Nokia N95 8GB
30 554 vizualizări
717 răspunsuri
Linkuri topic "Nokia N95 8GB"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Opera Mini
Am de gand sa-mi achizitionez si eu un astfel de telefon la 250€.oare e veritabil? Zice ca are 8gb si suporta fisiere avi. E telefonul pe care mi-l doresc. Dar nu vreau sa iau teapa.
MW Liker
68 mesaje
din 12/11/2008
17 noiembrie 2008, 12:23:01
daca e second hand, poate fi original la banii astia.
nou ar fi cam 400 euro in bucuresti.
vezi sa nu fie N95 black cu card de 8
)
nou ar fi cam 400 euro in bucuresti.
vezi sa nu fie N95 black cu card de 8
)
SymbianAnti_gutza 17-11-2008 11:56:09
Am de gand sa-mi achizitionez si eu un astfel de telefon la 250€.oare e veritabil? Zice ca are 8gb si suporta fisiere avi. E telefonul pe care mi-l doresc. Dar nu vreau sa iau teapa.
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
Opera Mini
Deci daca nu are card e veritabil?in rest mai stiu si eu cateva chesti de clone. Am mai "umblat" pe simbiane. Dar asta nu mi-a trecut pana acum prin maini. Plus ca e second,adica ciordit de dincolo si decodat de unu care se ocupa de din astea.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
17 noiembrie 2008, 17:04:49
Daca nu ti-a trecut prin maini de unde stii ca e telefonul care ti-l doresti? Vezi sa nu-ti iei teapa..
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
Symbian
Incearca si tu sa vezi daca are multitasking(tii mai mult apasat pe tasta meniu),folosesti si tu unele coduri specifice symbian-ului(*#7370#) si trebuie sa te intrebe daca vrei sa reformatezi telefonul(vezi ca *#0000# merge si pe alea made in china ori made by nokia. Cum deosebesti n95 de n95 de 8gb? Simplu varianta de 8gb nu are slot de card,mereu e pe negru,are ecranul mai mare (parca 3" fata de ala normal care are 2.8"),nu are protectie la camera!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
Symbian
displax n95 8gb 2.8 " iar la cel normal e de 2,6" din cate stiu. Plus ca la CEL cu 8gb difera tastele principale alea ce sunt pe slideul cu ecranul. Sunt mai mici
[img]http://i294.photobucket.com/albums/mm101/sharkk_tm90/vibe_userbar1.png[/img]
MW Veteran
659 mesaje
din 18/07/2005
Symbian
Imi cer scuze,stiam ca e diferenta de 0,2" dar nu stiam exact!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
MW Veteran
783 mesaje
din 06/09/2008
Nokia6230i
Sper sa nu fiu offtopic . Am dat un N73 si 50 lei pe un N95 8GB si am luat teapa. Desi i-am facut proba pe strada cand am ajuns acasa am observat ca avea memoria de 700 kb, camera nu era buna si cand inregistra imi aparea DISCUL ESTE PLIN. Apoi cand incercam sa iau ceva prin bluetooth imi aparea "PROBLEMA". Wap-ul nu mergea pentru ca nu imi gasea setari pentru modelul asta. Meniul telefonului era distrus. Cand intrai in aplicatii iti aparea meniul principal, intrai in office tot in meniul principal. *#7370# nu mergea .
Sper sa nu faceti aceasi greseala ca si mine. O sa revin pe mobilewave pe 22 cand imi voi cumpara alt N73. Pana atunci va pup .
Sper sa nu faceti aceasi greseala ca si mine. O sa revin pe mobilewave pe 22 cand imi voi cumpara alt N73. Pana atunci va pup .
Symbian
inseamna ca era copie,nu originalul.
Be happy!
18 noiembrie 2008, 14:56:33
Eu,am avut un nokia n95 8GB,l-am dat pe un E90.
Iti dai seama daca este fake si dupa meniu si dupa poze,memorie,dar si dupa aspect...acum 8-9 zile am fost "acostat" in parcarea de la Baneasa de o tiganca,las geamul de la masina jos si-mi zice daca vreau un telefon ieftin,hopa un n95 8gb de la prima atingere mi-am dat seama ca e fake,imi cerea 6 milioane,i-am zis ca-i copie si ii l-am dat inapoi.Si inca ceva dupa care iti dai seama imediat este ca pe spate cel original este caucicat se simte la atingere pe langa camera...la copie este plasticat tot.
Iti dai seama daca este fake si dupa meniu si dupa poze,memorie,dar si dupa aspect...acum 8-9 zile am fost "acostat" in parcarea de la Baneasa de o tiganca,las geamul de la masina jos si-mi zice daca vreau un telefon ieftin,hopa un n95 8gb de la prima atingere mi-am dat seama ca e fake,imi cerea 6 milioane,i-am zis ca-i copie si ii l-am dat inapoi.Si inca ceva dupa care iti dai seama imediat este ca pe spate cel original este caucicat se simte la atingere pe langa camera...la copie este plasticat tot.
Mitica la PUSCARIE!!!
MW Liker
68 mesaje
din 12/11/2008
18 noiembrie 2008, 19:06:07 • actualizat 20 noiembrie 2008, 11:12:59 (1 ori)
bun.
sotul meu a facut update de la versiunea 2 la v 3 pe n95 8gb-ul lui.
incercand sa instaleze diverse aplicatii (care fusesera pana atunci instalate fara probleme, telefonul fiind crack-uit), a observat ca acestea nu se instalau (certified expired).
a cautat pe forumuri diverse modalitati de a crack-ui varianta 3, si a gasit ceva cu hellocarbide, caps on/off si installserver.
acum aplicatiile se instaleaza, DAR : din momentul in care executa fisierele sisx si pana cand aplicatia se instaleaza (aplicatii de maxim 1 mega, evident), dureaza extrem de mult. cateva minute, chiar si 20 (vezi irremote).
bottomline: dupa upgradare si crackuire, installerul nu mai functioneaza "as it used to". aveti idee de ce ?
vi s-a intamplat si voo ?
Later Edit : nu stiu cum sau de ce, dar se pare ca s-a rezolvat. nu mai dureaza mult instalarea ...
sotul meu a facut update de la versiunea 2 la v 3 pe n95 8gb-ul lui.
incercand sa instaleze diverse aplicatii (care fusesera pana atunci instalate fara probleme, telefonul fiind crack-uit), a observat ca acestea nu se instalau (certified expired).
a cautat pe forumuri diverse modalitati de a crack-ui varianta 3, si a gasit ceva cu hellocarbide, caps on/off si installserver.
acum aplicatiile se instaleaza, DAR : din momentul in care executa fisierele sisx si pana cand aplicatia se instaleaza (aplicatii de maxim 1 mega, evident), dureaza extrem de mult. cateva minute, chiar si 20 (vezi irremote).
bottomline: dupa upgradare si crackuire, installerul nu mai functioneaza "as it used to". aveti idee de ce ?
vi s-a intamplat si voo ?
Later Edit : nu stiu cum sau de ce, dar se pare ca s-a rezolvat. nu mai dureaza mult instalarea ...
MW Veteran
645 mesaje
din 05/01/2007
1 aprecieri
20 noiembrie 2008, 18:47:44
cat costa un display de nokia n95 8gb original?? ..ca am reusit sa-i fac asa niste liniute,si un cerculet pe display la al meu..de cand te uiti la poze pe tel zici ca am capu spart ... PS: display-ul merge inca bine,doar ca are un punct si cateva liniute pe el de 0,5 cm ...
>> @_The_B3st <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
>> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
SymbianAleKs 20-11-2008 18:47:44
cat costa un display de nokia n95 8gb original?? ..ca am reusit sa-i fac asa niste liniute,si un cerculet pe display la al meu..de cand te uiti la poze pe tel zici ca am capu spart ... PS: display-ul merge inca bine,doar ca are un punct si cateva liniute pe el de 0,5 cm ...
Symbian
aleks cum ai reusit?
poi te.ai scos te ajunge la vre.o 300ron cel mult
dar garantie nu mai ai?
poi te.ai scos te ajunge la vre.o 300ron cel mult
dar garantie nu mai ai?
Înapoi la Symbian S60
Topicuri similare
›
ionutblondw
acum 10 ani
463
516 123 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.