@Claudiu+ Si daca nu fac ilegalitati si chiar m-ar supraveghea, desii ma indoiesc, ce poate sa imi faca ? Si de ce ma rog politia sa ia baza aia de date si nu ia nr de tel de aici de pe topicul cu nr de tel ale userilor, din aplicatia mig33 sau oricare alta, de la mfun, sau de ce nu le ia de la operatori direct ? Sau mai simplu direct din evidenta populatiei ? Ce sa zic, nu vi se pare periculos topicul cu pozele userilor, cu intalnirile, dar asta da. Eu cel putin nu am motive sa ma ascund. Paranoia
Edit: Acum am primit si eu sms-ul de care se zicea mai sus.
Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro
8 174 vizualizări
390 răspunsuri
Linkuri topic "Credit gratuit/reduceri de factura ssms.ro"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 ianuarie 2007, 14:46:49 • actualizat 18 ianuarie 2007, 14:52:26 (1 ori)
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006
Opera Mini
Mai, pai de ce baza aia de date valoreaza bani ?
Politia nu iti ia numarul de telefon din topicul respectiv pentru ca nu se complica(si pentru ca are nevoie si de nume, adresa, nu numai de numar. Stii si tu asta). Mai bine o primeste de la operatori sau afaceristi din-astia.
Nu stiu de ce faci asta(razbunare, nevoie de bani), dar e imoral sa iti bati asa joc de oameni... Sper sa se stearga topicul asta. Asa ar fi moral...
Politia nu iti ia numarul de telefon din topicul respectiv pentru ca nu se complica(si pentru ca are nevoie si de nume, adresa, nu numai de numar. Stii si tu asta). Mai bine o primeste de la operatori sau afaceristi din-astia.
Nu stiu de ce faci asta(razbunare, nevoie de bani), dar e imoral sa iti bati asa joc de oameni... Sper sa se stearga topicul asta. Asa ar fi moral...
.
MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
18 ianuarie 2007, 15:17:38 • actualizat 18 ianuarie 2007, 15:20:28 (1 ori)
Eu cu ce mi-am batut joc ? Si eu as dorii sa se stearga acest topic, ca m-am saturat sa tot se dea vina pe mine. Cine a vrut sa inteleaga a inteles. Moderatori stergeti acest topic !!! Sau daca nu macar stergeti mesajele inutile.
Tu cum te-ai simtii sa fii deschis un topic despre ceva si sa fac cum faci tu acum cu mine ?
Tu cum te-ai simtii sa fii deschis un topic despre ceva si sa fac cum faci tu acum cu mine ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
18 ianuarie 2007, 15:32:13
prea multa vorbarie si tot degeaba...
1 domeniul nu este cumparat de adi ci de altcineva.
2 DACA ar fi ceva serios, atunci e chiar o premiera si il felicit pentru idee pe detinatorul site-ului.
3 am spus daca, deoarece nici cei 2 giganti de pe internet google sau yahoo nu fac astfel de reclame. (cel putin nu stiu eu de asta, corectati-ma daca gresesc).
un MARE PUNCT.
1 domeniul nu este cumparat de adi ci de altcineva.
2 DACA ar fi ceva serios, atunci e chiar o premiera si il felicit pentru idee pe detinatorul site-ului.
3 am spus daca, deoarece nici cei 2 giganti de pe internet google sau yahoo nu fac astfel de reclame. (cel putin nu stiu eu de asta, corectati-ma daca gresesc).
un MARE PUNCT.
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
mey,uitati cum arata un mesaj trimis de astia de la ssms:
<=>Bine ati venit in serviciul Ssms ! Descrierea Serviciului, a platilor si alte informatii va vor fi transmise pe e-mail in zilele urmatoare. Multumim !<=>.
Acu astept:-D
<=>Bine ati venit in serviciul Ssms ! Descrierea Serviciului, a platilor si alte informatii va vor fi transmise pe e-mail in zilele urmatoare. Multumim !<=>.
Acu astept:-D
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
credeam ca v-ati lămurit în privința proprietarului sitului ssms.ro. când naiba o să înțelegeți ca nu lunacrystal e proprietaru sitului și veți înceta să postați inutil?
MW Veteran
682 mesaje
din 01/10/2006
Opera Mini
Eo mai astept sms-u de la ei...sa vedem...Mai este cineva care nu a primit sms ?
MW Addicted
899 mesaje
din 28/01/2006
1 aprecieri
18 ianuarie 2007, 16:53:40
si eu am primit sms azi 
dar dintre cei care ati primit mesaje ati primit si mailu-ri?

dar dintre cei care ati primit mesaje ati primit si mailu-ri?
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
Symbian
eu nu am primit nici un mail
MW Luver
141 mesaje
din 23/10/2006
18 ianuarie 2007, 17:17:00
nici eu... cel putin nu inca. dar ce, unii dintre voi nici sms n-ati prmit, asa ca nu sunt deloc disperat
today is the first day of the rest of your life...
MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
18 ianuarie 2007, 17:59:54
Cat de usor sa pot manipula masele... nu spun ca ssms.ro va face ce a promis sau nu... dar este intr-adevar un exercitiu interesant de a vedea cum reactioneaza oamenii la anumite promisiuni.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
18 ianuarie 2007, 18:40:44
totul pana la proba contrarie
MW Lurker
248 mesaje
din 24/05/2006
Opera Mini
Am primit si eu sms,cred ca primiti sms-ul in functie de ora care ati aleso sa primiti sms-uri cand v-ati inregistra
MW Addicted
1438 mesaje
din 29/04/2005
SymbianBogdyy 18-01-2007 19:22:07
Am primit si eu sms,cred ca primiti sms-ul in functie de ora care ati aleso sa primiti sms-uri cand v-ati inregistra 
si azi la ora 18:30 am primit si eu acel sms ca voi primi pe mail acele detalii in curand. Începător
14 mesaje
din 02/11/2006
Nokia3220
Acum o ora am primit si eu sms ul de la ei si eu pe site m-am inscris pe 6 decembrie. Astept si mail ul
Înapoi la Operatori
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.