am si eu urmatoarea problema cu GParted din Ubuntu: Am un card SD de 512 MB.Il bag in adaptor in laptop,si vreau sa il formatez in ext2. dau create partition bla bla blah...si cand termin dau Apply. si imi da urmatoarea eroare: An error occurent while applying the operations See the details for more infortation. IMPORTANT If you want support,you need to proveide the saved details! See http://gparted.sourceforge.net/larry/tips/ save_details.htm for more information. si nu pot sa il formatez.am incercat si cu alte carduri de memorie si la fel. o singura data am reusit sa formatez acest card in ext2 si imi facuse un folder numit lost+found.si cand incercam sa copii ceva imi zicea ca nu am acces sau permisiunea sa copii... cum pot formata cardul cu succes?
bun,am reusit si asta:D dar acuma nu pot crea nici un folder ,nici un fisier,nimic in card de ce? Error while creating file new file. There was an error creating the directory in /media/disk. Error opening file '/media/disk/new file': Permission denied.
de vreo 2 zile imi da eroarea asta,cand introduc orice card de memorie in card reader? se poate rezolva?card readerul e bun pentru ca in windows merge...
17 ianuarie 2009, 20:01:27 • actualizat 17 ianuarie 2009, 20:02:31 (1 ori)
salut, am o problema cu ubuntu :-s imi da o eroare ciudata cand incerc sa instalez orice program cu toate ca ieri functiona perfect, am facut si update, iar azi am incercat din nou, si imi da eroare, defapt gaseste un fisier si cand dau ``Install Updates`` = Error nu ma prea pricep prea bine in linux, vreau ceva explicatii asa pentru mine daca stie cineva.. multumesc, Eroarea aici #/file.php?id=280772
am deschis gksu synaptic, dar nu pot face nimik, imi apare aceasi eroare si nu am alta optiune decat ``Inchide`` (close) #/pr/HipHop2ffd24a439b3039141f3c733618b0cdb/nu_merge.jpg
de vreo 2 zile imi da eroarea asta,cand introduc orice card de memorie in card reader? se poate rezolva?card readerul e bun pentru ca in windows merge...
WHITEBOY said:"bun,am reusit si asta:D dar acuma nu pot crea nici un folder ,nici un fisier,nimic in card de ce? Error while creating file new file. There was an error creating the directory in /media/disk. Error opening file '/media/disk/new file': Permission denied.
de ce? cum pot face sa pot crea/copia ceva in el?"
~$: ls -sl /mnt/CARD În cazul că primești rezultat 0755 0700 nu ai permisiunea de a scrie în directorul de montare al devaisului dat. Loghează-te root și execută ~#:chmod 0775 /mnt/CARD
DO NOT FEED THE TROLLS ! ######################## YOU HAVE BEEN WARNED
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.