Eu pana nu vad nu cred ca pot sa mearga cu apn wap aplicatiile care altfel merg cu apn internet fara a modifica nimic altceva in afara de niste registrii.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
Din cate am citit p-aci nu merge pe WM2003 ca are o versiune de java mai veche.cei cu wm2005 incercati si spuneti-ne si noua daca merge. Yo zic ca ar trebui sa mearga. Daca nu ar fi lenea la mijloc mi-as pune si eu wm2005:D
Daca citeai mai bine in urma vedeai ca chiar eu am spus ca merge pe spv c500 cu wm5. Casca mai bine ochii . Merge garantat aplicatiile java online pe spv c500 cu wm2005.
cum schimb mărimea font-ului?ca la c100nu mai există regiștrii de care scrie dsf in primul post.am găsit font la software/tao/intent dar nu are nicio value acolo ca sa o modific...
un emulator java pt a rula jocuri java pt s60 exista merg unele jocuri dar nu apar tst pt back sau menu...ps:sa al pot lua cu tel,daca exista emulator.thanks
life is much better with HTC...[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/5633/winlv3.jpg[/IMG]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.