am eu bt stick, am vazut ce vor, voi incerca sa le raspund...
@rockefeller: iti recomand un Canyon CN-BTU4, in Constanta la Torent Computers e in jur de 55RON. Vine cu stack-ul de la Toshiba, dar merge si cu cel de la Microsoft. Eu am CN-BTU2 si merge perfect. Ambele sunt Class1, v2, compatibile si cu versiunile anterioare.
Detalii
aici@yani26: daca vrei net pe computer de la telefon, dupa ce faci pair-ingul intre comp si tel, pe spv intra la internet connection sharing, la pc connection selecteaza Bluetooth PAN(Personal Area Network), la network connection selecteaza Work(asta daca ai facut setarile de pe forum, daca nu baga ce ai tu). Pe computer dai un click dreapta pe iconul bluetooth si click pe Join a Personal Area Network. Mai departe cred ca te descurci cu setarile. Dupa ce termini cu PAN-ul, in browserul pe care il folosesti va trebui sa setezi un proxy, altfel nu va merge. La proxy server bagi 62.217.247.252 si la port pui 8799 sau 9201. Eu am testat asta acum 2 zile, dupa ce mi-am bagat WM6 V6 andot, si a mers.
@DSF: mersi pt setarile alea pt casti, si eu am ascultat ieri muzica pe casti si mi s-a parut mie ca se aude mai tare in aia cu volumul...
@moalesipufos: mersi de info, o sa caut pe acolo si eu...