care e mai bun? Ubuntu
13 646 vizualizări
937 răspunsuri
Linkuri topic "Ubuntu"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Veteran
566 mesaje
din 17/07/2007
14 septembrie 2007, 00:49:31
e vreo diferenta intre ubuntu...kubuntu si edubuntu
care e mai bun?
care e mai bun?
id de messanger: dj_extazy_in_tha_mix
mail: dj_extazy_in_tha_mix@yahoo.com
telefon: le schimb mai des decat semnatura..
mail: dj_extazy_in_tha_mix@yahoo.com
telefon: le schimb mai des decat semnatura..
MW Addicted
2015 mesaje
din 13/03/2007
1 aprecieri
14 septembrie 2007, 01:04:32
Edubuntu si Kubuntu sunt versiuni asemanatoare in proportie de 99% cu Ubuntu. Difera doar interfata grafica (la Ubuntu e Gnome iar la celalalte este KDE, bineinteles, poti folosi KDE si pe Ubuntu). Kubuntu stiu ca are buguri multe fata de Ubuntu, ca de exemplu bootarea si shut down. Merita sa incerci toate distro-urile Linux ai sa te opresti la cel mai bun. Eu mai testez cam 2-3 saptamani Ubuntu, apoi incerc openSUSE
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab83942.gif[/img]
http://eduardabs.blogspot.com
http://eduardabs.blogspot.com
MW Lurker
239 mesaje
din 18/06/2007
23 septembrie 2007, 20:28:43 • actualizat 23 septembrie 2007, 20:32:00 (1 ori)
open suse mi-a placut(v 10.2),e user friendly,rezolvarea dependintelor nu e o problema,atat la install cat si la update,yast face asta singur,se conecteaza,descarca,inlocuieste..tu practic stai si te uiti/in rest,un linux normal(rpm-uri btw),placut..try it
ubuntu eu n-am reusit sa instalez(cd facut naspa),imi aparea doar meniul ala initial in care alegi install,live cd..etc si atat,alegeam ceva,pac restart..l-am lasat balta
Note: Posts were merged
ubuntu eu n-am reusit sa instalez(cd facut naspa),imi aparea doar meniul ala initial in care alegi install,live cd..etc si atat,alegeam ceva,pac restart..l-am lasat balta
zic si eu
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
08 iunie 2008, 23:43:17
am laptop acer extensa 5510,pe site-ul acer nu sunt disponibile driverele pentru ubuntu ci doar pentru xp si vista. deci de unde as putea descarca acele drivere?
[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/ss337/VanNoyd/poze%20utile/DSC00235-1.jpg[/IMG]
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
Pe majoritatea le instaleaza signur, este un forum dedicat ubuntu, dar la ora asta nu-mi vine in minte, da o cautare pe google si ai sa gasesti site-ul...
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
09 iunie 2008, 01:01:51
m-am uitat pe site-ul ubuntu si am vazut si forumul doar ma uit in fiecare zi pe acolo dar totusi sunt probleme cu driveri,poate ca le instaleaza el singur frate dar nu sunt bune ..sau cel putin la mine de exmplu placa de sunet lasa de dorit ..eu am realtek ... pe xp imi rupe basssu in casti dar in ubuntu la maxim nu atinge nici macar jumate din performanta de la xp..asta tre sa fie de la driver cred eu ..
[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/ss337/VanNoyd/poze%20utile/DSC00235-1.jpg[/IMG]
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Lol, nu stiam ca exista topic-ul asta
Mai sunt si altele care au legatura cu Linux si nu le stiu?
)
Revenind la topic: vezi ca Linux are mai multe cai de control al volumului. Daca vei da dubluclick pe difuzorul ala de langa ceas iti va aparea fereastra de control al volumului, unde ai posibilitatea de a controla volumul pentru mai multe canale. Ai putea sa incerci sa le dai pe toate la maxim ca sa obtii un sunet mai puternic.
Mai sunt si altele care au legatura cu Linux si nu le stiu?
)Revenind la topic: vezi ca Linux are mai multe cai de control al volumului. Daca vei da dubluclick pe difuzorul ala de langa ceas iti va aparea fereastra de control al volumului, unde ai posibilitatea de a controla volumul pentru mai multe canale. Ai putea sa incerci sa le dai pe toate la maxim ca sa obtii un sunet mai puternic.
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
09 iunie 2008, 21:33:51
da..sau alsamixer..sau cum se cheama..sunt anumite lucruri de tastat in consola in legatura cu alsa pe ubuntu..au fost scrise de curand pe topicul "incepatori in linux"de curand..cu alsactl store sau nu mai stiu..vezi tu.. 
daca nu merge nimic, inseamna ca poti sa ai probleme..pe unele computere merge bine sunetul..pe altele nu prea..(ex mie nu imi merge sunetul in casti..) si am tot cautat pana acum..dar nimic nu a rezolvat chestia asta..
astept update-uri..sau noua versiune de ubuntu..poate poate..
cr ca pelaptopuri e mai naspa decat pe desktop-uri..sau cine stie..

daca nu merge nimic, inseamna ca poti sa ai probleme..pe unele computere merge bine sunetul..pe altele nu prea..(ex mie nu imi merge sunetul in casti..) si am tot cautat pana acum..dar nimic nu a rezolvat chestia asta..

astept update-uri..sau noua versiune de ubuntu..poate poate..
cr ca pelaptopuri e mai naspa decat pe desktop-uri..sau cine stie..
linux girl..
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
Incearca UBUNTU 8.04
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
09 iunie 2008, 21:45:41
pe ala il am mai laurentiu si la ala imi face nazuri la sunet,daca vine automat cu drivere de la el de ce nu sunt bune macar ? am dat volumul la maxim de acolo de unde spuneti si am dat si din meniu de la administrare .. dar degeaba ..
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
Symbian
Da notebook-ul tau e blestemat
la mine se aude super tare
la mine se aude super tare
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera MiniAlex 09-06-2008 21:45:41
pe ala il am mai laurentiu si la ala imi face nazuri la sunet,daca vine automat cu drivere de la el de ce nu sunt bune macar ? am dat volumul la maxim de acolo de unde spuneti si am dat si din meniu de la administrare .. dar degeaba ..MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
09 iunie 2008, 23:59:24
pacat. inseamna ca trebuie sa renunt la ubuntu doar pentru sunet .. patetic
MW Lurker
227 mesaje
din 11/12/2005
1 aprecieri
10 iunie 2008, 17:00:26
Pentru cei care au Ubuntu si se conecteaza la Internet prin PPPoE, pentru a configura aceasta conexiune in Ubuntu si pentru a o face functionala, scrieti in Terminal (consola):
sudo pppoeconf
Mai departe va descurcati !
sudo pppoeconf
Mai departe va descurcati !
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
10 iunie 2008, 18:35:28 • actualizat 10 iunie 2008, 18:44:01 (1 ori)
mai demult aveam probleme de a conecta calculatorului la internet prin pppoe, acum nu mai am..
dar nici nu am schimbat primul msj de aici..probabil ca ar trebui reeditat..mai ales ca de la dapper ubuntu a ajuns inziua deazi la 8.04..
dar vad ca nu imi da voie sa il modific..o fi prea vechi deja..cine stie..
ciudat..dar oricum..nu are importanta..e bine sa se stie de pppoe din cand in cand..
dar nici nu am schimbat primul msj de aici..probabil ca ar trebui reeditat..mai ales ca de la dapper ubuntu a ajuns inziua deazi la 8.04..

dar vad ca nu imi da voie sa il modific..o fi prea vechi deja..cine stie..
ciudat..dar oricum..nu are importanta..e bine sa se stie de pppoe din cand in cand..

linux girl..
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.