Am in jur de 1600-2000 de poze si nu imi place ca le vad amestecate ... ce cauta pozele de la aplicatii, jocurile, si nu mi le arata doar cele din folderul selectat? Cum rezolv asta ? Sau ce aplicatie m-ar scuti de problema asta, pentru ca este destul de enervant sa stau si sa astept sa ajung la o poza care o doresc.
Am vazut pe net la unu un filmulet cu n95 8gb care avea mod macro la filmare, lovind nu stiu cum obiectivul. Eu n-am curaj la n95-u meu sa incerc. E pe youtube la: n95 8gb extreme macro mode. Ce spuneti de asta?
Dupa cate stiu eu telefoanele Nokia din seria N (sau aproape toate) nu pot fi decodate decat la service.Deocamdata singurul programator care a descoperit algoritmul decodarii acestora,este un sarb pe nume Dejan Kaljevic.Acesta trimite prin intermediul internetului,in baza unor credite,acelora care decodeaza telefoane,codul individual de deblocare al aparatului. Destept baiatul
13 aprilie 2009, 15:33:10 • actualizat 13 aprilie 2009, 15:45:47 (1 ori)
frate am reusit doar sa`i dau brandul jos insa nu l`am putut decoda, pot sa`l decodez la mine acasa?
LATE EDIT: ma poate ajuta si pe mine cineva cu obtinerea unui certificat? am incercat pe mai multe site`uri insa...nimic. daca e cineva dispus sa ma ajute PM, va rog!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.