merge descarcat fabian. Trebuie sa introduci tu extensia .zip sau .rar (Depinde de arhiva) si sa dai accept in IE cu smart explorer. Dai File/Open/Manage file types
aline dar dupa ce scriu in smart explorer/open/manage files extensia .zip / .rar si bifez accept in IE si dau ok, imi spune ceva legat de un icon, sa scriu ceva dar nu stiu ce. pls me ca sa pot descarca si eu .zip-uri...
aline dar dupa ce scriu in smart explorer/open/manage files extensia .zip / .rar si bifez accept in IE si dau ok, imi spune ceva legat de un icon, sa scriu ceva dar nu stiu ce. pls me ca sa pot descarca si eu .zip-uri...
acolo dai softkey dreapta si dai change icon.si acum ii dai calea catre unrar. bafta:-) anywai.zip descarca din nastere:-D
cum adica dau calea catre unrar speak loud and clear :-D si nu-i adevarat ca .zip descarca din nastere ca de era asa atunci de ce cand dau sa descarc acest tip de fisier imi spune "imposibil de vizualizat..."?
interesant.toate c ... de la spv care le.am avut,3 la numar mi.au descarcat zip:-).calea adica dai change icon si se deschide un fel de explorer.si acolo mergi unde ai unrar.exe si dai done pe el.bafta
12 ianuarie 2007, 11:52:45 • actualizat 12 ianuarie 2007, 11:54:17 (1 ori)
dai softkey dreapta . . . . Change icon . Iti apare un file explorer . Te duci la aplicatia de dezarhivare (UNRAR daca e arhiva .rar) sau altceva pentru arhiva .zip (depinde ce folosesti) si dai ok. Ar trebui sa iti apara o serie de iconite de la aplicatia aleasa dintre care sa alegi tu una. Si trebuie sa introduci path-ul si la "Comand to execute" . Acolo la fel. . .te duci la aplicatia pe care o folosesti pentru arhiva si alegi executabilul .exe din folderul respectiv . . . si cam atat ;-) sper ca ai inteles.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.