Eten Glofiish X800 Pocket PC

6 315 vizualizări
94 răspunsuri
autor subiect #61
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
27 octombrie 2007, 11:18:44
si alea de 640x480 merg ok.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Publicitate
Publicitate
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
28 octombrie 2007, 02:24:17
florinet4 27-10-2007 10:00:38
Il rog pe DSF sa ruleze un film 320x240 cu TCPMP sau coreplayer in fullscreen, sa ne spuna si noua cum se misca!
Am sa incerc sa vad daca pot maine.. acum nu il am la indemana..

Alte observatii:
- ii ia cam 1 minut juma' ca sa booteze (adica pana in momentu cand e utilizabil)
- e lent, de multe ori trebuie sa astepti nu stiu cat pana ce iti executa comanda si are procesor de 500MHZ!!!, si inca samsung care erau laudate pt performanta... ex: eram in settings si am dat pe tabul system, a trebuit sa astept vreo 2-3 secunde, credeam ca nu am nimerit tabul cu stylusul. am incercat si un joc (jazz jack rabbit , ce l-a pus smizrika) si se vedea cum sacada imaginea cand ma miscam.
- radio FM e slab, am incercat cu niste casti normale si nimic.. iar cu castile ce vin in pachet (handsfree) se aude extraordinar de prost, mai ca nu auzi nimic. doar fosnet. cel putin din casa. si asta daca tii teleofnu intr-o anumita pozitie. altfel..
- flashul ala e chiar de umplutura, nu-i bun de nimic. nici macar nu acopera toata suprafata, partea stanga ramane "neluminata". si in plus nici nu ies bine pozele cu el activ, ori ca e mica distanta, ori ca e mare
- la fiecare restart, se schimba profilul de date selectat (din Settings > Connections > Connections > Advanced > Select Networks). adica eu pun "wap orange" si el trece pe "wap orange". de ce nu ramane salvat CUM pun eu?! e stresant sa-l tot pui..

Chiar nu ma asteptam sa fie asa lent la ce procesor are..Ma asteptam sa raspunda instant la tot.. Oare ce poate sa fie?

Probabil se vor rezolva problemele astea (din cate stiu si cu X500 au fost ceva probleme de soft iar ETEN a scos un update de ROM prin care s-au rezolvat o mare parte din ele)..vom vedea.

Am sa mai pun maine niste poze, daca pot.

@Claudiu mersi de tip  :D.

@Cint poti sa cauti setarile alea pt icon cache?

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
adioperator
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
SonyEricssonK800i
28 octombrie 2007, 07:17:31
La un așa procesor sigur este nevoie de mai mult de 64 Mb memorie ram, consider ca e una din cauzele ce-i reduc performanța.
c6t9
Începător
17 mesaje
din 31/10/2007
02 noiembrie 2007, 14:34:50
am si eu un X500+ si un X800
voi vorbi acum despre X800 mai mult, dar voi incerca si o comparatie cat de cat.

ambele sunt reusite ca materiale si finisaje, dar 800 e mai frumos (noul X600 va rezolva problema asta pt X500+ care am inteles ca va fi scos)

500+ era rapid cu aplicatiile eten instalate, insa nu sunt asa de multe, nu avea acel shell cu vremea, ora, bateria si contacte rapide (care din nefericire nu e full, trebuie sa faci tu rost de versiunea full, eu nu la-m scos inca, dar ma intreb cat de mult incetineste PDA-ul. azi am nevoie de tel, dar maine cred ca voi scoate si aia). X800 este la prima vedere lent si asta din cauza softului. am vazut la cineva unul cu niste patch-uri instalate (pt camera, pt baterie si inca 2) si se misca fantastic. nu stiu de unde sa le iau insa. site-ul eten e varza. tot de pe site as vrea si niste aplicatii individuale, poate ma ajuta cineva cu asta, PLEASE!!!). eu am scos programe alternativ, am vazut ca-si da drumul fara Battery meter de la eten. chiar se misca vizibil mai bine. am pus si doar WM6 si se misca excelent, dar as vrea cateva aplicatii de la eten si cum nu le pot lua de pe site, am decis sa le instalez pe toate si apoi sa le scot pe rand, insa efectul nu e acelasi nici daca le scot pe toate, aplicatiile alea fac ceva registrilor si dupa scoaterea lor). DECI la mine se misca mai bine fara Battery meter de la eten.

marea problema o reprezinta RAM-ul. ramane prea putin disponibil, cu eforturi am reusit sa obtin un 21M liber pt a rula iGo - am inteles ca Igo are nevoie de macar 18M pt a merge bine mai mult timp (pe GPS merge destul de bine, dar X500+ nu pierde asa des semnalul). poate gasesc acel miomap care este afisat pe tot ecranul si sper ca ala sa nu mai aiba problema asta. unii spun ca e bug iGo. nu stiu. cert e ca poti ramane cu buza umflata in mijlocul strazii. :censored:

ecranul la ambele e foarte bun, atentie ca se zgaraie foarte usor, eu le-am pus folie de la emag cu 16 roni bucata si merge perfect. poze si filme se vad perfect. pe net, daca vrei full-page, trebuie sa ai o vedere foarte buna, dar eu asa il folosesc si merge.

pe GSM, X800 are semnal mai slab, insa se aude bine. inca nu l-am testat cu casca BT, dar X500+ are niste probleme cu castile astea.

pe WI-FI merge foarte bine, nu pierde reteaua deloc, laptopul meu o pierde des.

butoanele sunt usor de folosit si pot fi configurate in mare parte cum vrei.

bateriile nu se potrivesc si nici carkit-urile, ceea ce e nasol. bateria tine cam 2 zile, cam 4-5 ore pe GPS (daca cumva nu-ti da memory full) si cam 12 ore de jucat non-stop.

camera e buna numai afara, in conditii de lumina. insa am testat destule aparate foto dedicate sa stiu ca asta nu e un neajuns. ce poze am facut eu au iesit ok, dar afara. de filmat, inca nu am incercat.

pe 3G nu stiu cum merge, nu am.

joystick-ul e ok, dar nu stiu la ce poate fi folosit cu adevarat.

cam asta ar fi. tot ce-mi doresc sunt alea cateva aplicatii eten (SIM Manager, Scenario Wizard, Backup Utility, QuickBar, eventual Task manager) si patch-urile.
autor subiect #65
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 noiembrie 2007, 15:26:30
cu eforturi 21 mb liberi ??? :hmm: hmmm...mda...intr-adevar se pare ca il trage MULT in jos chestia asta.
vazusem si la 16 milioane nou,mai ieftin ca pe emag,dar se pare ca atat cat dai atata face.

tot ce speram sa am la un pret modic de la eten s-a naruit.

-ram putin=>se misca greu...
-bateria,sincer la asta chiar nu ma asteptam...la cat e de mare..cum sa tina 2 zile? pe mine ma tine pe s200 asta nou cam 4 zile.ascultat muzica si facut poze si vorbit...
-camera varza,mai mult de forma,inclusiv flashul
-radio FM mediocru dupa spusele lui dsf
-tot de la dsf,1 minut jumatate sa booteze mi se pare extrem de mult...
-etc..gasiti mai jos

printre plusuri:
+ecran
+procesor,dar care devine inutilizabil din cauza ramului

-in concluzie ,mersi celor care l-au avut in mana si au postat impresii despre el.initial am vrut sa dau s200 sa trec si eu pe x800,acum,dupa cele citite pe aici ,nu mai doresc lucrul asta ,desi am gasit cu tot cu garantie,mai ieftin decat la emag ...
pacat de specificatii. inca odata se arata ca trebuie asteptat ca cineva sa testeze efectiv un telefon pentru a-ti face o impresie corecta despre el. prima data cand l-am vazut mi s-a parut chiar mai ok decat tytn 2 ,acum insa ,dupa cele citite ...nu.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
florinet4
MW Addicted
1917 mesaje
din 29/08/2006
02 noiembrie 2007, 15:39:15
Nu prea cred ca in acest moment Eten poate fi un rival pt HTC! poate ca si cei de la HTC au intampinat probleme la teste cu varianta VGA de nu au scos un dispozitiv de acest gen!
Si inca odata va spun: device-ul este consumatorul! degeaba ai pe x800 1530mAh daca el este un mai mare consumator decat TyTn II care are 1350mAh
[IMG]http://www.speedtest.net/result/510584718.png[/IMG]
******HTC TOUCH PRO - MicroSDHC 6Gb / HTC TOUCH DIAMOND / HTC TOUCH DUAL******
autor subiect #67
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
02 noiembrie 2007, 16:01:05
florin,totusi htc are experienta lui qtek 9000 ,lui htc X7500... ambele ruland pe un pxa 270,care desi merge tactat normal pana in 624mhz,se aude a fi mai slabutz decat multe samsunguri la cpu. iar X7500 mi s-a parut ca se misca foarte foarte bine...
puteau pune si ei un 640x480 pe un ppc mai micut dar... :hmm:
c6t9
Începător
17 mesaje
din 31/10/2007
03 noiembrie 2007, 00:06:27 • actualizat 03 noiembrie 2007, 00:15:46 (1 ori)
hm, la mine booteaza dupa un minut, dar am schimbat destul de mult softurile.

pe radio se aude de asemenea foarte bine, insa un mp3 cu player lui (windows) se aude prost. voi incerca altul.

camera afara e ok.

bateria 2 zile de folosit destul de intens nu e rau pt VGA.

HTC deja trece la modele cu 128RAM [add]insa tot QVGA[/add]. insa sunt si mai scumpe. am reusit sa-l fac sa mearga miomap cu 20M liberi, [add]de fapt am vreo 24-25 liberi acum, si ecranul face toti banii. o sa iau zilele astea un HTC touch (ma gandeam la touch dual chiar, dar s-ar putea sa fie mult prea scump) daca ma pot impaca cu ecranul, impactul VGA fata de QVGA e enorm.[/add]
autor subiect #69
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
03 noiembrie 2007, 02:22:41
e totusi mult . . .
si nu e chiar atat de solicitant VGAul. si qtek 9000 si htc x7500 merg foarte ok si au si ele VGA. uite la ram am uitat sa ma uit cat au alea. . .
c6t9
Începător
17 mesaje
din 31/10/2007
03 noiembrie 2007, 08:26:11
7500 are dublu practic, adica 128, conteaza enorm. dar 7500 are si proc mai rapid si chip grafic, e alta mancare de peste.
9000 are 64 de ram, insa alt OS, alte softuri (ca X800 doar cu WM6 e fulgerica, l-am incercat si asa, insa mai mult de 25 ram liber nu se poate, aici e vina windows pana la urma si a lor ca nu au pus mai mult si ca nu au testat cu softuri gps gen iGo sau presupun ca si cu altele face la fel daca nu ai peste 20M liber). de asemenea 9000 are o baterie mai mare si e dublu la greutate (probabil din cauza tastaturii). acum daca vrei VGA, nu prea ai alternativa, insa The HTC TyTN II e mult mai bun per-ansamblu, dar si semnificativ mai scump, eu am avut ocazia sa dau vreo 17 bulioane pe X (cu tot cu suport, card 2G si folie), iar TyTN II e undeva la 24 fara nimic.
nu vad de la eten nici o intentie sa lanseze X-urile cu mai mult ram. o sa incerc eu niste tweek-uri, poate dispare problema cumva. oare de ce WM6 nu-si mareste memoria de lucru din spatiu de stocare, asta ar fi redus considerabil multe probleme, X800 are spatiu pe ROM foarte mult, iar viteza de citire de acolo e foarte mare.
cine vrea sa vada cum se misca X800 ca hard, sa puna doar WM6. softul eten e buba cea mare si chiar un nou ROM nu cred ca va rezolva problema, de ex la X500+ eu nu pot instala alt ROM, imi spune la toate ca nu sunt pt PDA-ul meu. am incercat toate draciile. eu am X500+ facut de la 0, cu WM6 si alte cateva prog puse de mine, spb pocket plus, resco explorer, sktools, iGo si joace. cu alea merge perfect, dar simt lipsa unor aplicatii eten.
azi o sa incerc sa fac niste poze, sa vedeti ce am facut cu X800, la care am pastrat cateva aplicatii eten (daca le are cineva separat, ar fi super sa le instalez peste WM6 si nu sa instalez tot din ROM si sa le scot, ca lasa gauri in registru) si am schimbat toate butoanele si Today aproape complet.

de precizat ca in standbye pe gsm, bateria tine destul de mult. la X500+ am si baterie de rezerva  :D
in final trebuie sa decid pe care-l pastrez, X800 e misto, X500+ e practic.
autor subiect #71
Cint
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 noiembrie 2007, 09:09:46
lol eu gasisem cu 15 x800 cu tot cu garantie,dar nu mai conteaza...
c6t9
Începător
17 mesaje
din 31/10/2007
03 noiembrie 2007, 10:06:29 • actualizat 03 noiembrie 2007, 13:34:01 (2 ori)
asta e pretul, destul de ok, altii au dat 21 de milioane. faptul ca era echipat complet a fost ok pt mine, am si garantie.

interesant e P6500, desi nu VGA, insa urat cu draci. oricum eu le dau cam dupa un an, iar pe viitor o sa caut un NAVI dedicat cu ecran mare, doar ca nu poti pune softurile cum vrei tu, sper sa apara ceva mai flexibil in sensul asta si alt PDA, e mai interesant decat un tel. insa e foarte practic sa le ai pe toate in buzunar. paradoxal, dau mai repede tel cu PAD-ul decat cu alte telefoane si cu mesajele la fel. ai si posibilitatea sa pui o mare tastatura si sa scrii mesaje cu o singura mana daca vrei. ecranul nu e o problema, folia aia e chiar misto si se schimba instant.

am facut teste cu GPS-ul si miomap 3.2, nici o eroare de memory full, ca la iGo dupa ceva timp de utilizare.

[add]
am folosit mai mult sktools, acum am boot mult mai rapid, cam 40 de secunde, si merge si mai repede. ai o gramada de setari, mi-a luat ceva sa le parcurg.

nu prea am reusit poze asa clare
doar sa va faceti o idee

http://img228.imageshack.us/img228/9485/x800sx8.th.jpg
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
04 noiembrie 2007, 12:04:27 • actualizat 04 noiembrie 2007, 12:08:35 (1 ori)
@c6t9 mie nu prea mi-a mers radio-ul. si nici functia de scanare automata nu a mers..

c6t9 03-11-2007 08:26:11
cine vrea sa vada cum se misca X800 ca hard, sa puna doar WM6.
adica? sa dezactivezi toate chestiile puse de Eten? sau?

si in urma modificarilor facute cu sktools se misa si mai bine sau doar booteaza mai repede?
Daca poti posta si pe unde ai umblat.. :)

Thanks

Si aici cateva poze care le-am facut saptamana trecuta cand aveam X800-le in mana..
http://img135.imageshack.us/img135/8151/dc060902003wt3.th.jpg http://img135.imageshack.us/img135/5306/dc060902004se1.th.jpg http://img135.imageshack.us/img135/9056/dc060902005ib4.th.jpg

Concluzia: face pozele bine la lumina naturala..

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
c6t9
Începător
17 mesaje
din 31/10/2007
04 noiembrie 2007, 22:37:10
la mine merge perfect radio si pe X500+ si pe asta, cu RDS si se aude chiar FOARTE tare, pt ca in rest se aude ca dracu, foarte incet, deci se poate auzi tare, dar n-am gasit solutia pt asta inca.

pui WM6 destul de simplu, ii dai LOAD DEFAULT SETTINGS din PROGRAMS \ UTILITIES (e mai simplu asa decat procedura cu butoanele) si dupa ce faci set-up la windows se va apuca sa-ti instaleze aplicatiile E-ten. atunci ai 3 secunde sa apesi butonul CAMERA si sa-l tii apasat pana iti spune el.

nu te speria, poti pune din utilities cu APPLICATION RECOVERY ulterior, ce soft e-ten doresti.

cu sktools i-am dat setarile pt MEMORY si sa faca curat. m-am bagat eu destul de mult pe acolo, am cam ras tot din Start-up folder, insa am o gramada de aplicatii pe Today screen. la Boot am 25 Ram liber, mai mult si sa-mi pastrez aplicatiile, nu se poate, insa e ok, de nou avea 14 liberi.

la mine cel putin, afara (pe strada) face poze super decent. in casa am si DSLR si nu face poze asa de bine fara multe setari manuale, nu stiu ce vrea lumea de la asta.
acum fac teste cu div clipuri sa vad cum se prezinta la rezolutie mare. inca n-am gasit combinatia ideala, dar nu ma dau batut (si vreau sa se auda mai tare, sa mai scotocesc pe forumul etenusers, din pacate ppcwarez cam e istorie, acolo am gasit niste aplicatii foarte bune si lumea stia multe chestii).
Publicitate
Publicitate
DSF
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
25 noiembrie 2007, 18:19:05
nu cred ca aplicatiile alea sa ocupe asa de mult ram..

a aparut ceva ROM pt X800.

Changelog (may be updated with feedback)
“Forgetful" PIN code issue resolved.
General performance improvements.
HSDPA icon enabled and connectivity improved. (After loading 381, install the Comm Patch below).
Button lock issue resolved.
RAM/ program memory management improved.
Download

Mai multe informatii:
http://www.etenblog.com/2007/11/21/rom-update-wwe-040-0381-for-x800/

Înapoi la Eten PocketPC
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 19 ani
Cint
好人礼服黑色
Ultimul acum 15 ani
Darken Rahl
Începător
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.054⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!