Mcmaster eu vorbeam de fps la nivel de tactica,de planuire a misiunii . Apropo daca alegi sa tot dai ordine la echipa sa curete ei tot vei vedea ca poti sa ramai singur fara echipa - eveniment foarte neplacut deoarece iti ia vreo 10-20 pct si nu mai treci de acea misiune decat daca faci totul perfect (adica nu trebuie sa omori suspectii ci sa-i faci sa se predea pe fiecare in parte) Unii sunt mai greu de cap . Apropo LEVEL e cea mai tare revista intrecand la toate capitolele pc games . Scuze de
Eu am inceput sa joc SWAT 4 - super joc de tactica . Daca l-a jucat cineva sa-mi spuna si mie cum se introduc cheat-urile ca mie nu imi merg . Nu de alta ,dar pana sa trec de o misiune joc de 20 ori ca sa iau un punctaj bun
! In legatura cu cheat-uri nu stiu nimic ! Fain joc , l-am terminat in urma cu vreun an !
SeriousSam vrei sa-mi spui cate misiuni are in total,daca mai stii ?! Faza e ca eu stiu cheat-uri pt swat 4 dar nu imi merg decat doua . Tie nu iti faceau probleme unii civili pe care nu puteai sa-i legi ?!
Cum pot sa fac sa-mi mearga nfs4?cand intru in joc imi apare o eroard ca nu e o aplicatie win32,asta in xp ca in 98 merge,chestia se intampla si la alte jocuri,ce tre sa fac?
SeriousSam vrei sa-mi spui cate misiuni are in total,daca mai stii ?! Eu am ajuns la Red Library (e a 5 -a misiune) . Faza e ca eu stiu cheat-uri pt swat 4 dar nu imi merg decat doua . Tie nu iti faceau probleme unii civili pe care nu puteai sa-i legi ?!
Nu mai stiu nimic sigur dar are pana in 20 de misiuni , am impresia ca sunt 17 ! Tin minte ca si eu am patit ca si tine la faza cu punctaju , oricum pe masura ce il joci devii expert ! Ultima misiune e cea mai jegoasa - ai de dezamorsat niste bombe contra timp si bineanteles ostatici bla bla bla !
Si mie imi apareau astfel de erori marius , dar la alte jocuri : is not a valid win32 application . Mi-a spus unul de la mine ca atunci cane apar asemenea erori sunt de la fisiere corupte sau virusate. Eu spun ce mi-a zis
SeriousSam sa vad daca ajung eu pana acolo Nu pot sa trec de o misiune pt ca nu imi apare sa leg 2 civili - imi vine sa pt ca iar trebuie sa reiau misiunea
Cum pot sa fac sa-mi mearga nfs4?cand intru in joc imi apare o eroard ca nu e o aplicatie win32,asta in xp ca in 98 merge,chestia se intampla si la alte jocuri,ce tre sa fac?
ai iconita cu blabla_joccumasini.exe da? Dai click dreapta / proprietati / compatibilitate /mod compatibilitate / se executa pentru : ...si ai o lista din care sa alegi... win 95 ,win 98 ,win 2000 ,win nt ,etc
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pai nu ai xp instalat? parca am fi la cascadorii rasului ... alegi un so mai vechi pe care zici tu ca "merge"...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pai incearca-le pe toate. una trebuie sa mearga ,ca nu esti singurul care joaca jocuri antice care nu o iau din prima pe xp
mai era un programel pentru jocuri mai vechi.ceva dos-box parca...da cred ca e numai pentru jocuri ms-dos . vezi poate a aparut vreo versiune mai noua care sa aiba mai multe functii
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.