stiu ca suna a interogatoriu dar mi se pare frumos sa vorbesti de niste vremuri apuse.
Nokia6310
)

) in AD 2005 telefonul mobil a ajuns la 400-600 MHZ.I'm too old for this..
Nokia3100
.... dar pe telefon miam pus acum 2 luni si deja am invatat foarte multe chestii (cel mai multe de pe wapix). Trebuie sa spun ca mam chinuit putin pana miam pus net... Am avut probleme cu activarea wapului din cauza incompetentei angajatilor de la serviciu clienti Orange (dar deja intru pe alt topic asa ca ma opresc aici
)
... in rest ce s va zic...pedialup intru doar cand am de dat fisiere mai mari de 1Mb sau vreau sa vorbesc pe skype sau messenger cu frate-miu
si cam atat. Am wap de vreo 5-6 luni. De asta cu wapul am auzit ceva vag de la un prieten si apoi ma sunat la 411 si mi-au zis ce si cum. Am aflat ca ma pot conecta cu pc, si cum, pe euforia, asta datorita catorva oameni bineintentionati. Acum stiu destul de multe jmecherii 
LG/U8130
LG/U8130
Nu imi aduc prea bine aminte, dar stiu ca era o metoda mai greoaie de conectare, se deschidea o ferestra de dos(sau nu-mi mai aduc aminte ce) si trebuia sa te loghezi acolo... 
pe canalul #level ( pe care mai stau si astazi
) , atunci mi-am facut prima mea pagina web ( pe geocities ) folosind un site builder... ( acum nu mai este
. nu stiu ce s-a intamplat cu el )...
)..
Nokia6610I
SIE-MC60
Nokia6310
, am mai ramas doar cu un bnc ( unul bun
) si inca imi place sa pierd vremea pe irc.Cred ca e o obisnuinta,daca nu, chiar o manie
Nokia3100
. Tin minte ca dupa ce miam facut useru, umblam cu hartiuta dupa mine cu comenzile ce trebuiau scrise pentru a ma loga ... Eram penibil
)
SIE-MC60
Symbian