18 ianuarie 2006, 14:01:30 • actualizat 18 ianuarie 2006, 14:04:24 (2 ori)
@at10t10n încearcă să dai un hard reset... Am citit pe modaco că cineva a avut probleme cu joysticku pe un alt telefon htc (imate sp5 parcă) și după un hard reset și-a revenit ... Sper să nu fie problema hardware... Dacă și-a revenit să ne anunți ... @eric ce buguri?
@DSF nu afiseaza toate pozelepe net. singurul site de pe care nu-mi arata nici o poza este www.rdf.ro (resursa de fun). dar dupa patchul ala s-a rezolvat.
@at10ti0n si mie imi facea figuri dupa ce am umblat in registrii: melodiile se auzeau "mai repede", cateodata nu se mai auzea nimic, suna foarte incet, in media player volumul era dat la maxim dar parca era la minim. eu am dat un restore la registrii. (inainte sa ma apuc de tweaking am facut un backup). incearca asta, iar daca nu mai ai backup... hmmm.. HARD RESET scrie pe el
@eric ok, dacă poți să dai un link către patch-uri sau să faci upload aici. Mersi... Ştii că se poate pune ROM de imate sp5/m (qtek 8300)? A postat unu pe modaco că merge... .. Oare și romu ăla are atâtea baiuri?
si-a revenit dupa cateva apasari mai solide .. cu toate ca am obs ca trebuie apasat intr-un anumit mod sa mearga tasta dreapta... e acceptabil totusi ms de sfaturi... mai am o problema cu spv-u c600... la storage memory imi zice ca mai am liber doar 634 KB din 16.95 MB , iar la program memory mai am 24.85 MB liberi din 45.06 MB... e drept ca nu stiu cu ce s-a putut umple storage memory ca tot ce am aplicatii pe el is pe miniSD + pozele si filme tot acolo... oricum, este vreo metoda de a mari storage memory? adica sa iau de la program memory si sa pun la storage ... cum ii de ex la pocket pc-uri ca muti slideru ala care imparte storage de program memory... sau ar trebui sa ii dau un hard reset? nu i-am dat nici un hard reset de cand il am.
Stie cineva de ce cand vreau sa scriu pe forum sau pe privat pe wapix imi da eroarea cu pagina nu poate fi afisata din cauza ca contine erori?
Ah...si cum se formateaza corect bateria la c600? Cate ore,de cate ori si cu telefonul inchis sau deschis?
Bateria parca e de 1150MAh Li-Ion.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
huh.. formatarea bateriei o gramada de parerei. cel ami bine faci asa cum ai facut cu celelalte telefoane. eude exemplu n-am "formataat" nici o baterie de li-ion
Pai nu ai tot spv?Astia cu spv c600 ar trebui sa stiti. Eu,cati am intrebat,atatea raspunsuri diferite am primit
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Din cate mi`au zis cei de la care am cumparat eu c500`le.... bateriile Li-ion nu trebuiesc formatate... eu mi`am formatat`o ca nu stiam de treaba asta dar asa mi`au zis reprezentatii orange
Merci. Da cati mb sunt normal liberi pe c600?,ca la mine zice ca din 16,95mb am utilizat 7.15mb si mai am 9.86mb.Toate pozele sunt pe card...
mda...ciudat.. normal ca unele sunt fisiere temporare de internet si alte alea,dar daca le sterg cred ca nu castig mai mult de 1mb.
Apropo,ma uitai azi pe net si e pustiu de software pentru c600...
Eh,bine macar ca e micutz si frumusel ca altfel chiar regretam. Oricum,sunt de parere ca 70% din succesul unui Os e adus de solutiile software facute special pentru el.La asta ,win mobile 2005 inca sta slabutz.
----------------------------- stiti unde se gasesc Flash Themes pentru C600? Pana acum am gasit cateva dar erau pe bani.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.