BeNi va fi asa numai sa ma pun si eu sa fac la versiunea web a chatului iframe-uri cu autorefresh... Asta nu se va intampla prea devreme (nu prea am chef perioada asta si oricum nu chatul e baza )
O functie desteapta pe care am vazut-o in phpBB: 'new posts since last visit' Poti implementa si pe wapix tel&PC? Ceva gen 'latest posts' acum, dar mai avansat...
Dsf,de ce nu faci ceva inpotriva mincinosilor astora?Uite cum e iceman,ando,ere,si cati or mai fi.Unu ca suna el de pe wap pe gratis altu ca intra pe wap pe gratis,etc.Mai si fac topicuri aiurea ca sa imi manance mie banii.Pai e normal?La ice nu am incercat dar la ere,da.
Acum ce vina are DSF?Ca ma si suparati? Lasa-i in pace. E un fel de viata, din pacate. Cunosc multe persoane ce traiesc in minciuna. Pe orange se poate sa fie buguri, dar ando si iceman exagereaza
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
da geopsi asa e impacati-va. ere a vrut doar sa va spuna ca LUI i-a mers si poate va va merge si voua. nu a fost rau intentionat asa ca kiss & make up :-D
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Aia e o vrajala.Iti ia banii,dar nu pe moment.Asa mam tapit eu cum mesajele prin gprs.Si faza e ca nu merge.Pai ar insemna ca daca intru pe wap mereu sa fie free.Adica intru pe wap,stau zece min si gata se face gratis. @3d nu ii fac nici o vina nici unui moderator si nici lui dsf.Zic doar ca daca poate o sa faca ceva sa remedieze situatia cand intra pe forum sa aiba in vedere unele aspecte.Io nu ii inteleg de ce fac asa.Mai bine sa taca decat sa minta,nu?Nu are rost.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.