30 august 2006, 00:14:10 • actualizat 30 august 2006, 00:15:00 (1 ori)
@merlin np. In primul rand am facut un pairing BT. (parca fara mi se blocase si mie).. stii tu.. intri la BLuetooth > New devices. O sa trebuiasca sa bagi un cod pe ambele tel etc etc. Pe un spv faci serveru prin "host game" iar pe celalalt dai "join game". Astepti putin.. si go play PS: cum le-ai gasit jocurile alea?
@Arhanghel am incercat sa instalez netfront de PPC dar imi da eroare. Daca cineva cu PPC poate sa urce fisierele de la browser (nu kitu) sa testam..
poate au mai fost puse da vinci code 3d boxing 3d martial arts 3d fotball pro contest synegix golf pro contest 3d helli attack2 fatal arena 3d american racing 3d lock and load are grafica super pt 150kb. Merlin asteptam sa pui link-uri cu jocuri mophun,sa putem sa luam si noi cu telurile. DSF poate ar trebui la upload sa pui pe langa t3x0 si t610 si winmobile
JuSt CliCk HeRe[img]http://www.metges.net/alcaine/noguerraen.jpg[/img]SPV GAMES [img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=unick.png[/img]
mie imi merge davinci code, lock'n load nu se joaca online, e un shoter dragut.. dar aveti grija sa salvati cat mai des, pt ca daca apesi o tasta gresita ai iesit din joc. arena TMN e online. a incercat cineva carmageddon3d?
30 august 2006, 16:11:48 • actualizat 30 august 2006, 16:31:41 (1 ori)
Sorry Bruno ... dupa cum a spus si DSF ... fara crack ... insa daca il vrei spune-mi si vedem cum facem ca sa ti-l dau ... desigur cu tot cu serial ...
Despre Resco Viewer ... super aplicatie ... insa ce sa spun ... pe mine ma interesa mai mult pt doc. word ... insa curios dupa cum am mai spus este faptul ca doar doc. word si excel nu mi le recunoaste ... ca in rest .pdf si presentatiile in powerpoint merg fara probleme ...
Cat despre mophun ... 3dWARd avea dreptate ... imi deschide aplicatie si simultan mi-o si inchide ... aveti idee de ce??
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
... mai zic o data ce trebuie sa faci: in directoru cu mophun.exe trebuie sa pui si fisierul mpn redenumit in "game.mpn" ......
Am facut un director in care am pus: mophun.exe si RallyProContest.mpn Daca rulez rally.mpn imi zice: Alert Can't find 'RallyProContest'(or one of this components). Make sure the path and file name are correct and all the required libraries are available.
30 august 2006, 17:39:37 • actualizat 30 august 2006, 17:41:11 (1 ori)
da ochiana tre sa redenumesti fisierul in 'game.mpn' paicu te rog trimite la bruno8teen@yahoo.co.uk cat despre joc: -fa un folder 'mophun games' de exemplu -in folderul ala pui mophun exe si fisierul game.mpn -dupa aia rulezi executabilul got it?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.