mi-e imi merge perfect si in toate retelele,astep un sms cu indentitate falasa,\cineva care se pricepe ,mai sunt niste aplicatii ,poate o fii aplicatii java ptr.mobile . am incercat sa-mi incarc niste credite dar nu am reusit cu cardul meu de credit raiffeisen.minim de icarcat e de 200 credite adica 8.8 euro,dar nu reusesc,poate functioneaza cu alte credite,poti sa trimiti mesaje text si de tip flash (adica pot fii citite doar o singura data)\nu le am eu cu punerea de link-uri pe net. ca s poti loga trebuie sa intri la "clickatell comunicator"
Unde le-ai bagat?vezi ca trebuie sa intri pe adresa aia ce o primesti in mail,apoi bagi codu primit pe tel si gata!cu OM e cam naspa,ca nu merge copy-paste...
Simplu,bagi nr destinatarului,poti sa trimiti mai mult de 160semne/mesaj,poti pune la expeditor ce vrei,poti alege cat credit sa iti ia/mesaj default e 3credite,deci ai grija sa il schimbi,minim e 0.8parca,iar maxim 3.
este pe seclub o aplicatie radio bee pentru k500, stie cineva cum functioneaza?
@adrian , da-ne un link si noua sa o down ! @baieti eu zic sa ne mutam cu discutia despre " http://www.clickatell.com " pe topicul EREE SMS WEB sau WAP !
Apropo de app RADIOBEE , e pe getjar la new category , a mai down cineva ? Eu am down dar nu am facut-o sa mearga ! Am reusit cineva sa o faca sa mearga ? Am impresia ca cere si apn internet , la mine cu wap nu a mers !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.