Cand pun c600 ca modem prin bluetooth(nemainstaland driverul de modem de vine pe cd,bla bla bla) ,direct din aplicatia de bluetooth imi fac apel de date... Uitati:
M-am uitat la conexiuni/linie comutata si intr-adevar aveam setarile de csd.Are cineva setarile GPRS de la conexiuni/linie comutata,si cum o pun ca defaul acces point cand pun telefonul ca modem? Merci.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Aia e versiunea pentru PPC cred Nu cred ca merge si pe smartphones.
in legatura cu Smart RSS. este si o versiune de smartphone (e de windows mobile 2003 SE dar poate merge si pe spv c600). Iar "default acces point" il setezi in campu "Extra initialization commands" (la proprietatiile modemului pe PC): AT+cgdcont=1,"IP","APN","",0,0 (APN doar trebuie inlocuit, IP nu se modifica). Numarul dial-up este: *99#. In fine cred ca suntem off-topic Setarile GPRS le gasesti pe topicu cu setarile..
razvan_shef .. esti off-topic total, si in plus spv c600 nu functioneaza cu MMC ci cu miniSD
08 februarie 2006, 17:50:01 • actualizat 08 februarie 2006, 17:51:38 (1 ori)
nu m-am referit la setarile din pc,ci la setarile din telefon.Uite cum am eu : PS:ma duc la dial up,da in screenshot s-a dus mouseul mai sus ,oricum si la dial-up apare la fel.
Cand dau pe Cint(ngage) se face legatura prin gprs,dar cand aleg c600 se face legatura csd.Cred ca tine de ce e in telefon la setari/conexiuni/linie comutata.(acolo am numai setari pentru csd,si eu le ceream pe cele de gprs). Cred ca e echivalentul lui setari/conexiune/gprs/punct de acces de la nokia,numai ca pe spv sunt mai multe setari de facut
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pai ce pui atat de mult pe el de se umple atat de repede? Eu am de 512 dar 80% din el e plin cu filme si mp3uri ,pe care le ascult ocazional/destul de rar.Au aparut asa de multe programe pentru c600? Eu abia daca am strans putin peste 50 mb pentru c600. Mai merg programe si de c500,dar arata urat ,doar pe o parte din ecran.
Stie cineva pe unde se gaseste o 'telecomanda' care sa mearga pe c600?
09 februarie 2006, 16:58:34 • actualizat 09 februarie 2006, 17:01:35 (1 ori)
pai...atunci cand ai vreo 20 videoclipuri...+ secvente din filme + mp3...si clipurile cu setarile urm:...320x240, 1000kbps video ...25fps...128kbps audio stereo...nu prea imi ajunge cardul de 1gb...mai am si eu 100mb liberi dar apar si altele noi... ...ceva important:...am gasit niste jocuri 3d...de fapt executabile pt ele(wolf3d..sod3d)...nu stiu ce sa fac cu ele...de unde sa iau fisierele lipsa...DOOM merge...
da..pai asta zic...cu muzica si filme poti sa umpli si 10Gb ,dar aplicatii,mai putin,ca abia au inceput sa apara pentru wm5
...mi s-a intamplat azi ceva ciudat...imi aparea in stand by...cu telu blocat... Orange si 2 optiuni 1.apel....2. sms ...ca si cum ar vrea sa apeleze Orange
miam tras si eu spv c600 iam facut setarile de pe topicul cu setari dar nu imi merg anumite pagini.de exemplu nu intra pe home pageul orange sau pe mig33.spv c600 suporta java online(Mig33)?va multumesc
nici mie nu-mi merg unele... mopi de exemplu imi da eroare ca pagina nu poate fi afisata pentru ca are erori. Si pe unele siteuri apare eroarea cu xml ,dar pe telefon nu am vazut inca optiunea xml parsing,cum e la opera 9.
16 februarie 2006, 12:32:32 • actualizat 16 februarie 2006, 12:36:37 (1 ori)
Cint 16-02-2006 12:07:33
nici mie nu-mi merg unele... mopi de exemplu imi da eroare ca pagina nu poate fi afisata pentru ca are erori. Si pe unele siteuri apare eroarea cu xml ,dar pe telefon nu am vazut inca optiunea xml parsing,cum e la opera 9.
frate eu nici pe hompage la orange nu pot sa intru.deja ma doare capu.imi zice ca:imposibil de vizualizat pagina pe dispozitiv.sau ceva de genu ala.grrr
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.