flo-cea scuze, am citit in graba mesajul tau.. nu stiu ce sa faci cu bateria.. o poti scurtcircuita daca pui ceva material conductor in asa fel incat sa atinga toate contactele (+ si -)
cat despre a doua problema cred ca nu a eliberat portul respetiv? nu stiu, nu folosesc BT.
---- Ia instalati astea pt a avea o rezolutie "virtuala" mai mare. 96 DPI.
dsf poti pune alea pentru 96dpi si pe sharemobile?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mersi. conteaza ordinea in care instalez alea cumva?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
07 noiembrie 2007, 12:23:58 • actualizat 07 noiembrie 2007, 12:24:51 (1 ori)
Ceva din cele postate de dsf,la restartare,blocheaza sim-ul ca si cum a-ti fii introdus de 3 ori gresit parola,asa ca atentie!A trebuit sa-i dau hard reset ca sa-si revina!
da nu prea e bine,se micsoreaza mult caracterele,cand primesc un apel datele se vad centrate pe partea stanga a ecranulu...pe de alta parte imi place ca se micsoreaza barele de scroll sau bara de jos din IE...revin la normal
Hei bâieti am pătit si eu cu DPI-ul,am instalat pe telefon (Wm6) si la restart s-a blocat,trebuia să dau hard reset ce de făcut că altfel e faină aplicatie
Pai ca sa ai meniu in limba romana trebuie sa traduci tu un meniu sau sa il estragi dintr-un rom ceea ce nu cred ca a facut cineva. Eu cred ca in engleza e cel mai bine.
Salutari.Am un C600 si vreau sa stiu daca la sincronizarea cu 2 PC-uri diferite care date la pastreaza telefonul.Un pc are Outlook 2002 si altul are Outlook 2003.Daca am facut modificari pe telefon sau pe unul din pc-uri, care la pastreaza si care le sterge la sincronizare.Multumesc anticipat.
poti seta din active sync parca . adica la un pc poti seta de exemplu sa suprascrie ce e pe telefon si la celalalt sa ia din telefon ca bune contactele si sa le actualizeze pe cele din outlook.vezi ca e pe acolo pe undeva
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.