Ubuntu
13 648 vizualizări
937 răspunsuri
Linkuri topic "Ubuntu"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Flower Power
2604 mesaje
din 04/09/2005
15 aprecieri
17 iulie 2009, 21:43:39
Care sa fie diferenta intre DVD-ul cu Ubuntu si CD-ul cu Ubuntu pare idioata intrebarea dar o pun , una si a doua DVD-ul nu-l pot instala din Windows ca CD-ul , oare merge sa fac un dual boot fara sa stric partitia (pe partitie am Windows)
MW Veteran
658 mesaje
din 25/06/2007
1 aprecieri
17 iulie 2009, 21:50:36
Exista un pachet cu codecuri pentru Ubuntu? Pentru ca nu dispun de o conexiune rapida la internet si nu pot sta mereu sa descarc codecurile din acel installer. Vreau un pachet pe care sa-l descarc odata si sa-l instalez de cate ori vreau.
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera Minimosul 17-07-2009 21:43:39
Care sa fie diferenta intre DVD-ul cu Ubuntu si CD-ul cu Ubuntu pare idioata intrebarea dar o pun , una si a doua DVD-ul nu-l pot instala din Windows ca CD-ul , oare merge sa fac un dual boot fara sa stric partitia (pe partitie am Windows)MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
17 iulie 2009, 21:53:56
Da, faci rost de toate deb-urile, le pui intr-un folder si rulezi sudo dpkg *deb 
Eu am facut asta la ubuntu 8.04, acum am renuntat la asa ceva.

Eu am facut asta la ubuntu 8.04, acum am renuntat la asa ceva.
MW Addicted
3263 mesaje
din 12/02/2008
26 aprecieri
Opera MiniDj_wap 17-07-2009 21:50:36
Exista un pachet cu codecuri pentru Ubuntu? Pentru ca nu dispun de o conexiune rapida la internet si nu pot sta mereu sa descarc codecurile din acel installer. Vreau un pachet pe care sa-l descarc odata si sa-l instalez de cate ori vreau. MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera MiniDj_wap 17-07-2009 21:50:36
Exista un pachet cu codecuri pentru Ubuntu? Pentru ca nu dispun de o conexiune rapida la internet si nu pot sta mereu sa descarc codecurile din acel installer. Vreau un pachet pe care sa-l descarc odata si sa-l instalez de cate ori vreau.
) MW Lurker
245 mesaje
din 06/07/2009
SymbianDj_wap 17-07-2009 21:50:36
MW Veteran
658 mesaje
din 25/06/2007
1 aprecieri
18 iulie 2009, 14:14:18
@Warez. Ma refeream la o reinstalare a sistemului.
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare.
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare.
MW Lurker
437 mesaje
din 03/02/2007
25 iulie 2009, 14:29:31 • actualizat 25 iulie 2009, 17:01:08 (1 ori)
Salut...Folosesc si eu ubuntu (numai ubuntu) de un an ( asa cate putin il folosesc de 3 ani).
Acum am o nelamurire: folosesc MonoDevelop pt programare C/C++, dar am intampinat un hop:
Nu stie lucrul cu fisiere? Sau nu stiu eu sa il folosesc.
Cum trebuie sa fac ca sa imi deschida fisierele (.txt, .in, .out) incluse in acelasi folder cu main.cpp, ca nu vrea in nici un fel?
Eu verific de fiecare daca la un program daca deschiderea fisierului sau citirea lui a fost facuta cu succes, daca nu sa returneze eroare.
Cam asta face MonoDevelop: returneaza eroare!
Later Edit: Mentionez ca daca compilez si rulez din consola cu "g++ name.cpp -o name" , imi merge perfect.
Acum am o nelamurire: folosesc MonoDevelop pt programare C/C++, dar am intampinat un hop:
Cum trebuie sa fac ca sa imi deschida fisierele (.txt, .in, .out) incluse in acelasi folder cu main.cpp, ca nu vrea in nici un fel?
Eu verific de fiecare daca la un program daca deschiderea fisierului sau citirea lui a fost facuta cu succes, daca nu sa returneze eroare.
Cam asta face MonoDevelop: returneaza eroare!
Later Edit: Mentionez ca daca compilez si rulez din consola cu "g++ name.cpp -o name" , imi merge perfect.
MW Lurker
386 mesaje
din 28/10/2008
25 iulie 2009, 21:04:28
ionutz01 25-07-2009 14:29:31
DO NOT FEED THE TROLLS !
########################
YOU HAVE BEEN WARNED
########################
YOU HAVE BEEN WARNED
MW Lurker
437 mesaje
din 03/02/2007
26 iulie 2009, 12:03:34 • actualizat 26 iulie 2009, 12:05:03 (1 ori)
Scuza-ma daca par (sunt) nesimtit...Dar "paremi-se" ca te dai tu prea inteligent. Daca nu ai un raspuns care sa ma ajute cat de cat...abtine-te. Crezi ca am aparut direct pe forum cum am intampinat problema? NU. Ca sa stii ca am rastalmacit Google-u', si documentatia aplicatiei...nimic concret. Se pare ca cei de la MonoDevelop ne-au lasat pe noi, userii, sa ne dam seama ca aplicatia creeaza fisierul executabil in alt folder decat cel care contine main.cpp si fisierele pe care vrem sa le folosim.
Pt cei care folosesc sau care vor folosi MonoDevelop si se vor izbi de aceeasi priblema ca mine:
Ca sa il seteze sa salveze executabilul in acelasi folder cu main.cpp trebuie sa intre la "Project --> Options --> Output" si sa modifice de fiecare data cand fac un program nou, calea unde sa salveze executabilul si sa bifeze "Run on external console" ca sa ruleze programul prin consola ca in Visual Studio.
Acum ramane problema: cum as putea sa il fac sa salveze default executabilul in acelasi folder cu main.cpp?
As vrea sa imi spuneti daca stiti, cum sa fac sa imi ramana aceste setari default si sa nu trebuiasca sa le fac la fiecare proiect nou. Merci.
Pt cei care folosesc sau care vor folosi MonoDevelop si se vor izbi de aceeasi priblema ca mine:
Ca sa il seteze sa salveze executabilul in acelasi folder cu main.cpp trebuie sa intre la "Project --> Options --> Output" si sa modifice de fiecare data cand fac un program nou, calea unde sa salveze executabilul si sa bifeze "Run on external console" ca sa ruleze programul prin consola ca in Visual Studio.
Acum ramane problema: cum as putea sa il fac sa salveze default executabilul in acelasi folder cu main.cpp?
As vrea sa imi spuneti daca stiti, cum sa fac sa imi ramana aceste setari default si sa nu trebuiasca sa le fac la fiecare proiect nou. Merci.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
26 iulie 2009, 14:06:24 • actualizat 26 iulie 2009, 14:07:16 (1 ori)
mentalitate tipica "bubuntu", totul mura-n gura!
daca pari nesimtit? chiar esti! ce ai putea citi altceva decat documentatia aplicatiei? de unde ai putea afla unele chestii pe care doar developerii aplicatiei le stiu si cred ca le`au scris in documentatia aplicatiei?
nu mai fi fudul si citeste: asta.
daca pari nesimtit? chiar esti! ce ai putea citi altceva decat documentatia aplicatiei? de unde ai putea afla unele chestii pe care doar developerii aplicatiei le stiu si cred ca le`au scris in documentatia aplicatiei?
MW Lurker
437 mesaje
din 03/02/2007
27 iulie 2009, 01:15:53 • actualizat 27 iulie 2009, 01:22:25 (6 ori)
JokerBoy 26-07-2009 14:06:24
mentalitate tipica "bubuntu", totul mura-n gura! daca pari nesimtit? chiar esti! ce ai putea citi altceva decat documentatia aplicatiei? de unde ai putea afla unele chestii pe care doar developerii aplicatiei le stiu si cred ca le`au scris in documentatia aplicatiei?
ionutz01 26-07-2009 12:03:34
Crezi ca am aparut direct pe forum cum am intampinat problema? NU. Ca sa stii ca am rastalmacit Google-u', si documentatia aplicatiei...nimic concret.MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
27 iulie 2009, 11:17:40
ete ca nu vreau sa ma abtin
) te oftici?
http://monodevelop.com/index.php?title=Help_%26_Contact
http://www.nabble.com/Mono---MonoDevelop-IDE-f1379.html
) te oftici?http://monodevelop.com/index.php?title=Help_%26_Contact
http://www.nabble.com/Mono---MonoDevelop-IDE-f1379.html
MW Lurker
437 mesaje
din 03/02/2007
27 iulie 2009, 14:18:51 • actualizat 27 iulie 2009, 14:19:36 (1 ori)
Nu...Nu ma oftic din orice nimic...
Nu am gasit nici pe forum raspunsul cautat. Nu imi ramane de facut, decat sa astept pana la urmatoarea versiune, poate se va corecta bug-ul.
Pana atunci, voi face setarile necesare pt fiecare proiect nou.
Va multumesc pt ajutorul acordat.
Nu am gasit nici pe forum raspunsul cautat. Nu imi ramane de facut, decat sa astept pana la urmatoarea versiune, poate se va corecta bug-ul.
Pana atunci, voi face setarile necesare pt fiecare proiect nou.
Va multumesc pt ajutorul acordat.
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.