cine ma ajuta si pe mine acum: am setarile facute pe mobil pt wap unlimited la orange, dar tot imi da erori ca nu se conecteaza, ca nu am semnal (chiar daca am semnal maxim). setarile sunt cele de pe forum, iar la timpul de deconectare am 10 minute.
folosesti cumva VITO Audio Notes?
valmotor2 incearca totusi Cetelec, astia au mai lucrat cu spv-uri.. pt contact & info intra pe situl lor (parca cetelec.ro) exista o metoda de mapare a scurtaturilor dar nu stiu exact cum, nici nu m-am interesat. cauta pe google "map hardware buttons spv" sau in loc de spv sa pui windows smartphone. stiu ca e legat de registrii sau de nush ce scurtaturi din \Windows\
S-a actualizat: [local=../wm5ghid.php]Ghid SPV C600 (Windows Mobile 5.0)[/local]
cine ma ajuta si pe mine acum: am setarile facute pe mobil pt wap unlimited la orange, dar tot imi da erori ca nu se conecteaza, ca nu am semnal (chiar daca am semnal maxim). setarile sunt cele de pe forum, iar la timpul de deconectare am 10 minute.
folosesti cumva VITO Audio Notes?
n-am avut niciodata instalat vito audio notes, de la vito am doar copy/paste. ( asta in cazul in care intrebarea mi-era adresata mie )
am mai observat ceva.. și lyrics playeR uneori (Nu tot timpul) îmi cauzează problema cu (,) conectarea. închid aplicația, se stabilește conexiunea, deschid aplicația. simple
am mai observat ceva.. și lyrics playeR uneori (Nu tot timpul) îmi cauzează problema cu (,) conectarea. închid aplicația, se stabilește conexiunea, deschid aplicația. simple
cred ca era de la orange că acum îmi merge ca lumea wap-ul. am și eu instalat lyrics player, dar nu îl foloseam în timp ce vroiam sa navighez pe net.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pim = personal information management parcă. conține agenda (contactele), scurtăturile din speed dial, task-uri și item-urile din calendar. se poate face o copie în caz de backup (cu file manager-ul inclus).
Mersi. cred ca are si pozele de la agenda . ca vad ca s.a facut maricel . . .
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
15 decembrie 2006, 00:32:15 • actualizat 15 decembrie 2006, 00:38:56 (1 ori)
Moa! ce fericit sunt ca am rezolvat problema ... Intr-adever nu imi mai mergea tastatura din cauza prafului ... l-am desfacut pe bucati , si l-am curatat frumos ... e ca si nou acum ... imi merge butonul brici . Acum am si eu o rugaminte ... ma enerveaza cand bag cablu in telefon (cel de usb ,de la calculator ) incepe sa se incarce si telefonul , nu este un program , un fel de on/off charge prin usb ? Eu nu mai am incarcator , si folosesc usb-ul de la calculator , dar e stresant pentru ca dauneaza bateriei chestia asta ...
Ei .. na! ) Gongratz. eu il conectez des la pc si se incarca prin usb.. am observat ca se descarca putin mai repede daca il incarc asa. oricum e ok. bateria dupa un timp tot se uzeaza
daca totusi vrei sa nu incarce prin usb.. incearca (regestrii): HKLM/Drivers/BuiltIn/usbfndrv/EnableUsbCharging 1 = charge, 0 = uncharge.
nu m-ai inteles ... ma intereseaza un program care modifica el registri cand ii dau on sa modifice registri , si apoi sa se incarce prin usb , cand ii dau off sa modifice prin registri si apoi sa nu se mai incarce prin usb ... am gasit ceva ,dar functioneaza pentru qtec 8310(cica) .
ah, pai nu merge aplicatia aia? qtek 8310 face parte tot din familia Tornado ca si SPV C600.
sau mai poti face tu o chestie: - faci 2 fisiere reg, unu pt charge si unu pt uncharge - faci scurtatura la astea doua si le deschizi la nevoie.. (tre sa ai instalat resco explorer + resco registry)
15 decembrie 2006, 16:26:00 • actualizat 15 decembrie 2006, 16:31:26 (1 ori)
am si eu o intrebare ... voi ce software folositi pentrut back-up/restore al agende ,contactelor,mesajelor.... ma refer aici un soft pe/pentru tel fara a mai trebui sa ma conectez la pc(sa pot face backup / restore numai cu telul), daca se poate si un link, mai nou nu ma mai conectez sa imi sicronizez telul cu pc-ul dupa fiecare sincronizare mi se duce draq telul pur si simplu cand il restartez se blocheaza , momentan folosesc jeyo mobile companion , .... daca stiti postati aici ... va multumesc
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
incearca Sprite Backup. nu l-am incercat pana acum. cat despre partea cu sincronizarea, nu am avut probleme de genu. contactele, calendaru, taskurile.. se pot salva f usor . am scris cu cateva posturi in urma (multumesc lui soryn pt tip )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.