imaginati-va ce claritate are pe telefon daca se vede bine pe pc. si mai e si wmv ,un format video destul de restrans ca marime pentru calitatea oferita Orange SPV C600
39 524 vizualizări
2 637 răspunsuri
Linkuri topic "Orange SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
eu intai am vazut videoclipul Fullscreen in Bsplayer pe monitor de 17" . si se vede bine.
imaginati-va ce claritate are pe telefon daca se vede bine pe pc. si mai e si wmv ,un format video destul de restrans ca marime pentru calitatea oferita
imaginati-va ce claritate are pe telefon daca se vede bine pe pc. si mai e si wmv ,un format video destul de restrans ca marime pentru calitatea oferita
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
21 mai 2006, 23:08:21
Diu 21-05-2006 15:22:08
Pe sepeve faci partitzii?
winners never quit, quitters never win
MW Veteran
505 mesaje
din 06/02/2006
Windows CE
de ce nu pot downloada si instala app java?prima oara primesc eroare ca nu e ales serviciul corect,aleg serviciu,arata ca a inceput downloadul si dupa ceva timp alta eroare,nu mai retin exact.voi ati instalat vre-o app java?
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Depinde de setările de conexiune si APN-ul folosit.
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera Minieric 21-05-2006 23:08:21
Diu 21-05-2006 15:22:08
Pe sepeve faci partitzii?
nu credeam ca un telefon e in stare de asa ceva MW Luver
148 mesaje
din 25/04/2006
22 mai 2006, 22:19:27
Astazi am incercat si eu sa fac figura cu adaptorul la jack normal si alta pereche de casti. Din pacate nu a mers, auzindu-se o singura casca. Probabil firul cald pe care il elimina nu este cel de la microfon, ci un canal audio
.
Raman variantele de a schimba castile headset-ului cu unele noi. Dar parca nu imi vine sa dau 70RON pe niste casti noi pe care sa le tai pentru a le monta pe handsfree.
Exista handsfree-uri cu casti bune sau foarte bune pe mufa ca cea a SPV-ului? La ce pret?
.Raman variantele de a schimba castile headset-ului cu unele noi. Dar parca nu imi vine sa dau 70RON pe niste casti noi pe care sa le tai pentru a le monta pe handsfree.

Exista handsfree-uri cu casti bune sau foarte bune pe mufa ca cea a SPV-ului? La ce pret?
MW Addicted
2616 mesaje
din 28/09/2005
Windows CE
si pe mine ma intereseaza niste casti originale care sa se potriveasca la spv..fara sa fac modificari..am observat ca mufa de la motorola e aceeasi cu cea de la spv,dar nu am facut proba sa vad cum se aude..
[img]http://xs102.xs.to/xs102/06246/smMTUnveiling4.jpg[/img]
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
The Hate U Give Little Infants Fucks Everybody. . .
MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005
Windows CE
Nu merg castile de la Motorola. Pe mine ma intereseaza pe unde trebuie sa umblu ca sa nu se mai deconecteze de la GPRS/EDGE cand apas tasta rosie sau cand apelez un numar? Ma cam enerveaza ca se inchide conexiunea. Asa se intampla si la ROM-ul Orange Ro de la C500, insa cand instalasem ROM-ul Qtek nu se mai deconecta (cine a avut ROM Qtek stie ce zic).
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
23 mai 2006, 08:40:52
pateam si eu cu spv`u .. cand stateam pe net si vorbeam ... cand terminam apasam pe butonu` rosu .. si ma deconecta ... uite solutia :
apesi la optiuni ( softkey dreapta ) si dai Terminare
si dup`aia apesi tasta home .. si ma departe te duci iar pe net , si ai sa observi ca ai ramas conectat
apesi la optiuni ( softkey dreapta ) si dai Terminare
si dup`aia apesi tasta home .. si ma departe te duci iar pe net , si ai sa observi ca ai ramas conectat
MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005
Windows CE
Multam' fain! Poate gasesc ceva prin registrii telefonului. Sunt sigur ca trebuie sa fie ceva, cel putin la C500 asa era.
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
am observat o chestie care ma enerveaza: intre momentul cand apas tasta verde(raspunde) si momentul cand se aude interlocutorul este o intarziere considerabila. :-( oare se poate face ceva pe la registri?
SGS FAN
MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
Am întâlnit si eu acea problema cu răspunsul întârziat al tastei verzi, atât la C500 cat si la C600, dar cu timpul m-am obisnuit.
MW Veteran
616 mesaje
din 16/10/2005
Windows CE
apasa pe tasta soft stanga sau dreapta. raspunde instant. eu nu mai folosesc tasta verde de cateva luni bune.
winners never quit, quitters never win
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
lucian am rezolvat problema cu literele
. du-te în regiștrii hkey_current_user > software > microsoft > shell . click softkey stânga (values). pune la haskeyboard valoarea 0
. du-te în regiștrii hkey_current_user > software > microsoft > shell . click softkey stânga (values). pune la haskeyboard valoarea 0 MW Lurker
482 mesaje
din 22/05/2005
Windows CE
Eu nu gasesc la mine asa ceva prin registrii telului.
Înapoi la HTC Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.