vezi memoria telefon !nu cea totala (+card)!posibil sms ul sa fi fost cu setari wap1.0!trebuie sa ai wap2.0 pt. Mini
wap 2.0 am pe tel instalat.stiu sigur. cred ca e vb de memoria telului, si nu cea de pe memory card...nashpa daca e asa...inseamna ca pot sa tot sper la vers hi
oricum sunt foarte impresionat de opera asta. adica ce ne putem astepta? telefonul are un ecran de o dimensiune mica...nu putem sa avem ca si pe monitor. si faptul ca poti intra pe orice adresa de net e o evolutie clara.
Am eu o problema mare cu opera asta: am reusit sa decarc low version,am schimbat meniul in engleza,numai ca dupa ce introduc adresa proceseaza indelung iar la un moment dat spune: AN UNEXPECTED EROR.THE SERVER MIGHT BE LIMITED'...Stiti cumva care e problema si cum se remediaza?Mentionez ca telefonul functioneaza in orice retea...
da,numai un tip inteligent ca mine putea sa rezolve cazul "opera mini" pe un k500,de fapt am un 508,pai uitati cum stau lucrurile: nu e faza de nici un telefon codat sau alte tampenii...faza e ca la download,versiunea jar.,aia mai mare, tre so salvati in aplicatii, avand folderul gol, altfel nu ruleaza! asa ca mutati ce aveti in "jocuri" si o sa mearga ;-) ..n-aveti pt ce!
Chiar nu foloseste nimeni opera mini pe 6230i? Am o saptamana de cand ma chinui. Processing... si doar atat. Wap unlimited de la orange. Pls. @Diud pune opera mini high cu infrarosu sau cablu de date de pe comp. La fel imi facea si mie, si doar asa am reusit.
fake sms.......... poti trimite mesaj de pe ce numar vrei
@alin179 creaza-ti un nou profil pt access internet. Acest profil sa fie folosit de aplicatiile java care folosesc internetul Pune la IP: 62.217.247.252 Port: 8799 Mod: HTTP (si nu WAP!)
Deoarece Opera Mini este o aplicatie JAVA nu se pot downloada fisiere .. deoarece aplicatiile java nu au acces la functii sistem. Poate telefoanele astea mai noi au functii care sa perminta (MIDP 2.0 and up). Nu sunt sigur.. dar deja intram in offtopic
25 august 2005, 21:30:42 • actualizat 25 august 2005, 21:31:37 (1 ori)
Am un LG U8130 cu setarile WAP 2.0 ( IP + port ) si tot nu merge Opera Mini Scrie doar processing la nesfarsit exact cum avea agresiv la inceput pb cu app. me Am uitat sa adaug ca telefonul nu este codat in nici o retea.
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
@Johnex Opera Mini doesn't start if you download the jar file directly. You'll just get the Laster... screen and then it'll just crash. The app must be downloaded through a jad file in order to work so if you have it on your server post the link to it. Am scris in engleza pt ca Johnex nu este roman
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
ma,de ce nu ma crezi?doar si eu am stat in cap o zi sa-l fac sa mearga!daca ai multe aplicatii,da eroarea cu "unespected error...memory2low..",si daca mai setezi si mode http in loc de wap,merge garantat!:-D
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.