Jocuri PC
178 326 vizualizări
5 723 răspunsuri
Linkuri topic "Jocuri PC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
52 mesaje
din 15/11/2005
LG/U8138
Cine ma ajuta cu o adresa,sau un torrent pt BURNOUT REVENGE?
MW Addicted
2685 mesaje
din 28/02/2006
8 aprecieri
18 septembrie 2006, 10:45:41
si eu il caut,...daca il gasesti da-mi si mie un mesaj privat te rog...
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
18 septembrie 2006, 22:54:33
Am ajuns la ultimul nivel din Doom3,mai am putin si ma bat cu Boss-ul,trebuie sa recunosc ca jocul face toti banii,si ca grafica si feeling (care nu ma mai sperie asa ca la inceput
).Armele sunt devastatoare...Povestea e destul de gandita (pt un FPS). Eu zic ca e un clasic...
).Armele sunt devastatoare...Povestea e destul de gandita (pt un FPS). Eu zic ca e un clasic...
MW Addicted
2551 mesaje
din 27/07/2005
31 aprecieri
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
18 septembrie 2006, 23:04:05
Cataline,ma jignesti
Nici un cod,l-am facut de mana pana acum.Cam greu prin unele locuri da am razbit.
Nici un cod,l-am facut de mana pana acum.Cam greu prin unele locuri da am razbit. 好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
18 septembrie 2006, 23:27:10
si far cry l-ai facut fara coduri?
cum ai reusit sa rezisti acolo inainte de cascada cu doar un incarcator?
eu acolo am bagat ca cedam nervos
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Numai BloodRayne l-am facut cu coduri.La farcry, cu incarcatorul ala omorai trigenu ala,sareai in apa si o luai pe dupa pietroiul din stanga,si aruncai cu pietre (tasta g parca) ca sa fie atenti la altceva.Si cand ajungi aproape,fuga la elicopteru prabusit. Oricum,in nivelul ala sunt mai prosti ca-n restul jocului.
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
19 septembrie 2006, 00:02:12
ah.eu o luam prin apa drept inainte,si mereu ma vedea.d-aia n-am mai avut rabdare.oricum la elicopter aveai mitraliera ,alta viata
la bloodrayne 2 am ramas blocat acolo la discoteca
( ai trecut de nivelul ala?
la bloodrayne 2 am ramas blocat acolo la discoteca
( ai trecut de nivelul ala?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera MiniCint 18-09-2006 23:27:10
si far cry l-ai facut fara coduri?
McMaster 18-09-2006 22:54:33
Am ajuns la ultimul nivel din Doom3,mai am putin si ma bat cu Boss-ul,trebuie sa recunosc ca jocul face toti banii,si ca grafica si feeling Note: Posts were merged
[img]http://sharemobile.ro/thumbs/934/Clip1.jpg[/img]
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
19 septembrie 2006, 00:31:06
la doom parca trebuie sa tragi in ceva de pe langa ala mare. ca in el degeaba.
lol,la far cry,de la nivelul ala am adoptat tactica QUAKE LIKE : KILL 'EM ALL.
lol,la far cry,de la nivelul ala am adoptat tactica QUAKE LIKE : KILL 'EM ALL.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
@SeriousSam Pai am citit pe undeva ca trebuie sa folosesti TheSoulCube asupra Boss-ului care il incarci omorand demonii care apar.
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera MiniMcMaster 19-09-2006 10:34:43
@SeriousSam Pai am citit pe undeva ca trebuie sa folosesti TheSoulCube asupra Boss-ului care il incarci omorand demonii care apar.
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
19 septembrie 2006, 14:25:08
Pai intru acusi si vad si eu daca intradevar se poate cum am explicat eu.Oricum ar trebui sa fie greu ultimul Boss,nu?
MW Addicted
3971 mesaje
din 11/01/2006
Opera Mini
Da , trebuie sa fie ultimul nivel ! Ai coborat in pestera aia printr-un culoar diform si apoi cu liftu iar apoi erai intre picioarele la monstruozitatea aia !
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
19 septembrie 2006, 19:11:07
Hell Of A Game This DOOM3
Imi place la nebunie,are stil n-am ce zice. Chiar acum l-am terminat si am intrat imediat ca sa-mi impart cu voi fericirea 
Pt cei interesati,(Serious Sam in speta) iat modul foarte usor in care se poate dostruge ultimul Boss:
De cum te trezesti intre picioarele lui fugi (Daca stai nu-i bine ca te ataca si el cu rachetele alea imense,si mai sunt si 2 demoni (IMP si Wraith) )
Fii atent ca ai stamina nelimitata si poti fugi incontinuu fara sa obosesti (nivelul e in forma de cerc) Eu personal nu am folosit alte arme decat shotgun (pt demoni) si SoulCube pt Boss (daca stau bine sa ma gandesc,daca as fi folosit RochetLauncher sau BigFuckingGun terminam si mai repede). Boss-ul tebuie sa primeasca vreo 5-6 lovituri cu SoulCube si e de-ajuns.
Imi place la nebunie,are stil n-am ce zice. Chiar acum l-am terminat si am intrat imediat ca sa-mi impart cu voi fericirea 
Pt cei interesati,(Serious Sam in speta) iat modul foarte usor in care se poate dostruge ultimul Boss:
De cum te trezesti intre picioarele lui fugi (Daca stai nu-i bine ca te ataca si el cu rachetele alea imense,si mai sunt si 2 demoni (IMP si Wraith) )
Fii atent ca ai stamina nelimitata si poti fugi incontinuu fara sa obosesti (nivelul e in forma de cerc) Eu personal nu am folosit alte arme decat shotgun (pt demoni) si SoulCube pt Boss (daca stau bine sa ma gandesc,daca as fi folosit RochetLauncher sau BigFuckingGun terminam si mai repede). Boss-ul tebuie sa primeasca vreo 5-6 lovituri cu SoulCube si e de-ajuns.
Înapoi la Jocuri PC
Topicuri similare
›
king james
acum 10 ani
11
1 109 vizualizări
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.