[quote name="Mbqccd" time="30-08-2006 15:44:04"] Aplicația GuitarMobileTools, nu e full și este complexă față de JPianinho de pe getjar. Toate versiunile au 0.3kb...
McMaster pe ce telefon ai încercat? Eu le-am descărcat și pe Motorola V360 și pe Sagem myx6-2! Probabil o fi în format .jad, dar tot nu înțeleg de ce? Totuși jad-ul e doar 'cartea de vizită' a jar-ului, și ar trebui să-l descarce! Parcă sunt și telefoane pretențioase, care vor numai .jar sau numai .jad!
Numa tu sti ce linkuri ai bagat acolo ma redirectioneaza la nu-stiu-ce pagina si nu pot descarca. Da si tu un link direct sau zi macar pe ce teluri functioneaza aplicatiile respective...
Cel mai sigur semn ca cineva nu este important este silinta cu care isi da importanta.
fratilor. cu opera mini nu pute-ti downloada. doar pe calculator. nu ai link direct, deoarece daca ar fi avut link dierect, ex. http://blablabla/fisier.jar atunci nu s-ar mai inregistra cate downloaduri s-a facut pe el. doar cu calculatorul.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.