Si la noi era trecut informatica, dar aia nu se poate numi informatica.
Apropo de scoala si de viitorul nostru: ne plangem ca suntem o societate de consum si ca suntem la cheremul marilor companii. Pai daca in scoala te invata doar Microsoft Office, doar Microsoft Visual Fox, etc. cum sa nu fim sclavii marilor corporatii? Scoala nu numai ca scoate prosti, dar scoate si robotei gata sa imbogateasca pe altii
Si eu am facut un curs cu durata de 50 de ore, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura - CCIA. Am primit un certificat de absolvire pentru UTILIZARE CALCULATOR SI PRELUCRAREA INFORMATIEI. De invatat am invatat cam ce zicea Ovidiu mai devreme.
Eu am PC-ul de 2 ani si acum am 35 de ani. Pe la 30 de ani nu stiam nici sa scriu in Word, si nu stiam nici pe ce tasta sa apas ca sa-mi apara semnul asta @ Am rugat pe un tip de la Internet Cafe sa-mi arate si asa am aflat ca trebuie apasata intai tasta Shift. Contul de e-mail il avema facut de pe telefon Uite ca incet, incet am prins cateva ceva. Bineinteles si cu ajutorul forumului MW
In fn, in Romania nu ai nici un viitor ... Nu se stie ce-o sa mai fie peste cateva luni ... Cand alte tari o sa iasa din criza, noi o sa ne scufundam si mai rau ...
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
parca ziceai ca ai facut informatica in generala atunci cum naiba nu stiai sa umblii pe pc? )
Nu aveam habar , nu aveam net pe vremea aceea . Era un laborator pentru 12 clasa , bucurosi eram cand ne aduceau tastaturi sa le privim . Cand intram la informatica in laborator , ne inghesuiam pe 14 calculatoare 31 de copii .
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.