Aplicatii & Jocuri pentru WM 5.0 176x220 (SPV C100, C500, etc)
37 999 vizualizări
900 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii & Jocuri pentru WM 5.0 176x220 (SPV C100, C500, etc)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Inainte sa postati ceva nu va uitati daca nu a mai pus cineva respectiva aplicatie?In cazul de fata SMS Bubles l-am pus de cel putin 1 luna,este adevarat ca nu pe topicul asta,dar oricum...
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
06 iunie 2008, 19:24:04
Daca tot te bagi in seama, zi-mi si mie unde l-ai postat tu de trebuia sa ma uit si nu mi-am dat seama?
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Bai tica,invata sa vb.frumos.Am sa-ti arat cand ajung la pc.Nu ti-am dat in cap daca am facut o obs.!
Uite aici: http://mobilewave.ro/forum/topic-2478-7.xhtml
Uite aici: http://mobilewave.ro/forum/topic-2478-7.xhtml MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
06 iunie 2008, 20:17:42
In primul rand invata si tu limba engleza de pe-acum ca poate-ti va fi de folos pe viitor. Se scrie SMS Bubbles, cu 2 b, nu cum ai scris tu in engleza ta de balta cu unul singur in topicul la care faci referire si anume: "Aplicatii QVGA pentru WM6". Inainte sa postez am dat search si n-am gasit nimic...dar chiar daca as fi gasit unde ai pus tu, tot as fi postat pt ca numarul de useri care frecventeaza topicul ala e mult mai redus comparativ cu asta de WM5!! In alta ordine de idei, ma iei pe mine de sus cu "tica" da' tu nu stii cum se obtine cab-ul din exe! Cam nasol!Nu mai posta la misto doar ca sa-ti faci numarul si mai moale cu jignirile ca am vazut ca te iei cu toti in gura da' cu mine nu-ti merge! Daca ai ceva de postat, baga si ti se va multumi!
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Opera Mini
Ba da' invatat mai esti,tu le stii pe toate!Hai sa nu rascolesc din urma ca te fac de cacao.Oricum "m-ai speriat" f.tare,brrr.
Daca vrei sa t-i se vb.frumos da primul exemplu si in plus m-am lamurit de mult cum sta treaba cu multumirile pe forumul asta(oricum n-am nevoie)...
Daca vrei sa t-i se vb.frumos da primul exemplu si in plus m-am lamurit de mult cum sta treaba cu multumirile pe forumul asta(oricum n-am nevoie)... zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
06 iunie 2008, 20:53:40
Io chiar incerc sa inteleg... ce rost au certurile astea?
Tu moalesipufos chiar nu inteleg de ce a trebuit sa te bagi in seama... Hidralazina a facut un bine, punand aplicatia pe topicul asta. Sau ce, daca a pus-o altu pe topicu cutare, nu mai tre sa fie si aici?
Sau tu crezi ca toti userii viziteaza fiecare topic din aria WM?
Nu cred ca unul cu SPV C100 (176x220) vaneaza topicurile dedicate pt C600 (240x320), ca poate a incercat mai multe aplicatii de pe topicul respectiv si nu erau inteligent realizate si se vedeau aiurea pe display (din cauza rezolutiei folosite de aplicatiile respective).
So, care e faza?
Din moment ce aplicatia e compatibila cu SPV C100, nu vad de ce sa nu fie mentionata si pe acest topic...
Acum te-ai bagat chiar aiurea, moalesipufos.
Tu moalesipufos chiar nu inteleg de ce a trebuit sa te bagi in seama... Hidralazina a facut un bine, punand aplicatia pe topicul asta. Sau ce, daca a pus-o altu pe topicu cutare, nu mai tre sa fie si aici?
Sau tu crezi ca toti userii viziteaza fiecare topic din aria WM?
Nu cred ca unul cu SPV C100 (176x220) vaneaza topicurile dedicate pt C600 (240x320), ca poate a incercat mai multe aplicatii de pe topicul respectiv si nu erau inteligent realizate si se vedeau aiurea pe display (din cauza rezolutiei folosite de aplicatiile respective).
So, care e faza?
Din moment ce aplicatia e compatibila cu SPV C100, nu vad de ce sa nu fie mentionata si pe acest topic...
Acum te-ai bagat chiar aiurea, moalesipufos.
MW Addicted
1162 mesaje
din 09/08/2006
Windows CE
mai oameni buni!ce se intampla cu mobilewave?de la un timp aprope toti se cearta.hai sa fim uniti,sa nu ne mai certam din orice!
MW Addicted
1460 mesaje
din 22/11/2006
Windows CE
datimi un notepad bun ;-) sau titlu pe sm ca wordpad mia mancat zilele
"a ma simpatiza este o optiune; a ma respecta este o obligatie!"
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
06 iunie 2008, 22:48:40
Orneta Notepad, Notepad Mobile
si Total Commander are optiunea de editare fisiere txt (pana in 64KB)
si Total Commander are optiunea de editare fisiere txt (pana in 64KB)
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
07 iunie 2008, 06:27:00
FlexMail 4 Build 2716

FlexMail 4 is a major upgrade from FlexMail 2007 and offers many huge changes including:
* Better IMAP features support (server search to filter messages, server-side messages parsing, more message operations done over IDLE, single attachment download etc.)
* Supports MMS on most devices
* IMAP server folders redesign (more settings, easier to use)
* Accounts and Application settings redesign
* Single-page view redesign (tabs gone, new left panel with IDLE indication)
* Original Email HTML reply/forward
* New Notification settings (global-account-folder)
* Internal changes (messages saved already parsed, better save/load performance on WM5 etc.)
* Asian Language Encoding Plugin
* Improved internals
Il puteti descarca de aici
P.S. Nu l-am testat inca!

FlexMail 4 is a major upgrade from FlexMail 2007 and offers many huge changes including:
* Better IMAP features support (server search to filter messages, server-side messages parsing, more message operations done over IDLE, single attachment download etc.)
* Supports MMS on most devices
* IMAP server folders redesign (more settings, easier to use)
* Accounts and Application settings redesign
* Single-page view redesign (tabs gone, new left panel with IDLE indication)
* Original Email HTML reply/forward
* New Notification settings (global-account-folder)
* Internal changes (messages saved already parsed, better save/load performance on WM5 etc.)
* Asian Language Encoding Plugin
* Improved internals
Il puteti descarca de aici
P.S. Nu l-am testat inca!
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
09 iunie 2008, 09:12:11
FlexMail 4 Build 2716
Se pare ca ce am pus mai sus refuza sa se instaleze pe Smartphone! Varianta buna, fara restrictii o puteti lua de aici
Se pare ca ce am pus mai sus refuza sa se instaleze pe Smartphone! Varianta buna, fara restrictii o puteti lua de aici
Începător
14 mesaje
din 20/03/2008
09 iunie 2008, 13:21:25
Exista vre-un program care sa inregistreze doar atunci cand exista miscare pe camera? Ma refer si video si sunet.
MW Liker
52 mesaje
din 09/03/2008
14 iunie 2008, 19:28:40
ma poate ajuta cineva cu un porgram care ignora apelurile unor nr de tel, care sa ii dee ocupat sau indisponibil, sau cel putin sa nu mi le afiseze mie, va rog
I DON´T NEED TO "GET A LIFE"! I´M A GAMER! I HAVE LOTS OF LIVES!!!
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
14 iunie 2008, 19:36:44
magicall...e bun in astfel de situatii. e pe share
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Mai binele e dusmanul binelui
Începător
14 mesaje
din 20/03/2008
15 iunie 2008, 12:54:59
Un route planner gen sonymap sau route66 ?
Stiu ca s-a mai discutat dar nimic concret.
Fara googlemaps ca ala consuma de rupe banda.
Stiu ca s-a mai discutat dar nimic concret.
Fara googlemaps ca ala consuma de rupe banda.
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.