deci, incerc de azi dimineata sa ma loghez si nu pot. dsf, te rog frumos sa faci ceva, intra pe contul meu, nu ma intereseaza metoda, si dezactiveaza porcaria aia de mw protection ca ma face sa trantesc laptopul...te rog eu...cat mai repede. Multumesc.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
scuze pt dublu post dar numai asa pot raspunde Session cleared. Something went wrong. First try to relogin, I think I've cleaned something. If you encounter this frequently, make sure you don't use multiple browsers. If so, check MW protection in your panel. Then, if this error persist, please report it in the proper topic. Please include this in the report: 4. SES => 0 (DoesNotMatch).
asta e eroarea dsf. abia am reusit sa citesc mesajul ala. te rog, fa ceva
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Ti-am dezactivat.. e f interesant cum de ai dat de eroarea asta. Poti da mai multe detalii? Te-ai mai logat anterior pe acel laptop? Ce metoda ai folosit pt logare (cu sau fara 'remember me')?
pai treaba sta cam asa: am ajuns in agronoimie si primul lucru pe care il fac atunci cand deschid laptopul este sa instalez mozilla(laptop de fete, deh) si apoi sa intru pe mobilewave( eram hotarat sa mai fac un articol in knowledge base) si surpriza, nu vrea... si ieri toata ziua mi-am facut nervi incercand sa ma loghez. precizez ca am incercat dupa 2 laptopuri si tot asa mi-a facut(dar cu acelasi cablu de net). deci de la laptop nu era problema.
Nici la mine nu merge, la fel face, am iesit, m-am logat din nou cu remember bifat, am facut marcaj tot acea alerta primesc ca trebuie sa ma loghez, am sters cookyes din telefon, degeaba Imi arata corect, topicuri cu mesaje noi de la ultima vizita, dar cand dau pe link apare acea eroare Acu postez cu completarea casutelor user, pass deasupra cumpului mesaj
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.