@Blank Din pacate nu prea e voie cu warez,crack,seriale pe forum.Sper sa nu te vada moderatorii poate scapi,daca vrei sa ajuti sa testeze cineva asa ceva poti folosi fara probleme PM-ul
Anyway JTF e supeer cel putin la grafica,am vazut un filmulet randat in joc
SeriousSam este un topic Torrent - Rapiditate sau BitTorrent Daca ai nelamuriri (desi daca citesti acii ma indoiesc) poti da PM.
Te inseli angellito demo la Carbon este de 2 saptamani si full este pe ceva torent exact cum se prognoza ca Fifa07 apare in noiembrie el deja a aparut acum o saptamana pe torente si pe urma pe http
am jucat comanche 4 dar de atunci nu am mai jucat nimic din serie. Are o grafica buna avand in vedere data la care a aparut
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
A auzit cineva de jocul COMANCHE cu avioane sau elicoptere As dori niste detalii daca se poate va rog.
Il are frate-miu original,l-a cumparat din Hala Centrala din Iasi cu 50 lei.
In principiu e un simulator (destul de complex) de elicoptere,grafica bunicica dar cam expirata pentru zilele noastre...Nu l-am jucat,mie imi plac avioanele,plus ca de la elicoptere faci boala profesionala la coloana Scuze de offtopic.
Eu am un cd original (de la un prieten) cu COMANCHE Gold dar e in germana. Cum se numea ala al tau Comanche 4 Faza este ca am si probleme cu el: deschid PC si intru in joc si merge. Dar daca inchid jocu si il deschid din nou nu mai merge da sa intre si apoi iese. Ca sa joc inca o data trebe sa dau restart la PC si iara tot asa! Stiti vreo solutie
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.