Nu stiu de ce comparati un smartphone cu un pocket( in titlu topicului). Htc face telefoanele de la unul la altul mai bune, invata din posibile greseli. E650 este mai bun decat C100, lucru ce reiese si din pret! Si apoi are si dotari mai serioase! Cam cum este c100 fata de c500!
MARU, iti recomand calduros un E650. E superb. De M3000 si M3100 nu stiu ce sa-ti zic... Sunt destul de scumpe, chiar daca a trecut peste un an de la lansare...
21 ianuarie 2008, 23:49:56 • actualizat 21 ianuarie 2008, 23:52:42 (2 ori)
Totul depinde la ce vrei sa il folosesti. Si pe mine m-a atras HTC s310, dar apoi m-am gandit ca ce rost are sa imi schimb Nokia 6230 pe un telefon care nu imi aduce facilitati deosebite? Bineinteles, nu zic ca nu are cateva atuuri in plus, in primul rand e Windows Mobile, apoi are camera mai buna, display mult mai mare, dar in rest... Nu vad ce imi putea oferi mai mult decat ceea ce imi oferea 6230. Asa ca mi-am luat s710, care intr-adevar imi ofera exact ceea ce imi trebuia: WIFI+QWERTY+dimensiuni de telefon mobil. E mult mai bine decat sa cari Pocket PCul si tastatura externa dupa tine, cum am facut cateva zile pana le-am vandut ca sa imi iau s710. Dar daca vreti un Oxygene ieftin si nou: http://www.okazii.ro/catalog/4545910/telefoane-mobile/altele/Vind-smartphone-htc-S310-nou-cutie-headset-USB-Sync-Cable.html Aveti grija cum tratati, vanzatorul e nou pe okazii... deci nu prea are calificative.
22 ianuarie 2008, 00:11:55 • actualizat 22 ianuarie 2008, 00:13:54 (1 ori)
Scuze, doar am zis ca PENTRU MINE nu ar fi fost mari diferente intre ele. Stiu de ce sunt capabile ambele, dar am spus ca la ce aveam eu nevoie nu m-ar fi avantajat un HTC s310 mai mult decat un 6230. Daca avea cel putin WIFI, da, poate m-ar fi ajutat, in rest nu vad altceva. Nu am internet mobil ca sa zic ca pot naviga mai repede, nu am nu-stiu-ce intalniri, nu am nevoie de camera exagerat de buna, ca oricum prefer aparatul digital pentru poze etc... s710 ma ajuta pentru ca folosesc conexiunea WLAN de acasa. La HTC s710, un minus: am citit pe xda-developers (scuzati, dar nu mai stiu exact denumirea forumului) ca tuturor le ies cauciucurile de la slotul mini-usb si micro-sd. La mine tot asa, poate la inceput nu, dar odata cu timpul... Pacat.
22 ianuarie 2008, 00:12:16 • actualizat 22 ianuarie 2008, 00:13:50 (1 ori)
Am avut in mana "cam toate" device-urile HTC concluzie Spv C100 - calitate foarte slaba a semnalului - display cu o rezolutie foarte scazuta - butoanele butucanoase, dar foarte fiabile - camera de 1,3Mpx dar de o calitate Vga - limitat momentan la wm5 - memoria telefonului foarte mica(raman disponibili 17Mb) - Card-uri MiniSD si suport SIM+
concluzie Spv E650 - calitatea semnalului mult inbunatatita fata de c100(as putea spune fara repros) - tastatura QWERTY - display QVGA cu o calitate medie la lumina soarelui - camera de 2Mpx umflati si astia(clar nu e un atu pt HTC) - Memoria telefonului mult mai normala fata de c100(raman liberi peste 40Mb) - Wm6 care-l face mult mai stabil si care ajuta procesorul mult prea invechit - dimensiuni ale device-ului acceptabile chiar si pt "doamne" - Carduri MicroSD(nu confirm compatibilitatea cu microSDHC!) - wifi ..............................
22 ianuarie 2008, 00:17:30 • actualizat 22 ianuarie 2008, 00:18:06 (1 ori)
florinet4 22-01-2008 00:12:16
Am avut in mana "cam toate" device-urile HTC concluzie Spv C100 - calitate foarte slaba a semnalului - display cu o rezolutie foarte scazuta - butoanele butucanoase, dar foarte fiabile - camera de 1,3Mpx dar de o calitate Vga - limitat momentan la wm5 - memoria telefonului foarte mica(raman disponibili 17Mb) - Card-uri MiniSD si suport SIM+
concluzie Spv E650 - calitatea semnalului mult inbunatatita fata de c100(as putea spune fara repros) - tastatura QWERTY - display QVGA cu o calitate medie la lumina soarelui - camera de 2Mpx umflati si astia(clar nu e un atu pt HTC) - Memoria telefonului mult mai normala fata de c100(raman liberi peste 40Mb) - Wm6 care-l face mult mai stabil si care ajuta procesorul mult prea invechit - dimensiuni ale device-ului acceptabile chiar si pt "doamne" - Carduri MicroSD(nu confirm compatibilitatea cu microSDHC!) - wifi ..............................
Si nu ai vazut niciodata o poza vga mai clara decat una de 1.3mp? Camera este o problema pentru aceste telefoane, in anumite conditii si cu atentie sporita reusesti poze bune. Nu o folosesc. Nu cred ca am facut 10 poze pana acum!
21 martie 2008, 00:34:37 • actualizat 21 martie 2008, 00:37:13 (1 ori)
BPM 27-08-2007 22:34:41
cum e sunetul la E650 ? tot ca si la c600 ? si camera aia de mpx e buna de ceva ? Si nu are cumva f-tia copy/paste fara program atasabil
am in mana atat e650 cat si c100... am cat de cat experienta cu ele...
ce pot spune.. sunet. e650 cu 5 clase peste c100. se aude superb. design superb tot pentru e650. singura chestie care imi place mai mult la c100 e tastatura. (of course, cea alfanumerica). desi butoanele par umflate sunt foarte fiabile. sau o fi de la faptul ca am c100le cu vreo 8 luni cumparat inaintea e650 ului? ) in rest, nu se pot compara aceste telefoane. e650 depaseste c100 la toate capitolele.
dar...e650 e un telefon foarte sensibil. cel putin pe langa c100 asa il vad. c100 e ca si cum era nokia 3310 la inceput ) daca intelegeti ce vreau sa zic..
anyway, nu recomand c100 pentru cine a avut in mana un e650 sau alt device windows mobile mai puternic. dar e pentru cei care vor sa se familiarizeze. e650....e urmatorul pas
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.