19 noiembrie 2005, 06:00:18 • actualizat 19 noiembrie 2005, 06:07:04 (1 ori)
Mai.. cine nu are nevoie de capabilitatile unui smartphone (multi tasking, redare fisiere xvid/divx, instalare programe ce completeaza sistemul de operare, jocuri emulate, jocuri portate[doom, quake, etc], etc) sa-si ieie un telefon mobil "simplu"..
Eu as vrea SPV C600.. dar mai astept putin sa vad daca au rezolvat HTC problemele cu "tsss" si cu joystik-ul... ca problemele cu prafu ma gandesc ca nu s-au rezolvat (mai mult astept din lipsa de fonduri )
Camera de la spv c600 nu e mai slaba decat cea de la 6680? Si parca nici nu are edge...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
la orange la oferte speciale e 282 de dolari(fara abonament cred).Dar am auzit de la prieteni ca joystik-ul nu merge prea bine iar camera desi are 1.3Mp scoate pozele slab calitativ!
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
SPV C600 v-a fi disponibil incepand cu data de 5 dec. la pretul de 279usd+tva la abonament;dar,cum Romania e tara tuturor posibilitatilor ramane de vazut...
25 noiembrie 2005, 01:53:44 • actualizat 25 noiembrie 2005, 01:54:43 (1 ori)
eu zic ca e putin probabil sa apara pe 5 decembrie. de la Orange nu e nici o declaratie in sensul asta plus ca la cate probleme au fost cu stocurile de C500 ma indoiesc ca de data asta va fi altfel.
Am fost astazi sa-mi achit factura si o duduie de la Orange Shop a spus ca la fidelizare un SPV C600 v-a ajunge undeva pe la 350 usd cu tot cu tva! Ramane de vazut...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.