McMaster ti.As fi foarte recunoscator.Sa explic:am ajuns la intervalul 03 -foarte aproape de inceput. Prima data te da intr-o camera unde este apa pe jos iar sus e o usa blocata.Am iesit de acolo prin niste tevi,conducte...in fine am omorat toti boot-ii apoi am iesit afara pe niste scari ku grilaj unde ,de altfel i-am luat pe toti.Dupa asta nu stiu ce sa mai fak,am controlat peste tot si nimic nou...Totusi este o intrare acolo intr-o cladire dar usa nu se poate deschide.In briefingul misiunii skria ca trebuie sa gasesc planurile lui Paxton ... De mentionat ca am dat drumul la un rezervor de apa si o camera dinauntru s-a umplut toata ku apa. Mai mult de atat nu pot sa-ti spun. Please , help me ! >>>
13 iulie 2006, 17:00:11 • actualizat 13 iulie 2006, 17:16:02 (1 ori)
Pai faza mai nasoala e ca sunt vreo 3 incaperi cu apa,si in 2 locuri dai tu drumul la ea. Ai cum sa vezi pozele daca pun? Inca un lucru. Vezi ca atunci cand se incarca iti apare dedesubt dupa faza cu INTERVAL 03 Escalation un mini titlu :Heavy Resistance,Exeunt Omnes. Ca sa stiu exact.
Bun.Sa speram ca totusi o sa-ti fiu de ajutor: Dupa ce ai viziunea aia nasoala cu coridorul cu sange,se salveaza.Te trezesti intr-o camera,intri prin aerisire,ajungi la un moment dat in aer liber cu niste scari de grilaje si multi boti.Acolo este o camera adanca cu putin apa pe jos si pe partea opusa un coridor. Dar nu se poate ajunge.Undeva pe partea drepata urca niste scari,urci sus si ajungi la un robinet care umple camera cu apa si poti sari pe niste cutii pana pe partea opusa.
Sau mai este o camera care are un robinet exact in mijloc.Il deschizi si dupa aia o sa poti trece pe partea opusa.
NU EXISTA PLANURI. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa il urmaresti pe Paxton. Nu trebuie sa cauti documente sau altceva.
Nu stiu cand mai intru,daca tot nu ai rezolvat incearca sa faci o descriere foarte detaliata si sa-mi trimiti un PM. Hai pa!
E mult mai mic din punct de vedere al nivelurilor fata de MOHAA ! Eu cand l-am terminat nu imi venea sa cred cat de scurt a fost jocu ! Si se termina parca pe o cladire in preajma unui drapel , parca .
da ce mic a fost 1. acum si eu sunt la 2. Am ajuns in desert parca
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
15 iulie 2006, 02:37:27 • actualizat 15 iulie 2006, 02:41:16 (1 ori)
Anunt cu mandrie ca am terminat jocul F.E.A.R. . Are 11 intervale+ 1 epilog. Insa finalul m-a speriat rau. N-as fi terminat jokul fara ajutorul lui McMaster caruia ii multumesc pentru ajutor . SUPER ! Am uitat sa mentionez ca F.E.A.R. a fost declarat jocul anului 2005 ! >>>
joaca si Far Cry ;-) mie mi-A placut mai mult decat FEAR
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
de unde fac si eu rost de Call of Duty2 ca 1 a fost super tare. L-am terminat asta toamna. A jucat cineva Total Overdose? Mi-a placut gameplayu ca grafica nu e chiar tare.
Cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva?La Call of Duty 2 dupa ce l-am instalat imi apare o eroare : Insert the corect Cd/dvd (exact ca la fifa 06 la care am folosit daemon) ... Faza e ca in multiplayer pot sa joc ,dar eu vreau single player. Cine stie ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.