Ubuntu
13 646 vizualizări
937 răspunsuri
Linkuri topic "Ubuntu"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Rozakia se bucura ca-i merg mp3-urile si camera pe Ubuntu. Eu ma bucur ca nu trebuie sa-mi fac probleme d-astea minore pe o masina ce ruleaza Windows. Si pana la urma care e cel mai avansat os de pe planeta? MAC Tiger OS care tot din Unix se trage saracu' ca mai toate os-urile de azi dar a pus un extraordinar de mare accent pe interactiunea cu utilizatorul. Exact asta l-a facut Za Best!
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
24 aprilie 2007, 16:16:39
daca nu iti merge sunetul incearca comenzile: alsaconf
alsamixer
alsactl store
alsamixer
alsactl store
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
iar mp3 cu gstreamer. win e popular dar pt educatie e mai atractiv linux oricum.
mie ubuntu mi se pare si mai bine organizat si mai practic.
mie ubuntu mi se pare si mai bine organizat si mai practic.
linux girl..
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
sunt si putin incomparabile...... linux cu win si mac. linux e un proiect si win un produs in mare parte. ubuntu arata a proiect. cam asa vad. linux e si el cu chiu cu vai
produs dar eu cred ca e un proiect.
si pana la urma daca limba romana e un lucru asa jalnic ca intr-o consola va fi intotdeauna engleza..
poti sa ceri sa nu mai existe proiectul..
nu e o cerere grea
si profitabila in mare parte
produs dar eu cred ca e un proiect.si pana la urma daca limba romana e un lucru asa jalnic ca intr-o consola va fi intotdeauna engleza..
poti sa ceri sa nu mai existe proiectul..
nu e o cerere grea
si profitabila in mare parte
linux girl..
Începător
40 mesaje
din 01/11/2006
Symbian
desi ubuntu nu e o distributie grozava totusi inclin sa cred ca dpdv raport calitate/pret este superior windowsului xp.peste cativa ani cand legile copyrightului se vor aplica si veti face puscarie pt furtul de soft veti vedea ca win nu merita
[img]http://images.google.ro/images?q=tbn:_aFGa78AwA_HxM:%66%74%70%3a%2f%2f%77%77%77%2E%63%6f%6d[/img][img]http://images.google.ro/images?q=tbn:iM3ge7LU5MQ9pM:%66%74%70%3a%2f%2f%77%77%77%2E%63%6f%6d[/img]
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
eu am incercat sa instalez opensuse dar e un pic mai sofisticat incadin instalare. ubuntu e mult mai simplu.
linux girl..
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
26 aprilie 2007, 13:55:56
e adevarat dar slackware e mult mai rapid. scuze de offtopic
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
27 aprilie 2007, 15:27:17
Nu am inteles prea bine:am 4 partitii si as vrea sa pun ubuntu pe f:,mai trebuie sa fac si alte partitii in afara de acelea pe care le am deja?
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
nu cr ca te pot ajuta prea mult dar pentru a instala ubuntu trebuie sa existe cateva partitii esentiale /boot - pentru fisierelor de boot-are ale sistemului, partitie care trebuiesa fie primara, / - pt fisierele sistemului, /home -pt desktop etc partitii secundare si swap - nu stiu prea bine pt ce e zona asta. pt memorie ceva.. nu stiu
pt asta trebuie cr sa imparti partitia f in partitiile astea. iar daca ai alte partitii sa fie media adica /media mai exact /media/sda1...x adica dai ce nr vr pe festy fawn sau /media/hda1...x pe celelalte. sistemele de operare altele decat linux pot fi media si ntfs dar partitia sa fie primara. dar mai bine citesti ghid de partitionare detaliat.
pt asta trebuie cr sa imparti partitia f in partitiile astea. iar daca ai alte partitii sa fie media adica /media mai exact /media/sda1...x adica dai ce nr vr pe festy fawn sau /media/hda1...x pe celelalte. sistemele de operare altele decat linux pot fi media si ntfs dar partitia sa fie primara. dar mai bine citesti ghid de partitionare detaliat.
linux girl..
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
27 aprilie 2007, 23:53:56
Mai bine,ca n-am inteles nimic si oricum sunt afon in ceea ce priveste linux...
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
28 aprilie 2007, 01:33:42
ai o partitie f pe care sa o imparti in alte partitii cum vrea linuxul pe care sa il instalezi.
in afara de partitia f celelalte partitii ale computerului care sunt acum c d e etc sa fie de forma /media ca asa vrea linuxul. linuxul nu organizeaza partitiile ca windows. numai ca partitia de windows sa fie primara (primary) - asta trebuie sa fie proprietatea ei. la fel si /boot de pe partitia aceea f.
acum nu stiu daca se poate sau cum se poate. sunt ghiduri de partitionare pe net linux sau www.ubuntu.ro , www.ubuntuforums.org
sau cineva care are mai multe partitii si linux
in afara de partitia f celelalte partitii ale computerului care sunt acum c d e etc sa fie de forma /media ca asa vrea linuxul. linuxul nu organizeaza partitiile ca windows. numai ca partitia de windows sa fie primara (primary) - asta trebuie sa fie proprietatea ei. la fel si /boot de pe partitia aceea f.
acum nu stiu daca se poate sau cum se poate. sunt ghiduri de partitionare pe net linux sau www.ubuntu.ro , www.ubuntuforums.org
sau cineva care are mai multe partitii si linux
linux girl..
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Minimoalesipufos 27-04-2007 15:27:17
Nu am inteles prea bine:am 4 partitii si as vrea sa pun ubuntu pe f:,mai trebuie sa fac si alte partitii in afara de acelea pe care le am deja?otzy_007 26-04-2007 13:55:56
e adevarat dar slackware e mult mai rapid. scuze de offtopicNote: Posts were merged
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
pe mine ubuntu intotdeauna ma trimite la programul lui de partitionare in care se hotaraste ce se va intampla cu toate partitiile din computer.. nu cr ca poti evita asta totusi, nu? iar in privinta instalarii, nu instaleaza daca nu sunt in forma asta /boot , / , /home , swap. poate poti sa fol programele de partitionare pt f dar tot vei da si de programul de partitionare ubuntu. sau te referi la vreun alt mod de instalare, avansat?
linux girl..
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
SIE-M55
de fapt totusi cred ca la instalare cu cd-ul live mai exista si o optiune sa te intrebe daca vrei pe intreg hardul sau pe o anumita partitie, si bine-nteles daca vrei partitionare automata sau manuala.
linux girl..
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Binenteles ca nu poti scapa de programul de partitionare din Ubuntu,dar mi se pare mai sigur pt un ne-experimentat sa-l partitioneze din Windows,si apoi sa instaleze direct,fara a mai formata. Faza cu ordinea partitiilor fat sau ntfs ma intereseaza mai putin... Si asa nu sunt complet accesibile din Ubuntu.
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.