Pai... cand iei decizii logice folosind matematica: la o taraba merele sunt 2 lei/kg, iar la alta taraba aceleasi mere (soi, calitate) sunt 2,5 lei/kg. In mod normal iei decizia logica sa cumperi de unde pretul este mai jos.
Nick-nameul meu este , a fost blood_man . De ce am fost banat de Mishulica ? Ce clona frate , esti nebun la cap ! Am vazut ca ai banat pe mai multi , ce ai ?
07 ianuarie 2010, 21:52:14 • actualizat 07 ianuarie 2010, 21:52:35 (1 ori)
deep_silence 07-01-2010 21:28:38
Nick-nameul meu este , a fost blood_man . De ce am fost banat de Mishulica ? Ce clona frate , esti nebun la cap ! Am vazut ca ai banat pe mai multi , ce ai ?
Asta este viitorul tineretului,comportament de mahala ! Scuze pentru quote,dar am zis ca trebuie sa se vada !
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Nu vreau sa pun paie pe foc, dar mie blood_man nu mi s-a parut a fi clona cuiva Sau, cel putin, m-am uitat prin mesajele lui (alea publice, de pe forum - sa nu se inteleaga altceva) si nu am gasit nimic suspect. Nu cred ca ar trebui sa banam utilizatorii care "forteaza" integrarea in comunitate doar pentru ca bat la ochi ca ar fi clona.
Ma rog. Daca tu consideri cumpararea rosiilor cu pretul cel mai mic logica, iar evaluatul kg de cartofi matematica ...
Viitorul invatamantului nu sunt sigur daca se poate vedea, dar trecutul este absolut evident la unii oameni, de pe acest forum. Vorbesc, evident, in sensul rau.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.