vezi ca este un topic despre maparea butoanelor. search it...
succes ;-)
Browsere web - aplicatii, tips & tricks (WM)
5 980 vizualizări
170 răspunsuri
Linkuri topic "Browsere web - aplicatii, tips & tricks (WM)"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
Windows CE
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Opera Mini
nu chester...este o aplicatie...
hardcore_writer@yahoo.com
Începător
21 mesaje
din 12/04/2008
Opera Mini
dany, iekeypadmod se numeste, o gasesti pe #sharemobile
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
Windows CE
sau nineway keypad. o gasesti pe pda4x.com
"Asa e barbatii, niste porci"
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
MW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
29 mai 2008, 12:43:33
Sau SmartTweaker sau AE Button Plus....
Opera Mini
merci mult baieti...dar am instalat romul lui Nitrogen si are aceasta optiune ca Tweak
hardcore_writer@yahoo.com
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
SAMSUNG-SGH-i600
buna, baieti, daca nu deranjez, am si io unele intrebaru. am un i600 WM5.0.....as vrea sa stiu cum sa setez un homepage in ie...si cum pot downloada fisiere java..ma gandwsc ca este tot un emulator pt asta, nu? aaa, inca ceva...am opera 8.65, si am o pblm, care pt io e majora: cand vreau sa scriu ceva, o adresa etc, nu pot folosi tasta symbol(adik tasta #-diez) nu vrea sami afiseze acel caractere speciale...c fac
plizz help..ms mult...cu rrspct
plizz help..ms mult...cu rrspct
m-am nascut original, ca sa nu mor o copie! creat de Dumnezeu...UNIC
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Windows CE
Nu stiu daca poti modifica homepage la IE ( eu la spv c100 nu am gasit )
Cum nu poti lua aplicatii java? Nu stiu cum e la samsung, dar la c100 cu platforma Tao era nevoie de profilul de apn internet pentru asta.Solutia e sa instalezi Esmertec Jblend si sa faci setarile de pe forum sau sa descarci aplicatiile java cu Opera si sa dai instalare locala.
Cum nu poti lua aplicatii java? Nu stiu cum e la samsung, dar la c100 cu platforma Tao era nevoie de profilul de apn internet pentru asta.Solutia e sa instalezi Esmertec Jblend si sa faci setarile de pe forum sau sa descarci aplicatiile java cu Opera si sa dai instalare locala.
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
SAMSUNG-SGH-i600
modoran, mersi mult, frate, imi zici pliz si de unde il pot lua? ca la io nu prea cont daca e apn wap sau internt, ca pe WIND am o extra optiune de date, si nu cont ce apn folosesc
mareleee meu avantaj...
mareleee meu avantaj...
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
Windows CE
da search cu 'java pt ppc' si ia de acolo esmertec jbed. merge si pe smartphone si pe ppc
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
SAMSUNG-SGH-i600
am rezolvat. ms mult baieti
...am luat acea patforma jbed......si am opera dimnesion....merge awesome....dar
nu sti download, cel putin mie numi merge.... stiti cum pot fokosi functia de copy pasta, prin combinatie de taste? cu respect!
...am luat acea patforma jbed......si am opera dimnesion....merge awesome....dar
nu sti download, cel putin mie numi merge.... stiti cum pot fokosi functia de copy pasta, prin combinatie de taste? cu respect!
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Windows CE
Nu stie download pentru ca probabil pe tel tau java nu are acces la filesystem, nu ai ce sa-i faci 
Copy-paste nativ nu cred ca are, dar poti instala xbar.

Copy-paste nativ nu cred ca are, dar poti instala xbar.
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
22 iunie 2008, 12:57:35
angel_gabe nu du discutia in offtopic. Cred ca titlul si primul post spune CLAR despre ce sa se vorbeasca in acest topic.
Si merge downloadul cu Opera Mini 4.1 in combinatie cu platforma esmertec jbed (Java pe Windows Smartphones). Testat.
Si merge downloadul cu Opera Mini 4.1 in combinatie cu platforma esmertec jbed (Java pe Windows Smartphones). Testat.
MW Luver
160 mesaje
din 24/11/2007
22 iunie 2008, 13:20:55
mei, DSF, scuze daca eramn off topiccu functia aia copy/paste, da in rest era vorba de browseru, ca imi trebuia acel opera dimensio, si nu stiam cum sa fac
oricum scz inca odata
oricum scz inca odata
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
10 august 2008, 22:31:47 • actualizat 10 august 2008, 22:32:40 (2 ori)
Iris Browser - un nou browser bazat pe WebKit. Acelasi engine din spatele browserului de pe telefoanele symbian s60 v3 si iPhone (safari).
Pare interesant.
Se pare ca stie si de upload.
Activati 'Mouse cursor', se misca mai bine la scroll.
Testat pe SPV C600.
Download: http://www.torchmobile.com/download/ - va inscrieti gratuit.
Thx. lui soryn pt veste
Pare interesant.
Se pare ca stie si de upload.
Activati 'Mouse cursor', se misca mai bine la scroll.
Testat pe SPV C600.
Download: http://www.torchmobile.com/download/ - va inscrieti gratuit.
Thx. lui soryn pt veste
Înapoi la Software Windows Smartphone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.