum naiba il fac sa-si revina?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
13 iulie 2008, 00:40:22
incearca sa stergi toate aplicatiile di folderul appdata cela cu s*_*
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
13 iulie 2008, 00:57:30
am incercat acum. fara efect.
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
Opera Mini
tie java ti s-a instalat in /windows sau in /program files ?
ABSENT NEMOTIVAT !!!
ABSENT NEMOTIVAT !!!
MW Luver
145 mesaje
din 18/10/2006
Windows CE
cine imi poate explica ce setari java trebuie facute sau instalate pentru un pocket cu wm5,?? am instalat jblend am deschis apoicatia dar imi da eroare : javaexception.io , sau ceva de genul
foloseste cineva shmessenger de pe un wm5? ajutati si pe mine . multumesc. astept pm.
foloseste cineva shmessenger de pe un wm5? ajutati si pe mine . multumesc. astept pm. MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Nokia5310XpressMusic
Parca a fost postat mai in urma ca a fost scos suportul pentru spv.Sau nu am inteles eu bine?!
Înapoi la Software PocketPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.