sunt curios ce tool-uri sunt necesare pt a dezvolta aplicatii pt telefon...
probabil Visual Studio .Net + compact framework
ceva tutoriale, idei de unde as putea incepe?
dezvoltare soft pt SPV C600
821 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "dezvoltare soft pt SPV C600"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
SAGEM-myX6-2
Tutoriale de net se gasesc oriunde, google it. Pt documentatie poti folosi msdn
Începător
7 mesaje
din 21/11/2006
21 noiembrie 2006, 15:12:16
Este adevarat.. pe google gasesti tot ce cauti.. ideea este cu ce incepi. ajuta mult cineva care a trecut prin asa ceva si iti spune (in) ce (ordine) sa citesti (din experienta personala)
am sa incep cu Windows Mobile 5.0 Developer Resource Kit (downloadez acum de pe microsoft .. are aproape 900)
any other ideas?
am sa incep cu Windows Mobile 5.0 Developer Resource Kit (downloadez acum de pe microsoft .. are aproape 900)
any other ideas?
MW Addicted
1350 mesaje
din 09/09/2006
SAGEM-myX6-2
Pai eu am inceput cu c++ si acum mai stiu si php, basic, java, html
Invata c# sau basic.net daca vrei sa dezvolti app pe .net
Note: Posts were merged
Invata c# sau basic.net daca vrei sa dezvolti app pe .net
Note: Posts were merged
Începător
7 mesaje
din 21/11/2006
22 noiembrie 2006, 09:32:17
ma bucur ca ai invatat c++, iar acum stii si php, basic, java si html (total offtopic)
also, multumesc pt truismul cu "invata c# si basic.net daca vreau sa dezvolt app pe .net"
in caz ca vrei sa te apuci de programare pt windows mobile, downloadeaza si tu Windows Mobile 5.0 Developer Resource Kit, are o gramada de exemple, emulator pt device-uri, etc
also, multumesc pt truismul cu "invata c# si basic.net daca vreau sa dezvolt app pe .net"
in caz ca vrei sa te apuci de programare pt windows mobile, downloadeaza si tu Windows Mobile 5.0 Developer Resource Kit, are o gramada de exemple, emulator pt device-uri, etc
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
18 decembrie 2006, 00:31:31
un site cu ceva tutoriale care par interesante (are si ceva exemple pe acolo..):
http://www.gamesforsmartphones.co.uk/tutorials.shtml
daca te pui la 'fabricat', vezi ca este o arie pt aplicatii dezvoltate de useri
http://www.gamesforsmartphones.co.uk/tutorials.shtml
daca te pui la 'fabricat', vezi ca este o arie pt aplicatii dezvoltate de useri
Înapoi la Discuții tehnice Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.