In IE optiunea pt fulscreen mie imi aparea cu scris gri,nu o puteam accesa..de fapt mai multe erau asa...am inebunit tel cu vreo 5 restarturi si si-a revenit
A,si de unde scot si eu versiunea 6 impartita pe arhive?thanks
HTC Tornado (SPV C600) si WM 6.0
18 945 vizualizări
678 răspunsuri
Linkuri topic "HTC Tornado (SPV C600) si WM 6.0"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CEÎncepător
5 mesaje
din 21/08/2007
22 august 2007, 12:06:27
Am reusit intr-un final cu linkul acela am urmarit toti pasii si am reusit. E o schimbare buna, mai ales ca mie imi plac eyecandy-urile ...
, Arata mai bine decat WM5. Merge ok, vreau sa vad bateria cum ma tine. Numai bine si succes celor ce vor sa faca upgadeul
, Arata mai bine decat WM5. Merge ok, vreau sa vad bateria cum ma tine. Numai bine si succes celor ce vor sa faca upgadeul zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
radoo86 la tine problema a fost undeva la supercid (nu a dat ceva eroare?) cred.. pt că format binfs (via terra term pro) ajută atunci când pui un rom care ocupă mai puțin peste unul mai mare (eliberează ceva spațiu.. )
Începător
5 mesaje
din 21/08/2007
22 august 2007, 12:47:19
Nu stiu DFS, eu am luat modelul la sh, si era decodat deja.Eu decat l-am decertificat.Din cate vazusem eu CID-ul era cu totul altfel si l-am pus pe acela cu multi de 1 cu softul care se conecteaza la internet.Am uitat cum ii zice SPV service, numai stiu exact. cand am intrat in terra term pro si am dat info 2 , mi-a zis in ultimul rand HTCSUPERCID un spatiu si scris el ceva acolo. Dar am banuit ca e ok.Din cate zicea KarHoe, daca da informatii despre supercid este ok, in cazul in care nu dadea informatii despre el inseamna ca nu era pus cum trebuie. Nu mi-a dat nici o eroare.Nu a durat chiar 10 minute tot upgradeul dar 5-7 minute cred ca au fost cele mai lungi. Am avut putina teama de esec, dar ma bucur ca totul a mers ok.Memoria liber indicata de sistem e pe undeva pe la 24.06, mi se pare ok avand in vedere ca rom-ul a venit cu cateva softuri, keylocker, celetask, smstoolspack,iconor listview, lowligt, regedit,wm5storage. Stie cineva cum fac sa imi vada decat contanctele din telefon, nu si pe cele din sim ? Multumesc
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
hmm.. important este că ai reușit? sigur ai 24mb free pe storage? eu aveam 19. uită-te în settings > about
pt a nu afișa contactele de pe sim, settings > phone > call options și mai departe te descurci
.
pt a nu afișa contactele de pe sim, settings > phone > call options și mai departe te descurci
. Începător
5 mesaje
din 21/08/2007
22 august 2007, 13:10:09
DSF 22-08-2007 12:53:41
hmm.. important este că ai reușit? sigur ai 24mb free pe storage? eu aveam 19. uită-te în settings > aboutpt a nu afișa contactele de pe sim, settings > phone > call options și mai departe te descurci
.
), mersi inca odata. S-ar putea sa te fi informat gresit. In celetask imi arata la memorie 24 free, daca dau about imi arata asa avaible storage : 18.02
total storage : 21.94
avaible memory : 23.61
total memory :48.68
Acuma nush care valoare cred ca te intereseaza, cred ca aia cu 18.02
MW Liker
59 mesaje
din 29/05/2006
22 august 2007, 16:08:12
DSF 21-08-2007 19:10:13
[quote name="masck" time="21-08-2007 16:10:03"]o solutie d streaming pt wm6 este?
dsf dar poate nu vroiam sa fac update la rom... poate vroiam kitul..... program pe care l-am gasit. dar pe aici prin forum nu se discuta despre el si dependentele si bubele lui.. asta dupa ce am cautat pvplayer de mi-au sarit ochii m-am dus pe site-ul unde era wm6 v6 si de acolo unde erau niste discutii despre multele probleme pe care le are programul am reusit sa-l instalez cu solutiile lor. solutii despre care nu s-a discutat aici pe forum si poate isi aveau rostul mai mult decat un "asteptati totul pe tava sau rusine".
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
22 august 2007, 16:57:22
@mask parca am postat pe aici pe undeva solutia.. si programul bun (htc streaming media).. pvplayer qvga inca nu am gasit (cu pvplayer se vede mai bine cand e fullscreen). era greu sa-mi fii zis ca nu merge si eventual sa detaliezi unpic (ce eroare da, cum se manifesca)? am crezut ca nu ai citit ce am scris, d-aia am scris cum am scris (de mai multe ori s-a intamplat ca unu si altu sa puna intrebari, solutia la intrebare fiind postata f recent)
@radoo86 n-ai pt ce
pai aia 23MB se refera la memoria ram disponibila in acel moment, e ok (la un restart o sa ai mai mult, dar stiai asta deja )
avaiable storage e spatiul free ce-l ai in memoria interna
@valmotor2, ei? ceva impresii?
@radoo86 n-ai pt ce

pai aia 23MB se refera la memoria ram disponibila in acel moment, e ok (la un restart o sa ai mai mult, dar stiai asta deja )
avaiable storage e spatiul free ce-l ai in memoria interna

@valmotor2, ei? ceva impresii?
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Baieti,Internet explorer tot imi face figuri:-(acum nu vrea sa deschida cateva site-uri care inainte mergeau fara probleme..ce poate sa aiba?eu am wm6 versiunea 4. V-am tot rugat sa dati un link cu versiunea 6 pe arhive...de pe xda eu nu pot s-o scot...
23 august 2007, 16:17:36
@DSF Impresii bune
merge bine, este accesibil dar am niste mici probleme cu aplicatiile mai vechi si trebuie sa caut noutati
ca sa mearga pe WM 6.
Pe net inca nu l-am testat, ca trebuie sa imi iau o cartela Orange + wap unlimited apoi
merge bine, este accesibil dar am niste mici probleme cu aplicatiile mai vechi si trebuie sa caut noutati
ca sa mearga pe WM 6. Pe net inca nu l-am testat, ca trebuie sa imi iau o cartela Orange + wap unlimited apoi
MW Addicted
1050 mesaje
din 08/12/2005
Windows CEDSF 22-08-2007 16:57:22
pvplayer qvga inca nu am gasit (cu pvplayer se vede mai bine cand e fullscreen).zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
25 august 2007, 23:34:31
optyqus io nu am probleme cu IE
soryn mersi dar din pacate nu merge. face un scurt beep cand si atat.. ori versiunea actuala de WM6 are ceva fisiere lipsa de care are nevoie pvplayer, ori nu e compatibil pvplayer cu WM6
soryn mersi dar din pacate nu merge. face un scurt beep cand si atat.. ori versiunea actuala de WM6 are ceva fisiere lipsa de care are nevoie pvplayer, ori nu e compatibil pvplayer cu WM6
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Abia am instalat ieri wm6 pe c600-le ala cu care m-am chinuit o luna,si azi dimineata afisa"No simcard or invalid simcard"..vreo 10 ore dupa ce l-am flashuit nu a avut nici o problema..am pus alta cartela si la fel,i-am dat hard reset si a mers,a recunoscut cartela..insa doar vreo 10 minute..a aparut iar anuntul ala..iar am dat hard reset dar de data asta fara rezultat..in fine,l-am flashuit din nou iar acu merge..ati patit careva ceva de genul asta?Eu incep sa cred ca e vorba de probleme hardware...
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
26 august 2007, 21:33:49
da ... e hardware ... eu cred ca telefonul ala e oxidat calumea pe interior si nu peste mul timp o sa cedeze complet ....
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
17 aprecieri
Windows CE
Am inca o problema cu wm6...nu mai pot folosi functia copy-paste din xbar.De ex,cand sunt in bara de adrese de la IE si vreau sa copii link-ul ca sa-l deschid cu Opera,nu merge optiunea select all,adica dau select all,dar textul nu se selecteaza.La fel se intampla si in mesaje si oriunde se poate folosi xbar-ul pt copia text.Am incercat mai multe cab-uri de xbar,dar la fel...
Înapoi la HTC Windows Smartphone
Topicuri similare
›
x_uereb
acum 16 ani
2 147
66 520 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.